Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist of metselaar uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten en metselaars. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist of metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten en metselaars uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Limburg.

212 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een gevelspecialist of metselaar, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een metselaar en gevelspecialist in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: buitengevel schuren, woning opnieuw laten stucen of metselen, gevelbekleding vervangen, zo dun mogelijk te isoleren vanaf de buitengevel, latei en gevel repareren, buitengevel keimen, schuur gevel isoleren en bekleden, woning gevels verven, spuitkurk op woning aanbrengen, gevelrenovatie met palletstenen, het realiseren van keralit gevelbekleding, opnieuw voegen / metselen van wanden en scheuren repareren voorgevel, huis opnieuw voegen, het isoleren van de gevel en houten vloer, buitenmuur metselen aanbouw, verticale latten gevelbekleding aanbrengen op de uitbouw en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist en metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Limburg:

woensdag 25 maart 2020

Voegwerk van gevel herstellen

Woning is uit 1953. Voegwerk erg slecht. Dit wil ik graag laten herstellen. Het gaat om 53 m2.
dinsdag 24 maart 2020

Latei en gevel repareren

Wij hebben 2 stalen lateien aan buitenkant gevel waar roestvorming zichtbaar is, deze dienen behandeld/gerepareerd te worden, verder hebben we een aantal scheuren in de voegen in de gevel welke gerepareerd dienen te worden en zal ook een enkele steen vervangen moeten worden. De gevel is 20 x 5 meter. Graag een offerte voor deze werkzaamheden.
zaterdag 21 maart 2020

Schuur gevel isoleren en bekleden, woning gevels verven

Een klein woonhuis met een schuur eraan vast. Bij de schuur zelf willen wij de gevel isoleren en bekleden, de schuur zelf is ongeveer 100m2. Schuur gaat om ongeveer 1.5 verdiepingen. Dit is een metselwerk woning waar wij de gevel geverfd willen hebben. Dit gaat om twee gevels, ongeveer 50m2. De woning is twee verdiepingen.
woensdag 18 maart 2020

Het herstellen van voegwerk over gehele woning

Jaren 30 huis. Voegwerk is op sommige kleine plekken weg. Isolatie(korrel) komt daardoor naar buiten. Gelieve al het voegwerk van het huis te herstellen / vernieuwen. Het zou om ongeveer 125 m2 gaan. Het zou om 3 wanden van onder tot boven en een vierde wand van ongeveer 1 verdieping.
maandag 16 maart 2020

Stenen buitengevel bekleden met steentrips

Ik wil mijn stenen buitengevel laten bekleden met steentrips. Het is aan de buitenkant voor gevel van een tussen pand. Het heeft 3 boven ramen, onderraam, en 2 deuren. De bovenkant is wit geverfd en de onderkant is afgesmeerd. De locatie is goed toegankelijk om het uit te voeren. Het is 36 meter met ramen er bij.
zondag 15 maart 2020

Hardstenen buitentrap en bordes herstellen

Graag willen wij ons bordes en trappen laten herstellen. Momenteel staan de hardstenen platen niet waterpas en gericht naar het huis waardoor het hemelwater blijft staan. Door de scheuren die er zijn ontstaan door jaren vorst, komt nu water naar binnen gesijpeld. Dit komt vervolgens met druppels in de kelder terecht. Mogelijke oplossing naar ons idee: Gevoelsmatig zouden de stenen platen onder een andere hoek getild moeten worden, waardoor ze weer van het huis af lopen ipv er naar toe. Vervolgens zouden de scheuren uitgefreesd moeten worden en weer opgevuld moeten worden. De afgebrokkelde stukken hardsteen, waar het hek in staat, zal moet worden bijgemaakt.
vrijdag 13 maart 2020

Muurlood aanbrengen boven veranda

Enkele jaren geleden heb ik een veranda van ongeveer 4 meter breed laten plaatsen tegen de achtergevel op het zuidwesten. Er is toen geen loodslab aangebracht en af en toe had ik last van lekkage bij langdurige slagregen. Nu het zoveel geregend heeft, is de lekkage erger geworden. De gevel is uitgevoerd in veldbrandstenen, met een geïsoleerde spouw. Ongeveer 10 jaar geleden gebouwd. Ik wil een loodslab laten aanbrengen volgens bouwkundige voorschriften, dus doorlopend tot het binnenste spouwblad met een opstaande rand.
maandag 9 maart 2020

