Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor gevelbekleding vervangen:

Gevelbekleding vervangen

Gevels boven zijn nu voorzien van redceder deze moeten vervangen worden door kunststof delen en ook 10 nieuwe kunststof kozijnen , overal kunt u een rolsteiger plaatsen. Het gaat om 100 m2.
Onze klant uit Vlagtwedde (Groningen) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gevelbekleding vervangen uit heel Nederland:

Keralit Gevelbekleding plaatsen

A. Kunnen jullie voor ons een offerte opstellen voor vervanging van het hout (incl. afvoeren) met Keralit 143 in kleur RAL 7021 Zwartgrijs, B. En ook een aparte offerte maar dan inclusief de montage van een luifel met LED lampjes erin? Zie de fotos als voorbeeld voor een luifel die ook over de hele breedte kan lopen. Of bv de POLYTECH KLASSIEK (als jullie daar mee werken). Links naast de voordeur moeten ook de 4 verticale planken vervangen worden. De huidige houten rabat plank is 219cm breed. Totaal moeten er denk ik +/- 31 planken vervangen worden.

Het vervangen van de gevelbekleding

De bekleding van onze prefab aanbouw laat los. Het gaat om een zelfdragende constructie met isolatie panelen, en aan de buitenzijde (denk ik) OSB plaat. Er zitten kunststof kozijnen en kunststof deur in de aanbouw. Er zit nu grijze PVC op, wij denken zelf aan een steenstrip bekleding. De aanbouw is over de afmetingen van de aanbouw zijn ongeveer 5 meter, bij 1.5 meter, 3 meter.

Boeidelen en klein stukje gevelbekleding vervangen

Ik zou graag een offerte willen om voor onze dakrand het bestaande trespa te vervangen voor nieuw trespa en daarnaast de lichtblauwe erker op de 1e etage te vervangen door verticaal padoek hout. Tevens de lichtblauw smalle plaat rechts van de voordeur ook voor padoek verticaal. Eventueel willen (Meerdere) buren in de straat mee doen.

Het bekleden van de buitengevels tussenwoning

Goedenavond, Ik zou graag de gevelbekleding van onze zolder willen vervangen. De vraag is alleen of we enkel de achterzijde gaan doen of wellicht ook de twee zijkanten. Kunt u een offerte maken voor enkel de achterzijde en ook een offerte inclusief de twee zijkanten? Artikel: HardiePlank® Gevelbekleding Cedar Houtnerf Traditional Red Geschatte afmetingen: Offerte 1 Achterzijde : 6. 50 x 2.80 = 18,2 m2 Offerte 2 Achterzijde : 6. 50 x 2.80 = 18,2 m2 Zijkant 1: 4.20x2.80 = 11,8 m2 Zijkant 2: 8.5x2.80 = 23.8 m2 Totaal = 53,8 Kun u in de offertes verwerken inclusief overige materialen die vereist zijn om het te bevestigen? Indien nog informatie nodig is om tot een complete offerte te komen kunt u mij uiteraard telefonisch benaderen.

Gevel opnieuw bekleden

Gevelbekleding moet vervangen worden bij ons huis (misschien ook bij buren). Eerste instantie alleen de voorkant, maar bij gunstige offerte mogelijk ook achterkant woning. Afmeting ong. 190 cm breed en 2 meter hoog. Momenteel zit er wurtalit op, ik wil er kunststof sponningdeel terug. Bij de buren zit er momenteel ook wurtalit op. Het is een 2 onder 1 kapwoning.

Houten gevelbekleding vervangen door kunststof

Ik zou graag het hout op de aanbouw laten vervangen voor kunststof. Het gaat om ongeveer 24 m2. Het gaat om de voorkant en achterkant. Graag het hout afvoeren. Isoleren is niet nodig.

Gevelbekleding vervangen voor duurzaam hout

Het vervangen van een bestaande gevel van hout door duurzaam hout. Het gaat om ongeveer 10 en 20 m2. De oude gevelbekleding graag afvoeren. Isoleren is niet nodig.

PVC gevelbekleding

Punt van het huis vanaf de dakrand omhoog is nu bekleed met houten planken. Graag willen we deze vervangen door kunststof. Ook is er achter op de verdieping een houten aanbouw die eventueel ook door kunststof kan worden vervangen. PS. Ik ben de schoondochter van de eigenaar, graag contact via mij. Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen 50 en 100 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Nee

Chalet gevel reparatie

Wij hebben een chalet met canexel bekleding die aan 1 korte en 1 lange kant verrot is. Het chalet heeft een afmeting van 14x4m. Dubbel groot raam aan de korte kant en schuifpui, deur en 2 kleine ramen aan de lange kant. Uit de bouwkundige keuring blijkt dat die gevelbekleding vervangen moet worden.

Gevelbekleding vervangen, dakgoot veranderen en stuk gevel opmetselen

Wij willen graag offertes voor het vervangen van de houten gevelbekleding door kunststof planken aan de 2 zijkanten van ons huis. Daarbij willen we graag weten wat het kost om de dakgoten aan de zijkant van ons huis in hoogte in te korten, vervangen door kunststof en de houten planken onder de dakgoot willen we vervangen door die rand op te laten metselen met steenstrips. De maten van het huis zijn 8.80 bij 12.65 en de hoogte is 7.30. Bovendien moeten de voegen onder de vensterbanken vervangen worden. We willen het huis wit verven, waardoor kleurverschil van de steenstrips later niet meer te zien zal zijn.

Partners

Partners van Casius