Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Winschoten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Winschoten heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Winschoten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Winschoten of directe omgeving.

82 klanten uit Winschoten bevelen een bij Casius in Winschoten aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Winschoten bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: het isoleren en en stucen van de buitengevels van een boerderij, woonstichting bekleden met kunststof panelen, isoleren woning uit 1935 en afwerken in of crepi of steenstrips, herstel voorgevel, gestucte gevels voorzien van kunststof gevelbekleding, gevelbekleding vervangen, het isoleren en bekleden van alle buitengevels, het isoleren, stucen en schilderen van de buiten gevels, gevel isoleren, gevel renovatie, gevel renovatie, 250 m2 cementeren van buitgevel en 2 bijgebouwen, gevel opnieuw bekleden, isoleren van de woning, gevelbekleding vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Winschoten staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Groningen:

tuinmuurtje renoveren

Ik wil een omgereden lage tuinmuur laten herstellen met pilaren van 50 cm hoogte door metselwerk.

Houten voorgevel vervangen door kunststof variant

Ik wil de houten voorgevel laten vervangen door een kunststof variant. Betreft gevel aan de voorzijde van de woning. Tussen boven en onderraam over de lengte van de woning +/- 1 meter breed en +/- 8 meter lang. Tussen de boven ramen +/-2 meter breed en +/-2,5 meter hoog. En rondom het aangebouwde schuurtje de boeiboorden +/-4x2 meter. Alles nu bekleed met hout.

Schoorsteen opnieuw metselen

Onze schoorsteen is aan het renovatie toe. De lengte van de schoorsteen is ongeveer 3.50 meter hoog en dient te worden verwijderd en daarna opnieuw opgebouwd met de bestaande stenen indien mogelijk. De flexibele buis dient wel te worden behouden. De vrijstaande woning is goed bereikbaar.

Buitenmuren invoegen

Huis opnieuw invoegen buitenmuren. Woning van 14 meter lang, breedste deel is 6 meter. Veel grote ramen in voor- en zijgevel. Oude voegen uitkappen. Het is ongeveer 70 m2. Begane grond aan de zijkant, eerste verdieping ook aan de voor- aan achterzijde. Ook de schoorsteen. Huidige voeg is een opstaande voeg. Graag even komen en beoordelen hoeveel er nodig is om te vervangen of herstellen.

Gevel opnieuw invoegen

Opnieuw invoegen!

Voegen / voegwerk herstellen

Ik wil graag een stuk van ongeveer 4-5 vierkante meter voegwerk, van normale bakstenen laten vernieuwen. Dit op een hoogte van ongeveer 7 meter, aan de achtergevel. Hier heeft vroeger een klimop gezeten met als gevolg een aantal wespennesten welke de voeg hebben beschadigd. Het is op een plek welke wat moeilijk te bereiken is, een steiger van normaal formaat zal waarschijnlijk net niet passen.

Scheur in de keldermuur

Bij mij in de kelder zit een scheur en als het regent kom er water naar binnen. Dit dient te worden nagekeken en gerepareerd.

Verf verwijderen

"In verband met isolatie spouwmuur moet de aangebrachte verf (2a3 lagen worden verwijderd. Het gaat om ongeveer 7 vierkante meter. "

Gevel renoveren / repareren

Renovatie gevel-scheuren en aanpakken voegen aan de achterkant. Appartement op tweede verdieping is 20 jaar oud. Er lopen scheuren door de stenen ontstaan door verzakking/trillingen.

Gevel opmetselen

In verband met het aanbrengen van nieuwe kozijnen, moet een deel van de gevel opgemetseld worden. Het betreft een oppervlak van: 1- 2,60 x 2.00 meter, 2- 3,60 x 0,80 meter, 3- 3,60 x 0,50 meter. De stenen moeten boven en tussen de kozijnen worden opgemetseld. Onder de ramen moet een rollaag of tegeltjes worden aangebracht.

Planken aan buitenmuur plaatsen

Oude planken aan achterkant gedeeltelijk van woning halen, isoleren en nieuwe planken erop monteren. Vanaf de grond naar onderkant kozijn 1m hoog, 2,5m breed. Dan raamkozijn, daarboven zit ook hout, 1,5m hoog x 2,50m breed. Dan weer raamkozijn, dan weer hout. Hoogte 3 a 4 meter. Moet eind mei klaar zijn.

Het betreft de aanbouw van 2 slaapkamers ...

Het betreft de aanbouw van 2 slaapkamers van ongeveer 4x4 meter. Aanbouw dus 4x8 meter. Dit zal bereikbaar worden middels en gang van ongeveer 1,5 x 4 meter. Bedoeling is casco bouw, plat dak en houten skeletbouw. Totale inhoud ongeveer 100 m3. Buitenmuren worden gemetseld en gevoegd. Er komen 2 ramen in de aanbouw en een schuifpui is een optie. Graag zou ik vernemen wat de globale kosten van dit object zullen worden.

Stoepje moet opnieuw worden gemetseld en ...

Stoepje moet opnieuw worden gemetseld en gevoegd