Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor metselwerk herstellen:

Metselwerk herstellen

Muurtje op oprit is aangereden en beschadigd geraakt. Muurtje is 53 cm hoog en 33 cm breed. Op een lengte van ongeveer halve meter is het muurtje compleet vernield door een auto, dient hersteld te worden. Zie bijgevoegde foto’s.
Onze klant uit Einighausen (Limburg) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor metselwerk herstellen uit heel Nederland:

Gevel herstellen

Het voegwerk aan een grachtenpand tussen de winkelruimte en de 1e etage is beschadigd door de werking van roestige keilbouten die nog steeds aanwezig zijn van ooit verwijderde lichtbakken. Ik zou het metselwerk graag hersteld zien. Het betreft ongeveer 10m2

Gevelreparatie inclusief erkers en raamdorpels

Wij zoeken iemand die onderhoud kan doen aan onze gevel en het volgende kan repareren: 1.) Raamdorpels van beton vervangen 2.) Drie erkers repareren op 3 verdiepingen 3.) Platvol voegen aan de gevel bijwerken en metselwerk herstellen Zie bijgesloten foto's voor details.

Beton herstellen en vochtproblemen

Ik heb in voor en achterkant van mijn huis vochtproblemen. Probleembeschrijving: -Boven de raamkozijnen van Slaapkamers is er vocht in de muren (voor en achterkant van mijn Huis). -Betonlatei uit een stuk, koudebrug waardoor vocht langer in lateien blijft. -Stukwerk ook op plaatsen los door deze koudebrug. -Krimpscheuren tussen muren en plafond. -Lichte chef tussen betonlatei en metselwerk.

Herstel metselwerk van uitbouw

Het metselwerk van een kleine uitbouw van het huis is beschadigd: het metselwerk van de voegen laat los en valt eruit. De uitbouw is ongeveer op 2 meter hoog waar wat scheuren op staan. Er vallen ook een paar stenen uit, graag nodig ik een vakman uit die de situatie ter plekke kan inschatten en een goede offerte hiervoor kan uitschrijven. Natuurlijk ben ik ook opzoek naar een vakman die dit uiteindelijk kan herstellen.

Metselwerk herstellen

Bij een regenpijp is het metselwerk aangetast.Dat wil ik graag laten herstellen. Ik weet niet precies om hoeveel m2 het gaat, ik zou het fijn vinden als er iemand langs kan komen om met mij samen de situatie kan bekijken.

Metselwerk herstellen en 2 hoeklijnen aanbrengen van gevel

Boven de kozijnen van de achter- en voorgevel moet met metselwerk hersteld worden en 2 hoeklijnen aangebracht worden.

Herstellen van scheur in metselwerk

Repareren van een scheur in een gemetselde buiten muur van de bijkeuken. Begane grond tot goothoogte.

Voegwerk herstellen

Herstellen van het voegwerk van mijn spouwmuur, tevens herstellen van een stukje metselwerk (vlak van ongeveer 2,5 x 1,5m) Wat is de oppervlakte van het uit te voeren voegwerk? Tussen 10 en 50 m²

Poreuze achtergevelhoek renoveren, herstellen metselwerk oude trapgevel

Het gaat om een poreuze hoek in de achtergevel (1 x 1,5 meter) : loshalen oude metselwerk en opnieuw dichtmetselen. En herstellen metselwerk achterkant kleine sier trapgevel van oud herenhuis

Latei boven raamkozijn aanbrengen, gevel herstellen

Boven een raam van ongeveer 2 meter breed moet een latei komen ter ondersteuning van een spouwmuur. Scheuren in het metselwerk moeten daarna hersteld worden

Partners

Partners van Casius