Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Geleen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Geleen heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Geleen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Geleen of directe omgeving.

246 klanten uit Geleen bevelen een bij Casius in Geleen aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Geleen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: isoleren van de gevels van 212 appartementen, het isoleren en bekleden van een buitengevel, buitengevel schuren, een vrijstaande woning voorzien van betere isolatie, het isoleren en stucen van een kopgevel, gevel thermisch isoleren, het van buitenaf isoleren van de gevel en afstucen, buitenmuur isoleren en bekleden, gevelbekleding en waarschijnlijk isolatie vervangen, het vervangen van kunsstof gevelbekleding, steenstrips op gevel aanbrengen, het realiseren van steenstrips aan uitbouw en voorgevel, gevel stucen en isoleren en kozijnen vervangen, het isoleren en bekleden van twee gevels, het opnieuw bekleden van een gevel en eventueel rolluiken plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Geleen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Limburg:

Het herstellen van voegwerk over gehele woning

Jaren 30 huis. Voegwerk is op sommige kleine plekken weg. Isolatie(korrel) komt daardoor naar buiten. Gelieve al het voegwerk van het huis te herstellen / vernieuwen. Het zou om ongeveer 125 m2 gaan. Het zou om 3 wanden van onder tot boven en een vierde wand van ongeveer 1 verdieping.

Stenen buitengevel bekleden met steentrips

Ik wil mijn stenen buitengevel laten bekleden met steentrips. Het is aan de buitenkant voor gevel van een tussen pand. Het heeft 3 boven ramen, onderraam, en 2 deuren. De bovenkant is wit geverfd en de onderkant is afgesmeerd. De locatie is goed toegankelijk om het uit te voeren. Het is 36 meter met ramen er bij.

Gevel renoveren

Onze woning van ca 1975 vertoont vochtplekken op de zijmuur. Ik wil na laten gaan hoe het zit met de staat van de 3 muren van ons huis en evt impregneren. zodat wij in de toekomst evt de spouwmuren kunnen laten vullen indien nodig, zonder problemen te krijgen met vocht/luchtbruggen....

Zijgevel bekleden

Het bekleden van +/- 14 m2. zijgevel. Het werk omvat: houten planken + boeiboord demonteren, natuurleien + bestaand boeiboord terugplaatsen. Volgens alles zijn onder de houten planken, platen watervaste multiplex gemonteerd. Zou het niet zo zijn moeten eerst watervaste platen gemonteerd worden.

Gevel opnieuw voegen

Het is een betonnen muur van betonblokken gemetseld. Het voegwerk hiervan moet hersteld worden. Het gaat om 22 m2.

Gevel renovatie

Ik wil voor alle gevels van mijn woning met een oppervlakte meer dan 100m2 nieuw voegwerk laten realiseren, inclusief reinigen en impregneren.

Buitengevel isoleren en afwerken

Door een vervuilde spouw is spouwisolatie niet mogelijk. De gevels aan de voor-, achter- en linker zijgevel dienen te worden geïsoleerd aan de buitenzijde en afgewerkt. Dit zal ongeveer 100 m2 zijn. In april zal er begonnen worden met een aanbouw, hierna moeten deze werkzaamheden uitgevoerd worden.

Voegwerk in de zijgevel repareren

Zijgevel laten voegen los, met name rond de dakpannen en bovengedeelte. Graag deze repareren.

Tuinmuurtje langs de oprit vernieuwen

Ik wil binnenkort de bestrating op mijn oprit laten vervangen en daarbij ook een gemetselde lage muur van 16 meter lang en 50 cm hoog laten vernieuwen. Ik zoek hier nu een metselaar voor. Het huidige muurtje staat op omvallen en moet worden verwijderd en afgevoerd. Er zit een fundering onder. Het muurtje staat langs een hellende oprit van 54 m². Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna graag uw offerte. Ik ben voor een bezoek het best bereikbaar op de woensdag i.v.m. mijn werk.

Gat in de muur baksteen en kalksteen maken

Ik wil graag 2 gaten van 162 mm laten boren in een bakstenen muur ten behoeve van de doorvoer van de airco. Stand alone unit. De airco moet op de eerste verdieping komen.

Tuinmuur metselen van betonblokken

Ik wil een tuinmuur metselen uit betonblokken. Hoogte 180 centimeter lengte 500 centimeter. Op de erfpachtscheiding op een fundering die er al ligt. Er stond al een muur die weggehaald is. Er moet geen stopcontact in de muur komen.

