Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist of metselaar uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten en metselaars. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist of metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten en metselaars uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Limburg.

192 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een gevelspecialist of metselaar, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een metselaar en gevelspecialist in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: schuur met spouwmuur metselen, voorgevel voorzien van crepi met isolatie, gevels van meerdere panden reinigen, metalen gevelbekleding zonder isolatie aanbrengen, natuursteen of houten gevelbekleding met isolatie aanbrengen, natuursteen gevelbekleding zonder isolatie aanbrengen, casco HSB-woning opmetselen, gevelisolatie- en stucwerk aanbrengen, alle buitenmuren laten isoleren, gevel voorzien van steenstrips zonder isolatie, voorzetgevel met isolatie, steenstrips met isolatie aanbrengen, houten gevelbekleding aanbrengen, composiet gevelbekleding aanbrengen, steenstrips met isolatie aanbrengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist en metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Limburg:

woensdag 21 februari 2018

PVC gevelbekleding met isolatie aanbrengen

De buitenkant van de woning (20 m2) is dringend aan vernieuwing toe. De gevel bestaat deels uit PVC, die in slechte toestand bevinden. Bij noodweer loopt men de risico voor schade bij de buren en ongedierte. Er zal iets van een steiger aan de pas moeten komen. Moet er ook geïsoleerd worden als het om PVC gevelbekleding gaat?
dinsdag 20 februari 2018

Gat boren in buitengevel voor afvoerkanaal

Voor het afvoerkanaal van onze nieuwe keuken zou ik graag een gat willen laten maken in de buitengevel met een doorsnede van 150 mm. Het gat moet van buiten naar binnen geboord worden en bevindt zich op ongeveer 4 meter hoogte.
zondag 18 februari 2018

Gevelreiniging

Welke oppervlakte moet gereinigd worden? Tussen 50 en 100 m². Het betreft een lichte crèmekleurige baksteen. De vervuiling betreft de voorkant en zijkant van het hus inclusief de schoorsteen. Het huis is 1,5 verdieping hoog.
zondag 11 februari 2018

Deurkozijn verwijderen en muur metselen

In de woonkamer zit een deur naar de gang. Deze wil ik graag weg hebben en de opening dichtgemetseld. Het betreft hier een binnenmuur. Ik weet niet of deze dragend is.
woensdag 7 februari 2018

Gevels van meerdere panden reinigen

Wat is de oppervlakte van de uit te voeren gevelwerken? (Bij benadering) Om welk gebouw gaat het? Industrieel gebouw of grote volumes. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Gevelreiniging van de panden. Het zijn 12 panden met totaal 420 vierkante meter waarbij ook 12 ramen gereinigd moeten worden.
maandag 5 februari 2018

Voorzetgevel met isolatie plaatsen

Wij hebben geen spouwmuur. Het huis is uit 1917 en ik heb op de neerslag op de dubbelsteensmuur waardoor schimmelvorming ontstaan is aan de binnenzijde. We denken aan het plaatsen aan een voorzet gevel. Maar laten ons graag adviseren. De afmeting van de muur is 4.5 x 2.20 meter.
maandag 5 februari 2018

Tuinmuur met pilaren metselen

Ik wil graag prijsindicaties ontvangen voor het metselen van een tuinmuur met pilaren (antraciet kleur steen), voor extra stevigheid inclusief het opnieuw aanleggen van fundering. Lengte ongeveer 15 meter en hoogte 2 meter. Tijdens de storm is mijn oude muur omgevallen en deze moet ook nog opgeruimd worden. Het gaat om de achtertuin en deze heeft een achterom.
zondag 4 februari 2018

Gevel voorzien van steenstrips zonder isolatie

voorgevel circa. 15 m2 en de zijgevel circa. 45 m2 Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Betreft een hoekwoning van 1962. Woning is momenteel wit geschilderd (door de vorige eigenaar) en er zijn onlangs nieuwe kozijnen geplaatst. Graag willen wij onze voor- en zijgevel er een stuk beter laten uitzien dmv. Steenstrips en/of een alternatieve bekleding die weinig onderhoud nodig heeft. Het orginele metselwerk heeft hier en daar wat scheuren opgelopen toen het dak vervangen is, ook graag advies of dit eerst van te voren nog gerepareerd moet worden voordat er een nieuwe bekleding overheen kan komen .
vrijdag 2 februari 2018

Chalet renoveren met kunststof

Graag willen wij de gevel van ons chalet opnieuw bekleden met kunststof, de oude bekleding verwijderen wij zelf en voeren wij af.
donderdag 1 februari 2018

