Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist of metselaar uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten en metselaars. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist of metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten en metselaars uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Limburg.

192 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een gevelspecialist of metselaar, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een metselaar en gevelspecialist in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: kademuur metselen, gevel reinigen, renoveren en impregneren van een wooncomplex, aanbouw metselen, isoleren en voegen, kalkzandsteen binnenmuren lijmen en kimband zetten, tuinmuur metselen inclusief fundering, muur als erfafscheiding maken, buitenmuur metselen, pleisterwerk herstellen onder de balkons en stuk gevelwerk herstellen, tuinmuur maken aan de zonnezijde, buitenmuur metselen, schuttingmuur metselen, vochtige buitenmuur repareren, voegwerk van een hoekwoning met garage vervangen, voegrenovatie en impregneren van de gevels, voegen buitengevel vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist en metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Limburg:

maandag 11 december 2017

Vier schoorstenen opmetselen

4 x 94x94cm Circa 100 cm hoog Incl leveren lood Excl stenen Alle vier rondom lood Nieuwbouw Steiger en mixer aanwezig
zondag 10 december 2017

Fundering injecteren en beluchtingsgaten maken

Wij willen onze fundering laten injecteren. Er moeten 4 luchtgaten worden gemaakt. de lengte van de fundering is 29 meter lang en de hoogte is ongeveer 70 centimeter hoog. De klant is niet bekend met de breedte.
dinsdag 21 november 2017

Gevelrenovatie

Ik woon in een twee-onder-een-kapwoning en wil in de toekomst de spouwmuren laten isoleren. Voordat dit kan, moet er eerst gevelrenovatie plaatsvinden. Er zitten enkele scheuren in de gemetselde muren, een vensterbank zit los en bij een raam zitten 6 of 7 stenen los. Misschien moet het voegwerk aan de voorkant van het huis ook worden vervangen. Ik wil een vakman vragen om de klus hier te komen beoordelen. Ik ontvang daarbij graag uw advies en een offerte.
dinsdag 7 november 2017

Reparatie aan een betonnen balkon

Aan mijn woning uit bouwjaar 1967 hangt op de 1e verdieping een betonnen balkon. Ik zie dat er enkele scheuren in het beton zijn ontstaan en wil daarover graag het oordeel van een vakman. Ik laat het balkon graag herstellen en wil daarvoor uw offerte ontvangen.
zaterdag 4 november 2017

Gevel impregneren

In 2011 is zijn de gevels geïmpregneerd. Echter de gevel zijn niet meer waterafstotend en nemen vocht op. De gevel zal daarom opnieuw geïmpregneerd moeten worden. De oppervlakte is ongeveer 240 m2.
zaterdag 4 november 2017

Aanbouw metselen

Wij willen een aanbouw aan de garage realiseren afm. 340x460x340 hoog 275 en zoeken een metselaar die dit op korte termijn kan uitvoeren.
donderdag 26 oktober 2017

Huis zandstralen, voegen plus impregneren

Ik wil mijn woning zandstralen, voegen en impregneren van de gevel. Het huis is zelf 8 bij 6 meter en de hoogte is 5,5 meter zonder dat puntje van het puntdak erbij.
woensdag 25 oktober 2017

Enkelwandige buitenmuur onder overkapping maken

Scheidingsmuur onder een overkapping aanbrengen 260 cm hoog 4 meter breed inclusief fundering. Er staat nu al een muurtje, deze verlengen of afbreken en een nieuwe bouwen. Hierin graag advies van de vakman. Graafwerk doe ik zelf. Locatie is bereikbaar.
donderdag 19 oktober 2017

Voegen uitkappen en opnieuw voegen

Het betreft de buitenmuur van een bijgebouw. Hier dienen de voegen te worden uitgekapt en daarna opnieuw gevoegd. De oppervlakte is ongeveer 20 m2.
woensdag 11 oktober 2017

Binnenmuren metselen

Ik wil drie muren laten metselen, 2 van 17 meter x 4 meter en een van 12,5 meter x 4 meter met een licht poreuze baksteen. Wellicht nog een optie om hierachter een dubbele wand op te metselen, maar dit laatste is nog niet zeker, daarom graag apart vermelden.
donderdag 5 oktober 2017

Voegen in de voor- en achtergevel vervangen

Graag zouden wij een prijs ontvangen voor het vervangen van de voegen aan de voor- en achterzijde van de woning. Het gaat om ongeveer 6 bij 7 meter lengte keer breedte. De achtergevel is belangrijker, want daar is het voegwerk nog slechter.
woensdag 4 oktober 2017