Tuinmuur metselen

Ik heb een bestaande pilasters. Daartussen wil ik dicht metselen Dit zijn 8 vakken ( nu zit er hout tussen ) in totaal zijn het 2.500 stenen en in dit vak wil ik nog een betonnen raam plaatsen, fundering zit er al. Ook het voegwerk uitvoeren.
maandag 9 maart 2020

Lichtschacht voor kelder maken

Voor de voordeur wil ik een lichtschacht laten maken die uitkomt in onze wasruimte beneden. Zo komt er daglicht binnen en kan er geventileerd worden. Er moet een opening gemaakt worden en raam geplaatst met lichtschacht. Ik denk tussen de 80 cm - 1 meter. Voor de voordeur komt dan het rooster te liggen. Alles is goed bereikbaar, er is nu een oprit.
woensdag 4 maart 2020

Buitengevel bekleden met hout

Gedeeltelijke bekleding van de woning met hout. Betreft een koophuis waarvan het oudste gedeelte is gebouwd rond 1875. Buitengevel Tussen 80 en 100 m².
dinsdag 3 maart 2020

Latei boven het raamkozijn vervangen / repareren

Beton latei boven het raamkozijn is beschadigd en moet vervangen (of gerepareerd) worden. Behalve een kapotte plek zit er elders een scheur. Latei is ongeveer 3 meter lang, vrij toegankelijk.
maandag 2 maart 2020

Gevel renovatie

We willen onze garage van buitenaf isoleren. De garage is 10 meter bij 4 meter. De hoogte is 2.40 meter en tot in de punt 4.40 meter. We willen de zijgevel met houten gevelbekleding bekleden en de voor en achtergevel stukadoren.
vrijdag 28 februari 2020

Tuinmuur opnieuw metselen

ik wil mijn tuinmuur opnieuw laten metselen. De bovenkant is max 4 meter lang en 50 cm a 1 meter hoog. Ook moet het opnieuw gevoegd worden. Graag ontvang ik een offerte.
vrijdag 28 februari 2020

Lood in de muur aanbrengen

Er dient over een deel van 4 meter een nieuwe loodlijn in de muur te worden aangebracht, door niet goed aanbrengen van eerdere loodlijn is er een lekkage ontstaan in de keuken. Het moet uitgekapt worden, vervolgens een nieuwe aangebracht en weer dichtgemetseld.
donderdag 27 februari 2020

Gevel isolatie

Het gaat om een oude gevel met een nieuwe buitenmuur welke voor de oude muur is gezet, maar deze is niet geïsoleerd. In de winter krijgen we een te vochtige werkruimte daarom deze isoleren. De voorgevel is 18 x 2 meter, en de achtergevel is 12 x 2 meter
dinsdag 25 februari 2020

Metselen muur

Door de storm is de schutting van de tuin deels gesloopt. Ik wil een muur laten metselen, deze is ongeveer 7-8 meter lang en zal 1.80-2.00 meter hoog worden. Wat gaat dit ongeveer kosten (incl. materialen en uurloon)?
zaterdag 22 februari 2020

Isoleren buitenmuren met goede afwerking

De spouwmuren zijn al geïsoleerd. Wij zouden graag een richtprijs krijgen van een goede isolatie tegen de muren en daarna (waarschijnlijk) cement bepleistering. Maar dat laatste is nog niet zeker. Het gaat om ongeveer 220/250 m2. Belangrijk voor ons is dat de muren mooi blijven en dus niet lelijk en vies worden door weersinvloeden en bomen die in de buurt staan. Wij wonen in een vrijstaand huis van 1965 en ons huis is nu aan de buitenzijde wit. Goed advies is altijd welkom. We hebben ook nog een plat dak te isoleren. Als het financieel haalbaar is willen we 2 isolatie maatregelen nemen om in aanmerking te komen voor 20% subsidie.
zaterdag 22 februari 2020