Houten gevelbekleding bevestigen

Welke werken wenst u uit te voeren? Gevelbekleding plaatsen Hoeveel vierkante meter of lopende meter planken wenst u? Ongeveer 100 m². De planken zijn ThermoWood Essen Rombhus 26 x 52mm. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Graag ontvangen wij een vrijblijvende offerte voor het leveren van bovenstaande gevelplanken. Indien mogelijk ontvangen we ook graag een (APARTE) offerte voor het monteren van bovenstaande hoeveelheid planken. Mocht u interesse hebben in het monteren dan zenden wij u graag het tekenwerk op zodat u hier een offerte voor kunt maken.
donderdag 1 februari 2018

Metalen gevelbekleding zonder isolatie monteren

Om welk gebouw gaat het? Vrijstaande woning Wat is de oppervlakte van de te bekleden muren? (Bij benadering) plusminus 15 m2 Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken de gevelbekleding bestaat momenteel uit werzalit en is aan vervanging toe. Ik wil graag een offerte voor een zinken gevelbekleding.
donderdag 1 februari 2018

Houten gevelbekleding zonder isolatie monteren

Om welk gebouw gaat het? Halfopen woning of rijhuis Wat is de oppervlakte van de te bekleden muren? (Bij benadering) 6 a 7 m2 Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken er hang nu een eternit plaat boven de voordeur en die moet weg
maandag 29 januari 2018

Balkon met betonrot repareren

Het balkon heeft betonrot. Dit willen wij laten repareren daar de bewapening al zichtbaar is. Hierna dient het balkon gestuukt en gesausd te worden. Buitenwerk Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Pleisterwerk
woensdag 24 januari 2018

Deur dicht metselen

Een woningscheidende binnendeur moet dichtgemetseld worden (breedte ongeveer 1,10 meter). Deze moet brandbestendig zijn, norm is geloof ik 60 minuten? Eenvoudig met gasbeton blokken denk ik en gladstrijken, zodat er geen overgang is met de wand. Er hoeft niet gestuukt te worden of iets, gewoon netjes dichtmaken.
donderdag 18 januari 2018

Plastisol plaat onder een dakgoot herstellen

Ik heb 15 jaar geleden een nieuwe zinken dakgoot laten aanleggen waar rondom een houten bak zat en zit (rond de 40 cm breed). De onderkant van de dakgoot heb ik laten bekleden met plastisol platen. Die zijn denk ik zo'n 2 meter lang en 40cm breed. Één van de platen is aan het loslaten en dat wil ik graag hersteld hebben. Om die klus te doen is er een stellage nodig. De hoogte van de dakgoot zal ruim 6 meter zijn. Naast het herstellen van die plaat is het nakijken van de andere platen nodig, om te bepalen of ze goed vastzitten. De totale dakgootlengte is ongeveer 16 meter.
dinsdag 16 januari 2018

Gevel impregneren

Ik wil graag mijn bakstenen gevel van een twee onder een kap impregneren van de woning en eventueel ook de garage (ongeveer 100 m2). De woning is van 2011.
zaterdag 13 januari 2018

Fundering maken en buitenmuurtje erop metselen

Ik wil graag een vrijblijvende offerte om 2 buitenmuren tussen de erven te metselen van 4 x 2,60 meter. Daarnaast moet er ook een fundering voor een lengte van 4 x 8 meter gemaakt worden.
zondag 7 januari 2018

Buitenmuur impregneren

Impregneren buiten muur waar regenslag op staat. 60 m2
donderdag 4 januari 2018

Schoorsteen opnieuw voegen

De schoorsteen moet op nieuw gevoegd worden.
woensdag 3 januari 2018

Schoorsteen voegen

Het lekt op zolder langs de schoorsteen. Volgens een dakdekker moet de schoorsteen gevoegd worden. Het gaat om een huis uit 1982, de schoorsteen zit rond de 2e verdieping en is goed bereikbaar.
zondag 31 december 2017

Schoorsteen weghalen

Schoorsteen weghalen.
zaterdag 30 december 2017

Spouwmuur voor een garage maken

Ik wil graag een garage/berging laten bouwen. De afmetingen van de grondoppervlakte is 54 m2 en van de buitenmuur 120 m2. De buitenmuur dient baksteen dikformaat te worden en de binnen muur van betonblokken. Graag ontvang ik een totaalprijs voor het metselwerk inclusief het isoleren. Separaat zou ik graag een prijs ontvangen voor het voegen.
vrijdag 29 december 2017

Buitenmuurtje metselen

Buiten muurtje van 4 bij 2 meter, inclusief fundering. Het muurtje is bedoeld als afscheiding tussen 2 woningen.
donderdag 14 december 2017

Keldermuur injecteren

Graag een offerte voor het injecteren van de keldermuur.
maandag 11 december 2017

Vier schoorstenen opmetselen

4 x 94x94 cm Circa 100 cm hoog Inclusief leveren lood Exclusief stenen Alle 4 rondom lood Nieuwbouw Steiger en mixer aanwezig

Partners

Partners van Casius