Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist of metselaar uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten en metselaars. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist of metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten en metselaars uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Limburg.

193 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een gevelspecialist of metselaar, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een metselaar en gevelspecialist in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: schuur realiseren, metselwerk bij een bouwproject, binnen- en buitenmuren nieuw bouwen, stuclaag verwijderen van betonwand, buitengevel metselen, stenen tuinmuur metselen in achtertuin, poorten metselen, tuinscheiding metselen, tuinmuur metselen op fundering, gevel renoveren van een herenhuis, tuinmuur op de erfscheiding, afscheidingsmuur op erfgrens maken, buitenmuur metselen, tuinmuur metselen, tuinhuis metselen en schutting metselen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist en metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Limburg:

woensdag 11 oktober 2017

Binnenmuren metselen

Ik wil drie muren laten metselen, 2 van 17 meter x 4 meter en een van 12,5 meter x 4 meter met een licht poreuze baksteen. Wellicht nog een optie om hierachter een dubbele wand op te metselen, maar dit laatste is nog niet zeker, daarom graag apart vermelden.
donderdag 5 oktober 2017

Voegen in de voor- en achtergevel vervangen

Graag zouden wij een prijs ontvangen voor het vervangen van de voegen aan de voor- en achterzijde van de woning. Het gaat om ongeveer 6 bij 7 meter lengte keer breedte. De achtergevel is belangrijker, want daar is het voegwerk nog slechter.
woensdag 4 oktober 2017

Schoorsteen vervangen of herstellen

Graag had ik offerte gehad over het vernieuwen of herstellen van schoorsteen. Daarnaast is nog een schoorsteen die daar los van zit die eventueel ook verwijderd moet worden of hersteld moet worden afhankelijk van de mogelijkheden. Ik kan een foto bijsturen zodat u weet hoe het eruit ziet.
woensdag 4 oktober 2017

Tuinhuis opmetselen

Ik heb een tuinhuisje van 5 x 4 meter. Met 5 ramen en 2 deuren opnieuw opmetselen, zogezegd een 2e muur er omheen en tevens isoleren. De hoogte is 2.10 meter en er zit een goede isolatie boven.
zaterdag 23 september 2017

Voegwerk schoorsteen vervangen

Het betreft het opnieuw voegen van een schoorsteen. De oude voegen dienen te worden verwijderd en daarna opnieuw gevoegd. De schoorsteen is ongeveer 80 cm hoog en 1 meter breed. Via de zijkant kan de schoorsteen goed bereikt worden.
dinsdag 19 september 2017

Betonnen console onder een balkon herstellen

Wij hebben aan de voorzijde van onze woning op de 1e verdieping een balkon, dat grenst aan het balkon van de buren. Aan de onderzijde is er een gedeelde betonnen console die de beide balkons ondersteunt. Er is in die console betonrot geconstateerd en wij willen dat graag laten repareren. De maat van de console is ongeveer 120 x 20 cm. Ik wil een afspraak maken om de klus hier even te bekijken. Ik ontvang dan graag uw plan van aanpak en een offerte.
dinsdag 19 september 2017

Kunststof gevelbekleding leveren en aanbrengen

Graag wil ik de houten schroten bij een driekhoekgevel met een basis van 230 cm en hoogte 280 cm laten vervangen door kunststof rabatdelen, b.v. VinyPlus.
maandag 18 september 2017

Muur metselen

Ik wil voor mijn betonnen garage een muur laten metselen. Afmeting bij elkaar ongeveer 35 m2.
donderdag 14 september 2017

Buitenmuur opnieuw metselen

Een buitenmuur voor oude muur zetten. Ongeveer 30 vierkante meter.
donderdag 14 september 2017

Voegwerk in de zijgevel repareren

Zijgevel laten voegen los, met name rond de dakpannen en bovengedeelte. Graag deze repareren.
woensdag 13 september 2017

Latei plaatsen in gemetselde schuur

In onze gemetselde schuur willen wij een nieuwe deur plaatsen. De deuropening is reeds gemaakt, er moet alleen een latei geplaatst worden boven de deuropening voordat het kozijn wordt geplaatst. Kan iemand dit voor ons doen?
woensdag 30 augustus 2017

Voegwerk vervangen

Wij willen het metselwerk van onze woning met aanbouw, ongeveer 210 m2, laten uitkappen, reinigen en opnieuw laten voegen. Dit willen we op zeer korte termijn realiseren.
maandag 21 augustus 2017

Metselaars aangeboden

Heer/ mevrouw, Wij hebben bij ons uitzendbureau 2 Nederlandse metselaars uit de regio van Eindhoven die wij u aan kunnen bieden voor werkzaamheden.
vrijdag 18 augustus 2017

