Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist of metselaar uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten en metselaars. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist of metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten en metselaars uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Limburg.

209 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een gevelspecialist of metselaar, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een metselaar en gevelspecialist in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: gevels van meerdere woningen reinigen, voorgevel opnieuw metselen en impregneren, mogelijk bij meerdere huizen, gevel isoleren en stucen, mogelijk ook het dak isoleren, isoleren van gevel en dak van een hoekhuis, nieuwbouwgevel bekleden met zwart/antraciet natuursteen, gevel opnieuw isoleren en bekleden met pleisterwerk, achterzijde woning gevel slopen en nieuwe kozijnen plaatsen, onderheien van voorgevel, gevel isoleren, het plaatsen en leveren van +/- 600 m2 aan gevelplaten, gevelverf loststeken, repareren van scheuren en stucwerk en het aanbrengen van vocht/winddichte laag, gevel renoveren, gevel isoleren, gevel renoveren, vrijstaand huis van buitenaf isoleren en afwerken met stukwerk en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist en metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Limburg:

zondag 10 november 2019

Vensterbank buiten vervangen/herstellen

Onze vensterbank aan de buiten zijde van onze jaren 30 woning is aan het barsten. zover ik zelf kan beoordelen zijn het vensterbanken van beton (betonrot) de vensterbank die slecht is, is degene op de begane grond (huiskamer raam) en een (van de 2) op de boven verdieping. graag zouden wij de mogelijkheden voor herstel / vernieuwing willen weten en de evt. kosten hiervan.
dinsdag 29 oktober 2019

Erfpilaar metselen

Er is een auto tegen mijn pilaartje aan gereden. het is de bedoeling dat op deze plek van de grond af een nieuwe pilaar wordt gemetseld. Het zou de afmetingen van 75 cm hoog, 40 x 40 cm breed zijn. Het is ook de bedoeling dat er weer een licht in terug komt.
maandag 28 oktober 2019

Stucen van de voorgevel

Wij zouden graag de voorgevel en de zijkant willen laten stucen. Voorgevel en achterkant van het huis zijn van baksteen en de zijkant is oude stuc. In totaal gaat het om zo'n 100 m2.
zaterdag 26 oktober 2019

Gevel opnieuw voegen en isoleren

Gevel opnieuw voegen en isoleren. De woning is een half vrijstaande met gedeeltelijk massieve muren en een deel met spouw en de gevel (voegwerk) is in slechte staat. De gevel is ongeveer 180 m2.
maandag 21 oktober 2019

Vrijstaand huis van buitenaf isoleren en afwerken met stukwerk

Vrijstaand huis willen we van buitenaf isoleren en afwerken (stuc). De gevels zijn van metselwerk. De oppervlakte is moeilijk te beoordelen, vanwege een uitbouw die niet mee geïsoleerd kan worden. Ik schat dat de oppervlakte ongeveer tussen de 50-100 m2 meter ligt (wel meer dan 50 m2). Met een steiger is er heel makkelijk bij te komen. Er is een carport bijgebouwd. Daar zou de spouwmuur geïsoleerd moeten worden. ook is er aan de zijgevel een deel waar de spouwmuur geïsoleerd moet worden. Het liefst met korrels, of ander materiaal, maar wel dat het ademt. Geen pur isolatie. Ik schat dat de oppervlakte ongeveer 40 m2 is. In de een zijgevel zou viertal kunststofkozijnen met tripo glas moeten komen. Er zijn nu geen ramen dus dit zou eerst gemaakt moeten worden. Dit in verband met het verkrijgen van subsidie. De kozijnen moeten ongeveer 80 cm x 2 meter zijn, 2 ramen van ongeveer 2,20 hoog en 30 cm breed en een zijraam van ongeveer 1,20 x 1,60 meter. Dan heb ik nog een vraag over de subsidie: hoe gaat dit in zijn werk? Moet ik dit zelf eerst vooraf regelen? Graag ontvang ik advies en een offerte.
donderdag 17 oktober 2019

Gevel isoleren

Zijgevel buitenkant isoleren en stucen i.v.m. vochtplekken in binnenkant gevel, muurdikte 60 cm zonder spouw, buitenkant is nu veldbrandsteen. Gaat ongeveer om 80 m² gevel.
woensdag 16 oktober 2019

Het isoleren van dak en gevel, ook regelwerk op buitengevel plaatsen

De gevel is 230m². Het is de bedoeling dat deze met regelwerk op de buitengevel plaatsen. Daarnaast wil ik het dak ook van buitenaf isoleren. Het is de bedoeling dat er Aluminium beplating en hout op de gevel terug komt, daarnaast ook op het dak met aluminium beplating
dinsdag 15 oktober 2019

Isoleren van de spouwmuur

Er zal een bestaande overkapping zonder spouwmuur isolatie bij woning worden getrokken. Ivm opvang koude brug, crepi en isolatie aanbrengen. Tevens graag garage muur meenemen. Gaat om 55 m2.
dinsdag 15 oktober 2019

Zijgevel bekleden met steenstrips

Ik wil mijn zijgevel met steenstrips bekleden. Het heeft geen spouwmuur. Het gaat om een gemetselde gevel van ongeveer 9 x 12 meter. Graag ontvang ik een offerte.
zaterdag 12 oktober 2019

Gevel renoveren of eventueel een voorzetgevel zetten

We hebben een oude boerderijwoning, bestaande uit vakwerk en kunradersteen. In de jaren zeventig is er een stuclaag opgezet door de vorige bewoners. We willen de voorgevel (aan de straat) opknappen door middel van een voorzetgevel van bv vakwerk of de gevel laten afkappen en de kunradersteen laten herstellen (afhankelijk van de toestand van de originele kunradersteen). Kunt U ons hierover adviseren en eventueel een prijsopgaaf maken voor de renovatie? Foto's zijn bijgevoegd.
donderdag 10 oktober 2019

