Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Elsloo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Elsloo heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Elsloo u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Elsloo of directe omgeving.

94 klanten uit Elsloo bevelen een bij Casius in Elsloo aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Elsloo bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Beek, Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: houten gevelbekleding vervangen door kunststof variant, gevel herstellen en kozijnen vervangen met dubbel glas, houten gevelbekleding vernieuwen door kunststof panelen, buitengevel isoleren met EPS, bepleisteren en steenstrips bekleding, houten gevelbekleding vervangen door kunststof variant, gedeelte houten achtergevel vervangen door kunststof variant, het opnieuw isoleren en bekleden van een buitengevel, zijgevels bekleden met crepi en isoleren, houten voorgevel vervangen door kunststof variant, gevel voorzien van steenstrips en muren isoleren, boerderijtje isoleren, buitenkant woning verfraaien, isoleren en steenstrips plaatsen, houten gevel vervangen door kunststof panelen, gevel renovatie en schilderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Elsloo staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Limburg:

Gevel isoleren en afwerken

Ik wil graag de gevel laten isoleren. Het gaat om een 3 steense gevel zonder spouw van 11 meter lang en 5 meter hoog met 6 kleine ramen. Het is een gevel die niet in het zicht is dus afwerking is niet erg belangrijk.

Gevel isoleren en bekleden

Klant wenst de gevel van een vrijstaande woning uit 1956 te laten isoleren en bekleden. Het is een bakstenen huis en is wit geverfd en voorzien van een dampremmende laag. De spouw is niet geïsoleerd en dat kan ook niet omdat door de verf de ventilerende werking er niet is en er vochtproblemen ontstaan. Bedrijven geven om die reden geen garantie op het werk. De gevel oppervlakte is bij grove benadering 180 m2. Klant wenst advies over en een offerte voor isolatie aanbrengen en afwerking aan de buitenzijde. Hoogste punt van de woning is 9 meter (nok) aan de voorzijde en de achterzijde. Klant heeft geen haast en wenst graag dat de werkzaamheden klaar zijn voor de winter.

Vensterbank buiten vervangen

Buiten bestaande vensterbank verwijderen ca120cm en vervangen door hardsteen vensterbank

Enkelwandige buitenmuur onder overkapping maken

Scheidingsmuur onder een overkapping aanbrengen 260 cm hoog 4 meter breed inclusief fundering. Er staat nu al een muurtje, deze verlengen of afbreken en een nieuwe bouwen. Hierin graag advies van de vakman. Graafwerk doe ik zelf. Locatie is bereikbaar.

Muur met een kozijn en poort metselen

Ik wil graag een vrijblijvende offerte voor een muurtje metselen, het plaatsen van een kozijn en een poort.

Buitenmuren isoleren en stucen

Het betreft het volledig stuken van de buitenmuren. Buitenwerk Vierkante meter: 350 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen

Totale gevelrenovatie

Totale gevelrenovatie van 70 vierkante meter inclusief het leveren van een 5 tal hardstenen raamdorpels. Voegen uitkrabben, reinigen, nieuwe voegen en impregneren.

Gevelrenovatie, c.q. -reparatie

Zoals op de foto's duidelijk is te zien zitten er diverse scheuren in de 2 gevels bij de kozijnen. Wij wonen 5,5 jaar in dit huis en de scheuren waren tijdens de koop al aanwezig en zijn ons inziens niet groter geworden. De buitengevel is geverfd. Graag inspectie, advies en offerte voor herstel.