Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist of metselaar uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten en metselaars. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist of metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten en metselaars uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Limburg.

215 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een gevelspecialist of metselaar, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een metselaar en gevelspecialist in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: leien gevelbekleding plaatsen, gevelisolatie, buitengevel stuken, red Cedar planken gevel zijkant en bovenkant voor vervangen, surfakote buitengevel verwijderen en stucen, gevel isoleren aan de buitenkant, pleisterwerk op buitengevel renoveren/vernieuwen, een voorgevel herstellen en opnieuw pleisteren, gevel optrekken achterzijde rijtjeswoning, het van buitenaf isoleren van de gevel en afstucen, werzalit vervangen voor keralit, gevelbekleding en kozijnen vervangen + aanbrengen buitenkraan, gevel renoveren, stucwerk in combinatie met knip voegen, metselwerk en voegwerk laten uitvoeren, isolatie buitenmuur en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist en metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Limburg:

maandag 6 juli 2020

Gevel isoleren aan de buitenkant

We hebben nu een oude gevel met spouw van 7 cm , bouwjaar 1964, redelijk veel glas (HR ++) deels nieuwbouw die misschien voldoet. Wil de gevel aan de buitenkant laten isoleren. Oppervlakte niet bekend.
maandag 6 juli 2020

Beschadigde gevel opnieuw voegen

Het is een huis van 1955. De oude voegen moeten eruit en daarna wil ik het opnieuw laten voegen. Er zitten wat scheuren in die gerepareerd moeten worden. Het is in totaal 71 m2. Ik hoor graag van u. Wat is de oppervlakte van het uit te voeren voegwerk? Tussen 50 en 100 m²
zondag 5 juli 2020

Muurtje laten metselen

Wij hebben een serre die we willen ophogen, hierbij moet het dak van de buren waar het dak aan vast zit, netjes waterdicht worden afgewerkt. verder zijn het vier kleine muurtjes even ruim gepakt van 3*3, 3 buiten en een binnen, de rest willen we zelf doen.
donderdag 2 juli 2020

Gevelbekleding vervangen

Bestaande houten gevelbekleding is van slechte kwaliteit, komt los en trekt krom. Deze moet worden verwijderd en vervangen worden door bij voorkeur Red Cedar of Ayous Thermowood. of Gevelpanelen van VM zinc . Isolatie tuusen gevel en hout. Het gaat om 30 m2.
maandag 29 juni 2020

Leien gevelbekleding plaatsen

Wij zouden graag onze zijgevel laten bekleden met leien gevelbekleding. Het gaat om een oppervlakte van 80 m2. De ondergrond waar het overheen moet geplaatst worden is van beton. We willen geen isolatie plaatsen.
dinsdag 23 juni 2020

Gevel kaleien of verven

Wij hebben een woning met gele baksteen en denken eraan deze te laten kaleien of verven. Aangezien de voegen niet meer in goede staat zijn, leek kaleien ons de betere optie. Het gaat om 85 m2.
maandag 15 juni 2020

Schoorsteen: flexibele pijp plaatsen en afwerken

Flexibele kachelpijp door bestaand rookkanaal trekken. Huidig kanaal buiten (in de schoorsteen) is eternit pijp. Volgens schoorsteenveger mag dat niet meer geveegd worden. Oplossing is een nieuwe pijp er door heen trekken. Zie bijgevoegde tekening (bijlage) voor situatieschets en maten.
maandag 8 juni 2020

Achtergevel opknappen

Ons huis is van 1925 en de achtergevel willen we toch mooier maken (waarmee weten we nog niet), er zit een deur in en 4 ramen. Verder is er nog een groot stuk om de hoek. Het is circa 40 m2.
zondag 7 juni 2020

Steenstrips op een huis van passiefbouwblok laten aanbrengen

Wij hebben een huis gebouwd met passief bouwblok en dit willen we laten bekleden met Alsecco steenstrips. Het gaat om 17 x 7 x 4 meter.
donderdag 4 juni 2020

Metselen van muur in de tuin

Wij zoeken een metselaar voor het maken van een muur van ongeveer 6 m2. met kinderkopjes. Fundering kan ik in overleg zelf voorbereiden.
dinsdag 26 mei 2020

Tuinafscheiding metselen

Wat kost een muur in U vorm metselen van een totale lengte van 16 meter lang en 2 meter hoog. Eventueel als optie om te pleisteren.
maandag 25 mei 2020

Schoorsteen met glijmortel behandelen

De debbulwandige rookgasafvoer pijp van de HR ketel dient vervangen te worden. Het rookkanaal waar deze doorheen loopt zou eerst gecoat moeten worden volgens de CV-monteur daar deze mogelijk asbeshoudend is. Graag zou ik hiervan de kosten weten. De lengte van de rookgaskanaal is ongeveer 10 meter
woensdag 20 mei 2020

Gevel isoleren en afwerken met stucwerk

Ik wil graag een offerte voor de isolatie plus de afwerking voor mijn gevel. De bedoeling is de buitengevel isoleren en afwerken met stucwerk, het gaat ongeveer om 180 m². De gevel is gemetseld. De afwerking willen we waarschijnlijk stucwerk. Het gaat om 2 verdiepingen.
dinsdag 12 mei 2020

