Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor puin uit spouw verwijderen:

Puin uit spouw verwijderen

Wij willen onze spouwmuur laten isoleren. Bij endoscopisch onderzoek bleek dat de spouw op bepaalde plaatsen (vooral aan de hoeken) verontreinigd was met puin en dat de puin eerst verwijderd moet worden om het isoleren mogelijk te maken. Het gaat om ongeveer 30 strekkende meters tot een hoogte van 30 cm of soms meer. Wij hadden graag een offerte voor het schoonmaken van de spouw en het afvoeren van de puin.
Onze klant uit Cadier en Keer (Limburg) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor puin uit spouw verwijderen uit heel Nederland:

Draagmuren doorbreken en afwerken

Ik wil een draagmuur doorbreken van de kamer naar de schuur en een draagmuur doorbreken van de schuur naar het terras. De draagmuur is 7 bij 4 meter en dat is een steense muur zonder spouw. De andere muur is ongeveer 4 bij 2,5 meter. Daarna moet er een kozijn geplaatst worden inclusief deur van 130 cm breed en de rest van de muur opgevuld worden. Het puin afvoeren in overleg.

Steenpuin uit spouw halen

Spouwmuur reinigen van een 70-ér jaren woning in Voerendaal (Limburg). De lengte van de gevel is 8 meter en hierin zit zand en puin. Dit moet er uit gehaald worden. De maximale hoogte is 1 meter. Deze werkzaamheden komen regelmatig voor in Limburg. Er zitten nog een aantal soortgelijke opdrachten aan te komen.

Garage afbreken en puin afvoeren

Ik wil graag de kosten weten van het afbreken van een stenen garage in spouw gemetseld met een bitumen plat dak. Er zit een CV ketel, water en elektra. Dat dit netjes wordt afgesloten en het afvoeren van de materialen. De garage is 4.50 x 5.10 meter.

Spouwmuur leeghalen

Hoekhuis had Schrijvers systeem in de gevel. Deze verwijderd, maar er ligt nog wat oude cementresten en isolatiekorrel en puin op de fundering in de spouw. Circa 10 meter. De gaten waarin het schrijverssysteem was aangebracht moeten weer dicht gemetseld worden. Huis uit 1955 in Zandvoort aan zee. Ik wil als het weer schoon is en het vochtprobleem is opgelost, weer gaan isoleren van de spouw met grijze korrels of supafil. Betreft een hoekhuis.

Spouwmuurvervuiling verwijderen

Over een lengte van ongeveer 14 meter het verwijderen van vervuiling uit de spouw om isolatie mogelijk te maken. Voor zover bekend ligt de vervuiling los in de spouw en is er geen sprake van speciehaarden. Het puin moet dan ook afgevoerd worden.

Doorgang in de gevel voor een deurkozijn

Doorgang in de buitengevel ten behoeve van een deurkozijn in draagmuur met spouw uitgevoerd in witte gevelsteen en binnen kalkzandsteen zagen. Er zou een latei boven moeten geplaatst worden i.v.m. draagmuur, kozijnmaat is circa 210 x 88 cm. Graag prijsindicatie inclusief lateien plaatsen en onder stempellen muur, plaats is van buiten en binnen goed bereikbaar. Afvoeren puin doen we zelf in overleg met u.

Spouw schoonmaken

Ik wil mijn spouwmuur laten isoleren. Bij het endoscopisch onderzoek bleek dat de spouw op bepaalde plaatsen verontreinigd was met puin. Het gaat om ongeveer 6 strekkende meters tot een hoogte van ongeveer 30 cm. Gaarne offerte voor het schoonmaken van de spouw.

Draagmuur deels slopen en draagconstructie plaatsen

Het gaat om een draagmuur met een spouw van een woning gebouwd in 1986. De muur tussen de keuken en de garage wil ik verwijderen. De hoogte van deze muur is 2.43 meter, de lengte is ongeveer 3 meter (zie bijlage). Er zal een H-balk geplaatst moeten worden en wat stempels. De muur zou ik zelf vervolgens kunnen slopen. Het puin wordt ook zelf afgevoerd. Eventueel moeten er ook vergunningen aangevraagd worden. Er is nog geen sleutel maar de overdacht ligt op 21 augustus.

Doorgangen in draagmuren maken

Er worden 2 jaren '30 woningen samengevoegd. Wij willen in de hal beneden een doorgang, ongeveer 100 cm breed en 220 hoog, maken en een doorgang op de 1e verdieping, ongeveer 80 cm breed en 220 hoog. Het gaat om de muren tussen de 2 woningen. Vermoedelijk dubbele muren met kleine spouw. Omdat het draagmuren zijn moet er, naar mijn inzicht, een latei ingezet worden boven de doorgangen. Vermoedelijk datum: 1e week oktober 2017. Het afvoeren van het puin zal in zelf verzorgen, er zal een container voor de woningen geplaatst worden en er is geen vergunning nodig.

Buitenblad van de gevel opnieuw bouwen

Het buitenblad van de voor- en zijkant van de woning dient vervangen te worden door extra smalle stenen. Dit zal om ongeveer 70 m2 gaan. - Slopen en afvoeren bestaande buitenblad - Stellijsten van ramen die nu tussen binnen- en buitenblad geklemd zitten aan binnenblad vastmaken zodat ramen op hun plaats blijven. - Stenen, puin, gruis en isolatiemateriaal uit spouw verwijderen en afvoeren. - Binnenblad vanaf de fundering opmetselen met extra smalle steen. - Zorgen voor goede aansluiting met muur van de aanbouw Doel is om een voldoende diepe spouw te creëren en alle koudebruggen te verwijderen zodat de spouw geïsoleerd kan worden.