Schoorsteen vervangen of herstellen

Graag had ik offerte gehad over het vernieuwen of herstellen van schoorsteen. Daarnaast is nog een schoorsteen die daar los van zit die eventueel ook verwijderd moet worden of hersteld moet worden afhankelijk van de mogelijkheden. Ik kan een foto bijsturen zodat u weet hoe het eruit ziet.
woensdag 4 oktober 2017

Tuinhuis opmetselen

Ik heb een tuinhuisje van 5 x 4 meter. Met 5 ramen en 2 deuren opnieuw opmetselen, zogezegd een 2e muur er omheen en tevens isoleren. De hoogte is 2.10 meter en er zit een goede isolatie boven.
zaterdag 23 september 2017

Voegwerk schoorsteen vervangen

Het betreft het opnieuw voegen van een schoorsteen. De oude voegen dienen te worden verwijderd en daarna opnieuw gevoegd. De schoorsteen is ongeveer 80 cm hoog en 1 meter breed. Via de zijkant kan de schoorsteen goed bereikt worden.
dinsdag 19 september 2017

Betonnen console onder een balkon herstellen

Wij hebben aan de voorzijde van onze woning op de 1e verdieping een balkon, dat grenst aan het balkon van de buren. Aan de onderzijde is er een gedeelde betonnen console die de beide balkons ondersteunt. Er is in die console betonrot geconstateerd en wij willen dat graag laten repareren. De maat van de console is ongeveer 120 x 20 cm. Ik wil een afspraak maken om de klus hier even te bekijken. Ik ontvang dan graag uw plan van aanpak en een offerte.
dinsdag 19 september 2017

Kunststof gevelbekleding leveren en aanbrengen

Graag wil ik de houten schroten bij een driekhoekgevel met een basis van 230 cm en hoogte 280 cm laten vervangen door kunststof rabatdelen, b.v. VinyPlus.
maandag 18 september 2017

Muur metselen

Ik wil voor mijn betonnen garage een muur laten metselen. Afmeting bij elkaar ongeveer 35 m2.
donderdag 14 september 2017

Buitenmuur opnieuw metselen

Een buitenmuur voor oude muur zetten. Ongeveer 30 vierkante meter.
donderdag 14 september 2017

Voegwerk in de zijgevel repareren

Zijgevel laten voegen los, met name rond de dakpannen en bovengedeelte. Graag deze repareren.
woensdag 13 september 2017

Latei plaatsen in gemetselde schuur

In onze gemetselde schuur willen wij een nieuwe deur plaatsen. De deuropening is reeds gemaakt, er moet alleen een latei geplaatst worden boven de deuropening voordat het kozijn wordt geplaatst. Kan iemand dit voor ons doen?
woensdag 30 augustus 2017

Voegwerk vervangen

Wij willen het metselwerk van onze woning met aanbouw, ongeveer 210 m2, laten uitkappen, reinigen en opnieuw laten voegen. Dit willen we op zeer korte termijn realiseren.
maandag 21 augustus 2017

Metselaars aangeboden

Heer/ mevrouw, Wij hebben bij ons uitzendbureau 2 Nederlandse metselaars uit de regio van Eindhoven die wij u aan kunnen bieden voor werkzaamheden.
vrijdag 18 augustus 2017

Tuinmuurtje langs de oprit vernieuwen

Ik wil binnenkort de bestrating op mijn oprit laten vervangen en daarbij ook een gemetselde lage muur van 16 meter lang en 50 cm hoog laten vernieuwen. Ik zoek hier nu een metselaar voor. Het huidige muurtje staat op omvallen en moet worden verwijderd en afgevoerd. Er zit een fundering onder. Het muurtje staat langs een hellende oprit van 54 m². Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna graag uw offerte. Ik ben voor een bezoek het best bereikbaar op de woensdag i.v.m. mijn werk.
maandag 14 augustus 2017

Garage metselen

Ik zou graag een prijs willen hebben voor het metselen van 3 garage wanden. De garage zal 12 bij 5 meter moeten worden. De ruimte waar de garage komt te staan is goed bereikbaar.
zondag 6 augustus 2017

Tuinmuur met penanten metselen

Wij willen onze houten schutting van ongeveer 20 meter lengte gaan vervangen en zijn ons hierop aan het oriënteren. We overwegen om er een fundering te laten maken met daarop een halfsteens gemetselde muur van 75 cm hoog. Daarin moeten om de 180 cm penanten worden gemetseld van 200 cm hoog, afgewerkt met een keramische tegel. Tussen de penanten willen we dan later trellisschermen plaatsen. We ontvangen graag uw globale prijsindicatie per mail. Daarna maken we dan de keuze voor het eventueel inplannen van een bezoek.

Partners

Partners van Casius