Kunststof gevelbekleding aanbrengen

De storm heeft mijn gevelbekleding in de nok achter het huis vernielt ik zou graag een offerte van u willen ontvangen voor een nieuwe gevelbekleding als dit mogelijk is. Ik weet niet wat voor materiaal u gebruikt is Keralite ook mogelijk? hoofdzaak kunststof. Ik kan u al wat gegevens geven omtrent de afmetingen de breedte is 5.5 meter en de hoogte is 2.2 meter volgens mij +- 6 m2 dus in de nok van huis. Als het nodig is om ter plaatsen te komen kijken voor de offerte kan dit natuurlijk ook of ik mail foto's door. Het gaat om de bekleding
vrijdag 7 februari 2020

Gevel isolatie 580 m2 en stuc steenstrip afwerking

Onze vrijstaande geheel te renoveren villa uit 1954 dient rond augustus dit jaar voorzien te worden van 580 m2 15 - 20 cm dikke gevelisolatie. Deze afgewerkt met stuc en ca. 65 m2 steenstrips.
donderdag 6 februari 2020

Gevel isoleren

Ik wil graag mijn keuken vanaf de buitenkant isoleren. om dit af te werken denk ik aan Crepi. zou graag de kosten willen weten de keuken zelf is zo'n 18 m2, maar denk erover om ook de garage en woonkamer aan de tuinkant op deze manier af te werken. Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien
zondag 2 februari 2020

Gevelplaten verwijderen en vervangen

Ik wil graag 80 m2 gevelplaten verwijderen en vervangen door steenstrips met isolatie. Afvoeren opnemen in de offerte.
woensdag 29 januari 2020

Gevelrenovatie 2 onder 1 kap

2 onder 1 kap woning, waarvan 1 woning, dit kan mooi geplaatst worden omdat woning buren ongeveer 60 cm naar voren staat. Goed bereikbaar. De gevel is van 1960, hier zitten een paar scheuren in. Dit zal met tempex platen gestuct moeten worden. Het zou ongeveer 100 m2. Daarnaast zal ik dubbelglas willen realiseren. Dit hele verhaal om te aanspraak te kunnen maken op de subsidieregeling. Ik heb ook nog wat inhoudelijke vragen wat betreft de afwerking.
woensdag 29 januari 2020

Gevelrenovatie

We hebben de volgende gegevens die we op kunnen sturen. 1 tekening van de gevel (blauwomlijnde gedeelte willen we aan de buitenzijde isoleren), 8 x 3 m (l x h) + schuin deel van 6 m2 (hoek dak is 26 graden), totaal 30 m2 2 foto van de gevel 3 detail van het hek dat aan de gevel is vastgemaakt 4 detail van de onderzijde van het raam in de gevel (2 x 0,65 m) Nog enkele vragen: 1. Zie je een oplossing voor het hek zonder dat je een koudebrug krijgt? kunnen nieuwe langere draadeinden worden aangebracht (dikte steen + isolatie) 2. Wat is de U-waarde van de extra isolatie? Wat is de dikte van de extra isolatie? 3. Hoe wordt de onderzijde van het raam afgewerkt? 4. Is het mogelijk dezelfde kleur steenstrips te krijgen als de huidige bakstenen? Ik hoor het graag.
woensdag 29 januari 2020

Gevel isolatie

Ik wil de gevel aan de buitenkant laten isoleren. Het is nu gestuct. De oppervlakte is 100 m2. Graag ontvang ik een offerte.
dinsdag 28 januari 2020

Thermisch isoleren

Graag laat ik mijn gevel isoleren. Vroeger zaten er asbest schelpjes op, deze zijn verwijderd door de oude eigenaar. Hierdoor komt er veel kou binnen. Daarom laat ik graag mijn gevel (vanaf buiten dus) isoleren. Ik denk aan spuitkurk. Gevel is gestuct en wit geschilder en 120 m². Ik zou willen weten wat de minimale dikte en maximale dikte van het isolatiemateriaal moeten zijn en wat de isolatiewaarde na het isoleren dan zal zijn. Graag wil ik ook de prijs per m2 weten.

Partners

Partners van Casius