Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor schoorsteen vervangen of herstellen:

Schoorsteen vervangen of herstellen

Graag had ik offerte gehad over het vernieuwen of herstellen van schoorsteen. Daarnaast is nog een schoorsteen die daar los van zit die eventueel ook verwijderd moet worden of hersteld moet worden afhankelijk van de mogelijkheden. Ik kan een foto bijsturen zodat u weet hoe het eruit ziet.
Onze klant uit Eygelshoven (Limburg) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schoorsteen vervangen of herstellen uit heel Nederland:

Lood van schoorsteen vervangen

Wat zijn de kosten voor het vernieuwen van het lood bij mijn schoorsteen. (2 stuks) Het gaat om een rijtjes huis met 2 schoorstenen waarvan het lood aan vervanging toe is. De schoorstenen hebben elk 3 kanten waar lood zit. Graag een scherpe offerte. Ik kan eventueel ook zelf helpen met dingen aangeven enzo.

Dakkapel en dakpannen renoveren

Werkzaamheden zijn reparatie/vernieuwen: - Loodslab onder dakkapel en lood in de schoorsteen - Dakpannen controleren en recht leggen - Balk in zolder deels vervangen De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto gratis voor de deur kwijt. De afvoer van het afval mag worden meegenomen in de offerte

Kap op de schoorsteen vervangen

Het betreft hier een twee onder een kap woning met een puntdak en een gemetselde schoorsteen. Uit de schoorsteen komt een buis uit van ongeveer 30 cm. Op de top van de buis is een kap gemonteerd en deze is afgebroken. De kap bestaat uit een boven en een onder plaat net als twee wielen aan een as. Het dak is goed te bereiken.

Afgekeurd schoorsteenkanaal vervangen

Schoorsteenkanaal voor houtkachel is afgekeurd en dient vervangen te worden. Mag met flexibele ingebrachte pijp, met isolatie en 10 jaar garantie. Schoorsteenkap dient eraf gehaald te worden en teruggeplaatst te worden. Het schoorsteenkanaal moet ongeveer 2,5 verdieping zijn. De schoorsteen moet dus ongeveer 6-8 meter worden.

Schoorsteenklep naar schoorsteen plaatsen

Ik heb een gemetselde open haard, waarvan de klep klem zit. De klep zit in het rookkanaal en is met een ketting te bedienen, waardoor ik altijd vieze handen kreeg na het openen/sluiten van de klep. Is het mogelijk om de klep te vervangen met een klep die van buiten het rookkanaal is te bedienen? De werkplek is goed bereikbaar. De vakman kan zijn auto voor de deur kwijt.

Gaskachel verwijderen en houtkachel installeren

In een woning uit 1950 staat nu een gaskachel die ik graag weg wil laten halen (afkoppelen en verwijderen) en die ik wil vervangen door een houtkachel. Ook wil ik dan een schouw hieromheen. Het is nodig om de schoorsteen en afvoer te controleren of deze geschikt is voor een houtkachel en/of deze aan te passen hiervoor. De gaskachel is drie jaar niet gebruikt. Mogelijk zit er asbest in het rookkanaal of de schouw, dat zal onderzocht worden. Ik heb net de sleutel van de woning en zou graag op zeer korte termijn dit willen laten realiseren.

Nieuwe schoorsteen metselen

De huidige schoorsteen is niet meer goed, lekt en is oud. Deze dient daarom te vervangen worden / opnieuw gemetseld te worden. Het betreft een tussenwoning met een plat dak waarbij in het midden het dak licht hellend is. Er is een bouwkundig rapport aanwezig.

Schoorsteen renoveren en nokvorsten vervangen

Schoorsteen renovatie en nokvorsten vervangen. De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van het afval mag worden meegenomen in de offerte.

Lood vernieuwen of schoorsteen verwijderen

Ik wil graag een indicatie voor het volgende: Het lood rondom de schoorsteen van mijn huis dient te worden vervangen. De schoorsteen is in gebruik en word gedeeld met de buren. Ik wil ook graag een offerte voor het in zijn geheel verwijderen van een schoorsteen, alleen het gedeelte wat op het dak zit, en er zal een nieuwe doorvoer gemaakt moeten worden voor een afzuigkap tevens zal de vrijgekomen ruimte opnieuw bedekt moeten worden met dakpannen. Afvoer van het afval wordt door ons zelf gedaan. De werkplek is goed bereikbaar

Lood vervangen rond de schoorsteen

Ik heb lekkage waarschijnlijk omdat het lood aan de bovenkant van de schoorsteen te kort is. Het moet dus vervangen of verlengd worden. Waarschijnlijk is alleen de bovenkant voldoende en hoeven de flappen aan de onder- en zijkant niet vervangen te worden. Ik laat dit hier graag even beoordelen en ontvang dan uw reparatievoorstel en offerte.

Partners

Partners van Casius