Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist of metselaar uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten en metselaars. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist of metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten en metselaars uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Limburg.

197 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een gevelspecialist of metselaar, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een metselaar en gevelspecialist in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: renovatie en isolatie van twee gevels, betonlook gevelbekleding plaatsen, spouwmuur isoleren, gevelrenovatie en dakonderhoud, voorgevel opnieuw opmetselen, gevelbekleding aanbrengen, gevelisolatie aanbrengen, gevel impregneren en voegen repareren, crepi met isolatie aanbrengen op buitengevels, gevel voorzien van crepi, kunststof rabatdelen en isolatie plaatsen, buitenmuren isoleren, zinken gevelbekleding aanbrengen, gevelbekleding en zolderraam vernieuwen, isolatie aanbrengen gevel en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist en metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Limburg:

dinsdag 15 mei 2018

Puin uit spouw verwijderen

Wij willen onze spouwmuur laten isoleren. Bij endoscopisch onderzoek bleek dat de spouw op bepaalde plaatsen (vooral aan de hoeken) verontreinigd was met puin en dat de puin eerst verwijderd moet worden om het isoleren mogelijk te maken. Het gaat om ongeveer 30 strekkende meters tot een hoogte van 30 cm of soms meer. Wij hadden graag een offerte voor het schoonmaken van de spouw en het afvoeren van de puin.
woensdag 9 mei 2018

Gevel realiseren

De muren zijn 2,80 hoog (bungalow) en een dakafwerking met een trim. Totale lengte is circa 14 meter. Er bevinden zich 3 ramen van ca. 130 x 130 cm. Er is een zonneluifel, 20 cm onder de daktrim van 6 meter. Het liefst zou ik de afwerking van hout zien of stuukwerk (geperste steenwol?). De raamdorpels zijn van hardsteen en steken 5 cm buiten de muur uit.
vrijdag 4 mei 2018

Garage isoleren

Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen 10 en 50 m² In welke houtsoort(en) heb je interesse? Hardhout (ceder, padouk, eik, iroko,... ) Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het betreft een garage en deze zit aan het huis vast. Is deels nieuwbouw en deels bestaand/wel al gerenoveerd. Het is ongeveer 30 m2. Red cedar vinden we erg mooi. We willen het hout wel oliën om de kleur te behouden, zodat het niet grijs kleurt. Graag ook zou ik het prijsverschil willen weten als we kiezen voor een goedkopere hout soort.
woensdag 2 mei 2018

Opmetselen van penanten

Het gaat om het metselen van 4 penanten. 2 penanten 6 stenen per laag en 2 penanten 8 stenen per laag. (Beide penanten komt een houten poort te hangen). Funderingen zijn al gestort, stenen zijn aanwezig. Het gaat alleen om het opmetselen van de penanten.
dinsdag 1 mei 2018

Tuinmuur verstevigen met penanten

Ik wil graag mijn tuingevel in de achtertuin verstevigen met 3 penanten. De penanten moeten in het beton gestort worden zodat het stevig genoeg wordt. De materialen moeten ook worden aangeleverd. De muur is een meter of twaalf. Penanten van 30 x 30 cm, of welke maat u adviseert.
dinsdag 1 mei 2018

Tuinmuur opnieuw voegen

Ik heb een tuinmuur van 1.80 x 6 meter. De muur vormt de afscheiding tussen mijn buren en mij. De buren hebben een paar jaar geleden hun kant van de muur opnieuw laten voegen. Het voegwerk aan mijn kant van de muur, dat al niet echt goed was, begint nu los te komen en de muur helt inmiddels zichtbaar naar mijn kant. Ik zoek een vakman die dit kan herstellen.
vrijdag 27 april 2018

Muur van cement blokken metselen

Ik wil graag voor de bestaande erf afscheiding van gemetselde kolommen een muurtje van cement blokken laten op metselen en daarna laten afstrijken met een stuc laag met een grove korrel .
zaterdag 21 april 2018

Muurtje metselen

Muur metselen 4 x 1.50 meter gefundeerd
vrijdag 20 april 2018

Gevel renoveren

Graag wil ik een offerte ontvangen om een bestaande gevel te gaan renoveren. Deze is opgebouwd uit verschillende materialen, mergel, kalkzandsteen, hout, stucwerk, tegels en dergelijke. Ik zou u daar foto's van kunnen sturen. In eerste instantie ontvang ik graag uw advies over hoe we deze gevels het beste kunnen renoveren. Gevelafwerking bij voorkeur steenstrips, maar optioneel een andere methode is bespreekbaar. Kunt u mij hierbij helpen? De gevel is 120 m2.
maandag 16 april 2018

