Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor gevelisolatie plaatsen:

Gevelisolatie plaatsen

Ik zou graag ons huis willen laten isoleren ik weet niet precies hoe of wat we dat beste kunnen doen. Daarom zou ik graag in infogesprek willen. De afmetingen weet ik ook niet precies. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.
Onze klant uit Brunssum (Limburg) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gevelisolatie plaatsen uit heel Nederland:

Buitenmuren isoleren en voorzien van gevelbekleding

Wij hebben een woning aangekocht, maar wij zijn niet blij met het ontbreken van gevelisolatie (alleen beperkte spouwmuur van ong 8 cm) en met de uitstraling van de gevel en kozijnen. Wij hopen 2 vliegen in 1 klap te kunnen vangen door de buitenmuren te isoleren en te voorzien van nieuwe gevelbekleding. Wij denken hierbij aan aluminum (met een houtlook). Wij denken aan een uitstraling die hier op lijkt: Zonder rekening te houden met ramen/garagedeur betreft het ongeveer 120-150M2 aan gevel. Met deze klus zullen ook de kozijnen vernieuwd moeten worden met plaatsen van dubbele ramen.

Warmtepomp plaatsen

Wij willen een vakantiehuisje bouwen, te grootte van 55 m². Deze wordt in april neergezet. Er is sprake van vloer isolatie, dakisolatie, en 10 cm gevelisolatie. Het is alleen begane grond. 2 slaapkamers staan in verbinding met het woongedeelte. In de winter willen we het gebouw verwarmen, in de zomer koelen. Warm water gaat op. Met een boiler. Voor welke doeleinden wil je de LUCHT - LUCHT warmtepomp gebruiken? Verwarmen, koelen (airco) Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Nieuwbouw Om hoeveel ruimtes gaat het? 1 ruimte Om welk type gebouw gaat het? Vrijstaand gebouw

Buitengevel isoleren

Buiten gevelisolatie plaatsen op bestaande woning en stucen. 120 m².

Aanbrengen van gevelisolatie

Op dit moment heb ik een zijgevel die ik graag wil voorzien van gevelisolatie. Deze gevel, gelegen aan de zuidzijde van de woning in Kampen, is in het verleden gestukadoord en na scheurvorming enkele malen bijgewerkt (zie foto’s). De gevel is gedeeltelijk bedekt door de garage van de buren (het gaat om het gedeelte bóven deze garage). De woning heeft een zadeldak bedekt met pannen; de top van de woning ligt op ongeveer 10 meter en de lengte van de woning is zo’n 5,3 meter (exclusief de aanbouw aan de achterzijde). Deze aanbouw is recent gedaan en hoeft niet gestukadoord te worden. Als gevelisolatie zit ik te denken aan PIR-isolatie met daaroverheen een stuclaag, zodat het originele effect van het huis niet verandert (gezien het monumentale stadsgezicht). Op deze manier is de woning geïsoleerd tegen de verschillende temperaturen en tegen geluidsoverlast. (Mocht u een beter alternatief hebben, dan hoor ik dat graag. ) Daarnaast zou ik de pannen aan het einde van het dak graag bedekt zien met een zinken overkapping of op een andere mooie manier, zodat regenwater niet in de muur kan komen. Ook ben ik op zoek naar een bedrijf dat aan de andere zijde (noordzijde) de ontstaande schade (kleine scheuren in de muur) zou willen herstellen en daarbij op dezelfde manier de pannen wil bedekken, zodat het één geheel wordt. Hierbij is het plaatsen van gevelisolatie niet van toepassing.

Kunststof kozijnen en gevelisolatie

Wij willen de kozijnen in ons huis laten vervangen door kunststofkozijnen met HR++glas. Aan de voorzijde zijn dit 5 kozijnen en aan de achterzijde 4. De kozijnen hebben diverse afmetingen. Tevens willen we de gevel laten isoleren. De gevel is nu grotendeels afgewerkt met aluminium beplating. Hier zouden we graag isolatiemateriaal achter willen laten plaatsen. Dit zal gaan over de eerste en tweede verdieping. De woning is ongeveer 5 meter breed.

Hoekwoning verbouwen

Wij hebben een hoekwoning gekocht uit bouwjaar 1975 en krijgen daarvan volgende week de sleutel. We willen de woning op diverse punten laten verbouwen: - aan de achterzijde willen we de woning over de volledige breedte uitbouwen (de woning kenmerkt zich door de afwezigheid van dragende binnenmuren) - vloerisolatie en vloerverwarming laten plaatsen - vergroten van een raam in een zijmuur - de dakkapel aan de achterzijde vervangen - een dakkapel op de voorzijde plaatsen - gevelisolatie aanbrengen We willen een afspraak maken met een aannemer om de woning met ons te bekijken en onze wensen te bespreken. We ontvangen daarbij graag uw advies en een gedetailleerde offerte voor de diverse onderdelen van de verbouwing.

Gevelisolatie: isoleren spouwmuur

Ik wil van een hoek woning 3 spouwmuren (gevels) laten isoleren. Geschatte oppervlakte van de te isoleren spouwmuren is in totaal 110 m2. Het gaat om een woning met begane grond en twee verdiepingen. Graag in de offerte los mee nemen wat de kosten zijn van het isolatiemateriaal en de kosten om het te plaatsen. Betreffend het isolatiemateriaal wil ik sowieso geen purschuim gebruiken.

Gevelisolatie: isoleren buitenmuren

Graag een offerte voor het isoleren van de buitenmuren. Het is een hoekwoning en het betreft de gehele buitenzijde van 2 verdiepingen plus een stukje zolder. Er is ruimte voor het plaatsen van steigers, mocht dit nodig zijn.

Gevelisolatie, wandje en dubbel glas plaatsen

We zouden graag een offerte ontvangen voor het aanbrengen van energiebesparende maatregelen t.b.v. behalen energie label B. Het betreft het toepassen van onderstaande maatregelen waarbij ik de exacte m2's nog niet weet. We zouden op basis van een prijs indicatie een afspraak kunnen maken om dit verder te bespreken op locatie. - buitengevels na-isoleren aan de binnenzijde tot een Rc van 2. 36 (80mm iso [glaswol]) - dunner materieel is wenselijk indien dit eenzelfde isolatie verschaft - graag zouden we dit in overleg met onze adviseur energie certificaat bespreken - ik schat ruwweg dat de totale oppervlakte 20-30m2 betreft - we dienen rekening te houden met enkele stopcontacten en isolatie roosters - schilderklaar opleveren - binnenmuur portiek na-isoleren tot een Rc van 1. 51 (50 mm iso [glaswol]) - dunner materieel is wenselijk indien dit eenzelfde isolatie verschaft - graag zouden we dit in overleg met onze adviseur energie certificaat bespreken - ik schat dat de totale oppervlakte ruwweg dat dit ongeveer 10m2 betreft - schilder klaar opleveren - enkel glas vervangen door HR++ glas - 2 ramen van max 2 m2 - kierdichting toepassen Daarnaast zouden we graag een extra muur laten plaatsen (geïsoleerd m.b.t. geluid) van ong. 6-8 m2 incl deur. We vernemen graag spoedig een reactie.

Gevelisolatie aanbrengen

Ik wil graag de gevel van mijn 2 onder 1 kap woning uit 1929 laten isoleren, echter is hier geen spouwisolatie mogelijk. Graag ontvang ik advies van een vakman / bedrijf voor de mogelijkheden. In overleg zullen de buren ook isolatie willen laten plaatsen. Voor de uitvoering is er voldoende ruimte rondom het huis.