Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Brunssum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Brunssum heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Brunssum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Brunssum of directe omgeving.

273 klanten uit Brunssum bevelen een bij Casius in Brunssum aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Brunssum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: isoleren van muren en steenstrips monteren ivm gevelrenovatie 200m2, gevels en plat dak isoleren en afwerken, gevels renoveren, tuinmuur metselen en fundering daarvoor aanbrengen, gevel renoveren, gevelrenovatie, het renoveren en isoleren van mijn gevel met isolatieplaten, gevel isoleren, achtergevel pleisteren, gevel opnieuw voegen, het plaatsen van Cortenstaal tegen gevels, het isoleren en bekleden met crepi van buitengevels, twee zijgevels en voorgevel vervangen door kunststof, afscheidingsmuren tussen appartementen voegwerk herstellen, gevelbekleding vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Brunssum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Limburg:

Betonrot van balkon herstellen

We hebben een Frans balkon dat helaas betonrot heeft. Een flinke hoek is inmiddels afgebrokkeld. Dit wil ik graag zo spoedig mogelijk laten herstellen.

Gevelisolatie plaatsen

Ik zou graag ons huis willen laten isoleren ik weet niet precies hoe of wat we dat beste kunnen doen. Daarom zou ik graag in infogesprek willen. De afmetingen weet ik ook niet precies. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Metselreparatie binnen en buitenmuur van de stal

Ik wil een stuk van een muur laten repareren waar de bakstenen bijna zonder voeg los op elkaar liggen. De buitenmuur is ongeveer 3m2 en de binnenmuur 6 m2. Verder willen we een extra steunmuur onder een van de balken van het dak laten metselen. Wij wonen over de grens bij Schinveld in Duitsland. in Schierwaldenrath

Spouwmuur reinigen

Ik zoek iemand die mijn spouwmuur kan reinigen. Er is sprake van optrekkend vocht in de muur. De muur is 8 à 9 meter lang en is gemaakt van baksteen.

Spouwmuur schoonmaken voor gevelisolatie

De onderkant van de spouw is aan de voorkant en zijkant is vervuild. Ik zoek een partij die de spouw kan reinigen. Het bevind zich op de begane grond welk goed bereikbaar is.

Gevel van bungalow isoleren

Ik wil mijn bungalow van ongeveer 130 m2 laten isoleren. Dit gaat dus om gevelisolatie.

Muurtje metselen

Muurtje metselen, ik wil graag een offerte voor de kosten per m2, met alles erop en eraan. Liefst een dubbele muur in verband met ooit een aanbouw. Ik wil graag een muurtje van 3.50 bij 2.50 meter.

Buitenmuur als omheining metselen

Ik wil graag een muur als omheining metselen. Het gaat om een muur van 17 meter lang en 1.80 meter hoog.

Lood vervangen bij schoorsteen

Ik heb momenteel op mijn zolderverdieping lekkage bij de schoorsteen. Vermoedelijk moet het lood worden vervangen. De schoorsteen staat op de nok op de 3e verdieping. Ik ontvang graag een offerte voor de vervanging.

Tuinmuur met fundering laten maken

Ik wil een tuinmuur laten metselen, inclusief fundering. De fundering wordt 40 breed x 60 diep over een lengte van 24 meter. Hoogte muur is 60 cm vanaf het maaiveld aan de binnenkant van de tuin en de pilaren worden 200 cm hoog. De ruimte tussen de pilaren moeten precies 182 cm worden. Tevens gaat het om het uitgraven en afvoeren van het gedeelte waar de fundering komt. De fundering en pilaren dienen gewapend te worden. Tussen de pilaren gaan uiteindelijk tuinschermen komen.

Nieuwe coating op het balkon aanbrengen

Het balkon begint wat scheurtjes te krijgen en is denk niet meer waterdicht en benieuwd wat het gaat kosten.

Gemetselde schoorsteen nakijken

Schoorsteen nakijken in verband met voegen. Deze is goed bereikbaar, via zolder is het dak bereikbaar of er moet een steiger worden geplaatst. Het is een woning met in totaal 3 verdiepingen.

Voor-, zij- en achtergevel impregneren

Voor, zij en achtergevel.

Gevel woning renoveren

Oud huis 1920 waarbij de voegen erg slecht zijn. Deze zou ik graag willen laten vernieuwen. Door verzakking zijn er ook een aantal scheuren in de voegen te zien. Ook zou ik graag willen laten checken of het mogelijk is de muur te isoleren. De muur bevat een spouw. Het betreft een gevel van ongeveer 8 x 4= 32 m2 inclusief raam.

Metselwerk garage repareren

Na schade, zouden 11 stenen van bestaande garage moeten worden vervangen. Roodachtige steen.

Binnenmuur bouwen

We willen een muur bouwen in de schuur. Deze muur moet worden ongeveer 6 meter bij 2 meter 40 cm hoog. Gipsenwand, want het betreft een binnenmuur.

er moet een aanbouw komen met aan ...

er moet een aanbouw komen met aan bestaande muur een zijkant staat er al hoef alleen binnemuur tegen.voorkant komt een grote schuifpui dus hoeven maar kleine muurtjes gemetsseld worde van aan ieder kant ongeveer 35 cm, en aan de andere zijkant lengte van 2,98 m komt een deur van plusminu 1,05 m in en een klein raam van 40 cm. en aan de nu bestaande buitenmuur voorkant zal een draagbalk in moeten komen en binnen moet een muur weggesloopt worde en denk dat er ook een draagbalk in moet

Uitbreiding woonkamer en uitbreiding van ...

Uitbreiding woonkamer en uitbreiding van de garage (washok) oude schuifpui hergebruiken , de oude stalen balk zal hoger geledt dienen te worden om zo de plafon gelijk te krijgen tevens zullen er nog een raam en een deur bij moeten komen in de totale lengte zit ook een schijdings muurtje geteld.