Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Berg en Terblijt te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Berg en Terblijt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Berg en Terblijt u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Berg en Terblijt of directe omgeving.


Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Berg en Terblijt bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: gevellekkage herstellen (meetverslag lekdetectie aanwezig), gevelrenovatie of vernieuwen, inclusief isoleren, buitengevels van oude boerderijwoning isoleren, gevel opnieuw bekleden en isoleren, gevel isoleren van buitenaf en afwerken met stucwerk, het behandelen met spuitkurk van de gevels van een nieuwbouwwoning, gevel renovatie, advies en uitvoeren van moderne gevelbekleding, buiten gevels opnieuw voegen en evt impregneren, gevelbekleding van een loods en bedrijfspand, isolatieplaten stucen, voegen van de voorgevel herstellen en mogelijk impregneren, buitengevel isoleren, buitenmuur isolatie, het renoveren en bekleden van een gemetselde gevel en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Berg en Terblijt staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Limburg:

Isoleren van muren en steenstrips monteren ivm gevelrenovatie 200m2

Jaren 30 huis met verschillende soorten baksteken, door de jaren heen bijgebouwd. Door middel van steenstrips het huis weer in een mooi geheel maken. Het gaat ongeveer over 200m2 muur oppervlakte. Oude bakstene & voegwerk zijn slecht. De bedoeling is om op de oude muur isolatie te monteren en hierover de steenstrips.

Gevel renoveren en voegen herstellen

Metselwerk in voorgevel laat los als gevolg van vocht en vorst. Ik wil de hele gevel opnieuw laten voegen, in dezelfde stijl (en kleur) als het origineel. Rood bakstenen metselwerk, huis gebouwd in 1953. Afmetingen voorgevel circa 6 x 6 meter, werkoppervlak minus kozijnen 28 m2. Graag een inspectie ter plekke voor overleg.

Gymzaal ombouwen tot woonhuis

Wij gaan ons nieuwe pand verbouwen. We hebben hiervoor een metselaar voor nodig. Wij gaan van een gymzaal een woonhuis maken. Hier zitten nu 9 grote ramen in op de bovenverdieping, hier komen nu kleinere ramen. Het stuk wat er verkleind moet worden/dichtgemaakt moet worden zal met betonblokken worden gemetseld. Het gaat om 9 ramen die verkleind worden, in 9 slaapkamers. Beneden moet er een muur worden gemetseld van 24 meter lang (ook met betonblokken).

Schoorsteenreparatie

De schoorsteen op het dak moet opnieuw gevoegd worden. Het lood is onlangs opnieuw ingezet maar er is nog niet gevoegd. Graag uw prijsopgave.

Lateien vervangen in de achtergevel

Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen van twee betonnen lateien in de achtergevel. Het gaat om een van ongeveer 3 meter breed en een van ongeveer 2 meter breed. De lateien zitten boven een schuifpui en de achterdeur en bevinden zicht op een hoogte van ongeveer 2,5 meter.

Geborsteld voegwerk aanbrengen

60 m2 Geborsteld voegwerk aanbrengen in nieuw metselwerk van carport en keuken.

Dubbelsteens tuinmuur

Dubbelsteens vrije tuinafscheidingsmuur metselen. 8 meter breed en 190 hoog. De ene kant éénsteens veldbrand speels met na driekwart een mergelsteen en op het eind afdekken met natuursteen. De andere buurkant met gewone stenen metselen. Muur dient verankert te worden. Stenen leveren we waarschijnlijk zelf aan. Wij zorgen voor fundering(of in overleg)

Vervangen voegen buitenwerk

Vervangen van losse voegen in metselwerk buitenzijde huis. Zijgevel aan tuinzijde, schoorsteen, balkonnetje en deel van muur van ongeveer 1 meter hoog x 4 meter lang.