Voegwerk bij een opstap bij de voordeur

Ik wil mijn opstapstoep voor de voordeur opnieuw laten voegen tussen de tegels. Het voegwerk is versleten. De tegels zijn bakstenen met voegwerk. Bij de opstap van de voordeur ligt een rooster en daaromheen bakstenen. Het is een stuk van ongeveer 50 cm breed en 150 cm lang. Het rooster is 65 x 40 cm.

Boog in de deuropening metselen

Ik wil graag een boogje in deuropening metselen, in de garage toog. Het heeft een meter doorsnee en een 2.20 meter. Er hoeft niets uitgebroken te worden, het gat is prachtig uitgeslepen.

Schoorsteen renoveren en impregneren

Van de schoorsteen de oude voegen uitslijpen, opnieuw voegen en impregneren. Zo nodig de betonnen bovenplaat in kunststof zetten en/of kap vervangen. Afmetingen lxbxh 180 x 75 x 120 cm. Oppervlakte voegwerk: 5,8 m2.

Muur metselen als erfafscheiding

Ik wil een muur laten metselen als erfafscheiding, de lengte is 9.45 meter en de hoogte 1.80 meter a 2 meter. Er stond eerst een schutting, is omgewaaid. Verzekeringskwestie dus.

Renovatieroosters naar de kruipruimte plaatsen

Wij hebben op het toilet (op de begane grond naast de voordeur) last van een nare geur die vanuit de kruipruimte komt.

Muur metselen als erfafscheiding

Ik wil graag een muur als erfafscheiding laten metselen. De lengte van de muur mag 12 meter worden en de hoogte van de muur 2 meter. Er hoeft niets verwijderd te worden.

Spouwmuur laten reinigen

Binnenkort, 24 juni, wordt mijn huis geïsoleerd, maar de spouwmuur is vervuild. De lengte van de muur bedraagt circa 10 meter, + ongeveer een meter de hoek om. De vervuiling is volgens mij over de hele lengte van de muur, en zal ongeveer 40 a 50 cm hoog zijn. Spouwbreedte is ongeveer 6 cm. Dit moet verwijderd worden voor de isolatie komt. Gaarne een offerte.

Bakstenen muren voegen

Muur 8. 00 cm x 0. 50 cm hoog Bloembak L 2. 40 cm x Br 0. 50 cm x H 0. 50

Beton op het balkon laten repareren

Mijn balkon is ongeveer 3 jaar geleden opnieuw bekleed met kunststof dakbedekking. Tijdens het boren in de vloer voor een nieuwe afvoer is de boor blijven hangen en viel er een groot stuk beton uit. Dit is dicht gesmeerd met het verkeerde product. Reden dat nu het beton eruit valt en het betonijzer verroest is. Het moet nu goed hersteld worden. Het gaat om een stuk van ongeveer 25 x 15 cm. Graag een reactie van u.

Gevel renoveren

Plus minus 30 m2.

Schoorsteen renoveren

Nieuw voegen van schoorsteen , en eventueel leggen dakllood

Tuinmuur metselen

Tuinmuur metselen met een totale lengte van circa 16 meter. Plan: 9 pedanten van 2.50 meter hoog, voorzien van 3x wapeningsijzer per pilaar. Daartussen 2-steens muur van 1 meter hoog met dilatatievoegen en een spouw. Boven op de 2-steens vlakken vervolgens 1-steens vlakken van 1.5 meter hoog met dilatatievoegen. Er komt ook een fundering dus vooraf wel weten waar wapening moet komen. Materiaal en transport materiaal onder eigen beheer. Bij voorkeur bedrijven uit de regio Sittard/Geleen. Alle materialen zijn aanwezig dus alleen de uitvoering. Hoeveel tijd heeft u nodig en wat zijn de globale kosten?

Buitenmuur cementeren

Graag offerte voor het cementeren van de buitenmuur. De hele muur is 3.78 meter en het stuk dat gedaan moet worden ongeveer 1 meter.

Gemetselde erfafscheiding herstellen

Een gemetselde afscheiding tussen mijn oprit en die van de buren is beschadigd. De muur is ongeveer een halve meter hoog en is beschadigd door een auto die te kort indraaide met uitrijden. De muur is over een lengte van 100 cm losgekomen van de fundering en afgebroken van de rest van de muur. De muur moet dus (gedeeltelijk) afgebroken worden en opnieuw opgemetseld worden. In eerste instantie moet de offerte naar de verzekering toe. Er moet dus een deel weggekapt worden en vervolgens met nieuwe stenen weer opbouwen.