Tuinmuurtje langs de oprit vernieuwen

Ik wil binnenkort de bestrating op mijn oprit laten vervangen en daarbij ook een gemetselde lage muur van 16 meter lang en 50 cm hoog laten vernieuwen. Ik zoek hier nu een metselaar voor. Het huidige muurtje staat op omvallen en moet worden verwijderd en afgevoerd. Er zit een fundering onder. Het muurtje staat langs een hellende oprit van 54 m². Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna graag uw offerte. Ik ben voor een bezoek het best bereikbaar op de woensdag i.v.m. mijn werk.
maandag 14 augustus 2017

Garage metselen

Ik zou graag een prijs willen hebben voor het metselen van 3 garage wanden. De garage zal 12 bij 5 meter moeten worden. De ruimte waar de garage komt te staan is goed bereikbaar.
zondag 6 augustus 2017

Tuinmuur met penanten metselen

Wij willen onze houten schutting van ongeveer 20 meter lengte gaan vervangen en zijn ons hierop aan het oriënteren. We overwegen om er een fundering te laten maken met daarop een halfsteens gemetselde muur van 75 cm hoog. Daarin moeten om de 180 cm penanten worden gemetseld van 200 cm hoog, afgewerkt met een keramische tegel. Tussen de penanten willen we dan later trellisschermen plaatsen. We ontvangen graag uw globale prijsindicatie per mail. Daarna maken we dan de keuze voor het eventueel inplannen van een bezoek.
zondag 6 augustus 2017

Fundering leggen en tuinmuur metselen

Ik wil in mijn tuin een fundering laten leggen en daarop een halfsteens tuinmuur met penanten laten metselen van in totaal 20 meter in een U-vorm. De gewenste hoogte is 180 cm. Ik zal het voegen zelf verzorgen en zelf de stenen inkopen. Ik zorg ook voor een schone ondergrond voor de fundering. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte. Mijn voorkeur gaat uit naar uitvoering van de klus binnen 2 maanden. Als dat niet haalbaar is, wil ik het werk begin 2018 met u inplannen.
woensdag 26 juli 2017

Gat boren in buitenmuur voor afzuiging

Er moet een niet gat gemaakt worden voor onze nieuwe afzuigkap van de nieuwe keuken. Dit gat moet door de buitenmuur de garage in waar het aangesloten kan worden op de huidige uitlaat.
dinsdag 25 juli 2017

Gemetselde schutting met hout maken

We willen een schuting laten metselen die uiteindelijk gedeltelijk gemetseld is en aangevuld met hout. Er zal ook fundering gemaakt moeten worden. Het gaat om 5 meter lange en 2 meter hoog muur met palen en gemetselde laag van een meter hoog daar tussen waar hout op komt.
vrijdag 21 juli 2017

Buitenmuur stralen

Kunt u mij een prijsindicatie doen voor het verwijderen van de muurverflaag op de voorgevel van een woonhuis (ongeveer 12 m2)? Omgeving Venray. De gevel wordt daarna door ons opnieuw geschilderd met Keimverf. Als bijlage treft u een foto aan. Het gaat uitsluitend om de muur rechts van de voordeur.
donderdag 20 juli 2017

Muur metselen en voegen

Het metselen en voegen van een steens metselwerk muur. Tot plint hoogte (circa 600 mm) als de bestaande woning inclusief terug liggende rollaag. (10 mm). Zie hiervoor bijgevoegde foto's. Een en ander uit te voeren in bakstenen WF met een wildverband. Voegwerk uit te voeren met toevoeging van zwartsel. Metselwerk onder maaiveld is zo goed als klaar. Profielen zijn gesteld. Voor informatie over maatvoering zie bijgevoegde foto's. Materiaal is allemaal aanwezig. Mijn metselaar heeft een hernia dus ik ben dringend op zoek naar een goede andere metselaar.
woensdag 19 juli 2017

Buitenmuur afbreken en opbouwen

Bovenste gedeelte van buitengevel(tot nok) afbreken en opnieuw opmetselen en voegen. Ik kan eventueel voor alle materiaal en steiger zorgen 15 m2
vrijdag 14 juli 2017

Woning reinigen en opnieuw voegen

Wij willen de gevels van onze hoekwoning graag laten reinigen. De voegen dienen ook opnieuw gedaan te worden. De oppervlakte is ongeveer 100 m2. De buren hebben ook interesse, hier dient de vakman rekening mee te houden.
donderdag 13 juli 2017

Schoorsteen renoveren of verkleinen

Schoorsteen renovatie of aanpassing (verkleinen) van de schoorsteen.
vrijdag 7 juli 2017

Buitenmuur metselen

Een nieuwe wand metselen waar de deur zat en de deur verzetten. Waar er nu een raam zit in de muur moet de deur komen en op een nieuwe plek in de muur een raam plaatsen. Raam en deur hebben wij al, wij zoeken een metselaar en stenen.

Partners

Partners van Casius