Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor gescheurde voegen repareren:

Gescheurde voegen repareren

Het metselwerk tussen dakpannen en muur laat los. Tevens zitten er gescheurde voegen onder de ramen. Onder aan de muren zit een soort grindstucwerk, dat willen we ook laten vervangen door een alternatief. Gevel hoeft niet gereinigd. Wat is de oppervlakte van het uit te voeren voegwerk? : minder dan 10 m².
Onze klant uit Amstenrade (Limburg) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gescheurde voegen repareren uit heel Nederland:

Voegen en kitten en gescheurde tegelwerk in de badkamer

Ik ben op zoek naar een badkamerspecialist die mijn badkamer waterdicht kan maken. Mijn onderburen hebben waterschade opgelopen. Volgens lekdetectiebureau dient het kit-, voeg- en gescheurde tegelwerk aangepakt worden.

Voegen repareren

Er zijn een aantal gescheurde voegen, waarschijnlijk door zonnescherm, in de achtergevel. Deze wil ik zo spoedig mogelijk laten repareren zodat er een nieuws scherm gemonteerd kan worden. Het zal gaan om ene klein aantal m2's.

Metsel- en voegwerk repareren

Opdracht betreft het herstellen van circa 1 m2 losgeraakt voegwerk in het gevel metselwerk (op 4 gevel plaatsen) plus het vervangen van 3 gescheurde bakstenen, tgv uitbreken zonnescherm (is al verwijderd). Gevraagde werkzaamheden: - Het tijdelijk losmaken van de zinken deklijst/daktrim; - Het tijdelijk losmaken van de regenafvoerpijpen (bovenste deel pijp is afzonderlijk te demonteren) (2x); - Het verwijderen/uitkappen van drie gescheurde bakstenen; - Het verwijderen/afslijpen van 2x3 bouten uit het metselwerk (deze waren ter bevestiging zonnescherm dat reeds verwijderd is) - Het inmetselen van 3 nieuwe bakstenen; - Het voegen van losgeraakt voegwerk; - Het herbevestigen van bovenste deel van de de regenafvoerpijpen (2x); - Het waterdicht herbevestigen van de zinken deklijst/daktrim; - Het afvoeren van het (voeg-herstelwerk) afval. Gevels: 1- linker kolom achtergevel uitbouw 0,4 x 0,8 = 0,32 m2 2- rechter kolom achtergevel uitbouw: 0,4 x 0,8 = 0,32 m2 3- Linker kolom achtergevel uitbouw, zijgevel 0,3 x 0,5 = 0,15 m2 4- Klein voegherstel voorgevel boven voordeur 0,25 x 0,7 = 0,175 m2 Totaal afmetingen voeg herstelwerk: oppervlakte = 0,95 m2 Voegstijl: platvol geborsteld (ruwe afwerking dus, zie foto’s) Offertevraag: Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte voor de totale klus, inclusief alles m.u.v. de 3 vervangende bakstenen. Dus inclusief BTW, voorrijkosten, transport, gereedschappen, materialen, afvoeren afval. Opdrachtgever draagt zelf zorg voor nieuwe vervangende bakstenen.

Badkamertegels opnieuw voegen

We willen de douchecabine vervangen. De hele badkamer is betegeld. Maar alleen de voegen in het douchedeel moeten vervangen worden. We hebben een lekkage. Ook de voegen rond het afvoerputje moeten vervangen worden. Het gaat om twee wanden (in een hoek) en een gedeelte van de vloer. Sommige tegels hebben een beschadiging. Kunnen de gescheurde tegels eventueel ook worden gedicht? In totaal gaat het om een oppervlakte van 5 m2. Het gaat om een jaren '30 huis, hier wonen we al 25 jaar in.

Stenen vervangen en snijvoeg aanbrengen

Voorgevelrenovatie van een gevel met rode bakstenen. - Reinigen - Voegen verwijderen - Vervangen van gescheurde stenen (niet aanwezig) - Voegen vervangen (snijvoeg) - Impregneren Oppervlakte gevel :25 m2

Gescheurde voegen badkamermuur vervangen

Wij hebben een lekkage veroorzaakt in de badkamer, in het douchegedeelte. De voegen van de tegels aan de muur achter de douchekop zijn gescheurd (ongeveer 0.5 m2 oppervlakte) en daar komt water doorheen dat beneden eruit komt in de keuken.Deze voegen moeten dus worden vervangen. Kunnen wij hier een offerte voor ontvangen?

Douchetegels opnieuw voegen

Er zijn scheuren in de voegen van mijn doucheruimte waardoor vocht in de wanden ontstaat. Ik wil de gescheurde voegen opnieuw laten voegen. Het gaat alleen om de voegen van de wanden in de douche, niet de gehele badkamer.

Gevel renoveren en reinigen

- 100 m² gevel reinigen met heet water met gevelreinigingspasta, 3 m² reinigen met micronevel straaltechniek. - Voegwerk verwijderen (min. 1 cm. diep en haaks) van kopgevel: 53 m². - Opnieuw voegen: vlak platvol/doorgestreken, goed aangedrukt en uitgevuld. - Eventueel reparatie van gescheurde gevelstenen. - Impregneren 103m² (vloeiend aanbrengen van beneden naar boven). - Afdekken andere bouwdelen zoals de gevel en de offerte ook graag inclusief steigerwerk, gereedschap, aan- en afvoer bouwmaterialen. Het werk wil ik gereed hebben voor 1 juli 2015. Het is een 2 onder kap woning, waarvan alleen 1 woning gedaan moet worden. Het betreft een netto oppervlakte.

Gevel zandstralen en voegen herstellen

Het reinigen van de voor- en de zijgevel. Ik wil het laten stralen. Daarna het voegwerk herstellen. Eventueel vervangen van een paar gescheurde metselstenen. Optioneel daarna impregneren. De zijgevel is zonder ramen: begane grond, eerste en tweede verdieping waar de gevel in een punt eindigt. De voorzijde heeft wel ramen en een deur. Aantal te bewerken m2 zal naar schatting tussen de 50 en de 70 liggen. Graag hiervoor een offerte. Bedankt alvast.

Gescheurde voegen in de gevel herstellen

Herstellen van gescheurde voegen in de gevel. Het betreft een reparatie voor een beginnende scheur in de gevel. De scheur zit over ongeveer 5 bakstenen boven een raam op de 1e etage.