Metselwerk herstellen

Muurtje op oprit is aangereden en beschadigd geraakt. Muurtje is 53 cm hoog en 33 cm breed. Op een lengte van ongeveer halve meter is het muurtje compleet vernield door een auto, dient hersteld te worden. Zie bijgevoegde foto’s.
zondag 6 oktober 2019

Buitengevel isoleren

Er zijn 3 delen van ons huis die buitengevel isolatie kunnen gebruiken. links en rechts de twee 'driehoeken' onder het dak van de bovenverdieping. Aan iedere kant zitten twee ramen waar ook nog een rolluik voor moet komen. lengte van de gevel is ongeveer 7 meter, hoogste punt ongeveer 5 meter. Aan één kant is een stelling nodig vanaf de parkeerplaats naast het huis. aan de andere kant is een plat dak van de aanbouw. De aanbouw moet aan de straatkant (4 meter) en aan zijkant, 8 meter isolatie krijgen, de aanbouw is 3 meter hoog. Ook daar zijn 4 (grote) ramen waar rolluiken voor gaan komen. De straatkant moet een dunne isolatie krijgen met plak steenstrips de rest kan op 'budget' gepleisterd.
woensdag 25 september 2019

Bandjes rondom koekoek metselen

Ik wil rond 3 souterrain koekoeks een bandje gemetseld hebben, dat ongeveer 5 - 7 cm boven de bestrating uitsteekt. Op 2 van de 3 metselwerken moet de bestrating wederom aangelegd worden tegen de bandjes. Materialen in overleg door de vakman te leveren. Ik ben dus opzoek naar of een stratenmaker of een metselaar.
dinsdag 24 september 2019

Gevel bekleden

Oud gebouw met slechte buitenmuren (steen en voegwerk). We zoeken iemand die ons advies kan geven over de verschillende prijzen van gevelbekleding en die ook kan plaatsen.
maandag 23 september 2019

Buitengevel isoleren en stucen

Dit is een aanbouw achterkant van het bestaan huis. Er zal ongeveer 30 m2 moeten worden geïsoleerd en gestuct .
donderdag 19 september 2019

Gevel bekleden

Ik wil graag de zijkant en achterkant met steenstrips bekleden. Gaat om 130 m2
maandag 9 september 2019

Gevels en plat dak isoleren en afwerken

Ik wil graag de gevels van een nieuwbouwwoning laten isoleren en stucen. Tevens ook graag dakisolatie. Het gaat om een nieuwbouw vrijstaande woning. Het gaat over de eerste verdieping, de begane grondmuren worden gemetseld en is al geïsoleerd. De eerste etage wordt gemetseld van poriso en deze moet van buitenaf geïsoleerd worden met 20 cm tempex en dan afgestuct met een fijne korrel structuur. De gevel is ongeveer 144 m2. Het dak moet van buitenaf geïsoleerd worden en bekleed met dakleer. Het gaat om een plat dak van ongeveer 150 m2.
maandag 9 september 2019

Natuurstenen platen opnieuw plakken

Er zijn natuurstenen platen gevallen van de gevel en wij willen nieuwe platen laten plakken door een vakman. Ik kan een foto opsturen.
maandag 9 september 2019

Muren metselen voor een uitbouw

90 vierkante meter een rechthoekige blok. Inclusief fundering.
vrijdag 6 september 2019

Metselwerk herstellen

Ik wil de onderste laag van mergelmuur vervangen door betonblokken, circa 6 meter.
dinsdag 3 september 2019

Isoleren van muren en steenstrips monteren ivm gevelrenovatie 200m2

Jaren 30 huis met verschillende soorten baksteken, door de jaren heen bijgebouwd. Door middel van steenstrips het huis weer in een mooi geheel maken. Het gaat ongeveer over 200m2 muur oppervlakte. Oude bakstene & voegwerk zijn slecht. De bedoeling is om op de oude muur isolatie te monteren en hierover de steenstrips.
maandag 2 september 2019

Gevel isoleren

Gevelisolatie, gebouw is van 1930, half vrijstaand hoekwoning, eigen huis, materialen zou in overleg kunnen. De gevel is ongeveer 8 bij 8 meter. We willen eerst advies en info ophalen.
vrijdag 30 augustus 2019

Het isoleren van een vrijstaande woning

Oorspronkelijke bouw (1965) bungalow later (1985) verbouwd met verdieping (dak) in skeletbouw. Dus aan beiden zijkanten houtconstructie bekleedt met leitjes. Oppervlakte buitengevel ongeveer 75/80 m2. Huis is vrijstaand. Deze isolatie zal onderdeel worden van dak/vloer en glas isolatie. Waar ik naar opzoek ben is een vakman die hier de gevel kan isoleren en ook kan adviseren welke isolatie het beste past bij de situatie.
vrijdag 30 augustus 2019

Gevel opnieuw voegen

De gevel heeft slechte voegen en er hangt een muffe geur in huis. Ik wil het daarom graag opnieuw laten doen. Ik weet alleen niet hoe groot de gevel is. Graag ontvang ik een offerte.
woensdag 28 augustus 2019

Nieuwbouw gevel bekleden

Ik wil graag 25 m2 gevelbekleding aluminium of rockpanel ral 9005. Het gaat om een nieuwbouwwoning, nu gewoon metselwerk.

Partners

Partners van Casius