Het isoleren van de gevel en afwerken met stucwerk en steenstrips

Betreft een bungalow met één bouwlaag, Muurhoogte ca 3 meter rondom goed begaanbaar. Brutto 90 m2 muur. 5 ramen 140x90 2 puien 300x300 1 raam 300 x 200 gewenste isolatie. Ik zit te denken aan een gevel isolatie met140mm EPS, om deze vervolgens af te werken. Hierbij de de helft stucwerk en 1 helft steenstrip, voor en achtergevel steenstrips en zijwanden gestuct
dinsdag 12 mei 2020

Isoleren buitenmuren

Wij zouden graag de buitenmuren willen laten isoleren. Het gaat om een isoleren van keuken (een soort aanbouw met plat dak. het dak steekt ongeveer 10 cm uit). Plusminus 25 m² willen wij geïsoleerd en afgewerkt zien. De hoogt van de bouw is 2,5 meter. De gevel is goed te bereiken.
maandag 11 mei 2020

Concrete beam above window needs replacement

Concrete beam above the window on ground floor needs replacement and several bricks and joints between bricks are cracked, and needs replacement/repair.
donderdag 7 mei 2020

Schoorsteen renovatie en voegen woning(en)

Schoorsteen renovatie 2 stuks (1 huis) inclusief lood vervangen. Daarnaast zijn enkele buren geïnteresseerd in het voegen van de woning Voor een van de buren betreft het de gehele woning.
woensdag 6 mei 2020

Het isoleren en bekleden van gevels

Wij hebben een huis uit 1923, geen spouwmuur. Met daaraan allerlei verschillende soorten aanbouw in mix van verschillende stenen en bouwstijlen. We willen graag het originele huis verduurzamen middels isolatie. We brengen zelf aan de binnenkant met en met steeds isolatie aan wanneer we een kamer verbouwen maar willen graag de mogelijkheden bespreken voor buitenmuur isolatie. We hebben namelijk ook veel last van doorslaand vocht maar ook van optrekkend vocht. De muren van het originele huis (excl aanbouw) zijn extreem dik (30cm) en is driedubbelsteens gemetseld. We vragen ons af of het voor ons handig is deze buitengevel isolatie te doen. Ik kan me namelijk voorstellen dat stenen muren ook koude opnemen vanuit de grond, en moeten we daar dan niet eerst ‘iets’ mee. Het mooiste lijkt ons een hardhouten buitengevel maar we staan open voor andere opties.
dinsdag 5 mei 2020

Buitengevels isoleren en voorzien van crepi

Gevel isoleren en afwerken met crepi van een half vrijstaande woning met garage. Het betreft ongeveer 110 m2 aan gestucte gevels. Het gaat om het isoleren en bekleden met steenstrips hiervan. Het betreft de voor- achter- en deels zijgevel. Hier zijn stijgers voor nodig.
dinsdag 5 mei 2020

Voegwerk herstellen, gevel reinigen en impregneren

Hier en daar moet wat voegwerk worden hersteld, de gevel moet worden gereinigd en en daarna geïmpregneerd. Het is een patiowoning, dus geen klimwerk. Gaat om nog geen 50 m2. De gevel is niet geschilderd.
maandag 4 mei 2020

Het isoleren en afstucen van de volledige gevel 150m2

Volledige gevel +- 150m2 moet geïsoleerd (middels isolatieplaten) en gestuct worden/sierpleister. Het gaat om 2 verdiepingen. Wij hebben laatst het dak al laten isoleren tot 4.5 waarde, dus wij zijn benieuwd of u langs kan komen om hier een goede offerte voor op te stellen.
vrijdag 1 mei 2020

Muur als tuinafscheiding metselen

Ik zou graag offertes willen ontvangen voor het metselen van een stenen muur als tuinafscheiding met de buren. De lengte van de muur moet 8,30 meter zijn met een hoogte van 1.80 meter. Hiervoor dient er een deel van het huidige afscheiding verwijderd te worden en dient een fundering te worden gelegd.
zondag 26 april 2020

Trespa vervangen voorkant huis

Ik wil het huidige trespa laten vervangen, aan de voorkant van mijn huis. Het zijn de zijkanten en smalle voorkanten van mijn dakkapel. Hiervan bladdert verf af, ik heb een schilder erbij gehaald en die vertelde mij dat het materiaal kan gaan poederen. Daarom wil ik het trespa laten vervangen. Het gaat om ongeveer 8 m2. Wie is geïnteresseerd in deze klus en wat mag ik als prijs verwachten?
dinsdag 21 april 2020

Gevel trespa aanbrengen

huidige kunststof stroken bij voordeur/gevel verwijderen en trespa aanbrengen (+/- 6x3 m2)
maandag 20 april 2020

Geschilderde gevel bekleden

Graag laten wij de geschilderde gevel van onze garage bekleden, omdat stucwerk geen optie is. Het gaat om ongeveer 16-17 m2. Wij willen het liefste hardhout, maar willen graag advies van u over het best te gebruiken materiaal. De muren willen wij niet isoleren.

Partners

Partners van Casius