Buitengevel stucen

Hallo, we willen graag onze buitengevel onder handen nemen (ongeveer 156 m2). We zoeken een soort gevelbekleding wat enige werking kan hebben, want op het moment heeft ons huis enkele scheuren in het stucwerk. Wat kunnen jullie ons aanbevelen?
zaterdag 14 april 2018

Schoorstenen met leien bekleden

Wij hebben 2 schoorstenen op het dak, deze zijn wit geschilderd, het voegwerk van één schoorsteen laat los. Gaarne wilden wij beide schoorstenen laten bekleden met leien, zodat ze onderhoudsvrij zijn.
maandag 9 april 2018

Gevel van bungalow isoleren

Ik wil mijn bungalow van ongeveer 130 m2 laten isoleren. Dit gaat dus om gevelisolatie.
maandag 9 april 2018

Buitenwand plaatsen met glazen bouwstenen

De buiten wand is de zij wand van een overkapping. 1.45 m breed en 2.15 tot 2.50 m schuin omhoog. Deze zijwand zou ik graag laten sluiten met de doorzichtige glas bouwstenen, om ervoor te zorgen dat het niet te donker wordt.
vrijdag 6 april 2018

Zes pilaren metselen

Er dienen 6 pilaren gemetseld te worden tot een hoogte van ongeveer 250 cm hoogte. Dit is voor een garage.
dinsdag 3 april 2018

Spouwmuurvervuiling verwijderen

Over een lengte van ongeveer 14 meter het verwijderen van vervuiling uit de spouw om isolatie mogelijk te maken. Voor zover bekend ligt de vervuiling los in de spouw en is er geen sprake van speciehaarden. Het puin moet dan ook afgevoerd worden.
dinsdag 3 april 2018

Gevel met zink bekleden

Ik wil het deel van de gevel tussen de buurman en mijn huis met zink bekleden. De oppervlakte is circa 20 m2. De schoorsteen dient ook meegenomen te worden De zijgevel is niet vanaf de grond. Dus er moet stijger of iets dergelijks gebruikt worden.
zondag 1 april 2018

Crepi met isolatie

Welke oppervlakte moet bekleed worden? Meer dan 100 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Isolatieplaten plaatsen buitenzijde, minimale dikte en afwerken met crepi
zaterdag 31 maart 2018

Thermowood gevel monteren

Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen 10 en 50 m² Wil je de muren ook isoleren? Ja / misschien In welke houtsoort(en) heb je interesse? Verduurzaamd zacht hout (thermowood, oregon, lorken... ) Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Graag prijs voor volledig thermowood gevel geïsoleerd monteren.
donderdag 29 maart 2018

Gevel isoleren en afwerken

Wat is de oppervlakte van de te behandelen muren? 250 m². Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: We willen ons huis van de buitenzijde isoleren en dan grotendeels afwerken met crepi en onderlangs met steenstrips. Een kleine gevel willen we afwerken met rockpanel of iets dergelijks.
dinsdag 27 maart 2018

Gevel renoveren

De houten gevel (drie zijden) is versleten en ik wil deze graag vervangen door een product met minder onderhoud. Het is maximaal 80 m2. Het gaat om een vrijstaande woning.
zaterdag 24 maart 2018

Buitenpanelen van hout vervangen van een woning

Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen 50 en 100 m² Wil je de muren ook isoleren? Ja / misschien In welke houtsoort(en) heb je interesse? Verduurzaamd zacht hout (thermowood, oregon, lorken... ) Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken We hebben een woning met houten verticale houten delen en wil deze vervangen. De breedte is 95 mm, 88 werkend. We hebben ongeveer 1670 strekkende meter nodig Wie moet de werken uitvoeren? Ik wil de werken zelf uitvoeren en wens enkel materialen met advies
donderdag 22 maart 2018

Voegwerkzaamheden

Aan de achterkant van het woonhuis een bloembak en garage opnieuw voegen. De bestaande voegen verwijderen en opnieuw invoegen.
maandag 19 maart 2018

Isoleren gevel

Welke oppervlakte moet bekleed worden? 24 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ik heb een tussen woning en wil de voorgevel laten isoleren. Boven zijn 2 ramen en beneden een wc raampje. Op de begane grond is er een voordeur en een groot raam.
maandag 19 maart 2018

Stucen en isoleren van

Het betreft twee verdiepingen in een bestaande woning. Ik zoek iemand die 150 vierkante meter kan isoleren en stucen.
donderdag 15 maart 2018

Houten gevelbekleding monteren

Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen 10 en 50 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Nee In welke houtsoort(en) heb je interesse? Verduurzaamd zacht hout (thermowood, oregon, lorken... ) Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Het betreft circa 21 m2 leveren en aanbrengen op de rechthoekige zijgevel boven de bestaande kozijnen.

Partners

Partners van Casius