Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor impregneren van de buitengevel:

Impregneren van de buitengevel

Impregneren gemetselde buitengevel ivm regenzijde woning. Deze gevel is met regen altijd erg vochtig en de metselstenen nemen erg veel vocht op. Oppervlakte gevel is 60 m2
Onze klant uit Veendam (Groningen) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor impregneren van de buitengevel uit heel Nederland:

Buitengevel voegen repareren en eventueel impregneren

Gedeeltelijk de voegen vervangen. Kan dat? Het een geborstelde voeg. Het gaat om de gevel op de eerste verdieping van de woning. Er kan een steiger geplaatst worden. Eventueel daarna impregneren. Op deze gevel staat veel wind en regen. Circa 30 m2.

Buitengevel schilderen en impregneren

Wij hebben een woning gekocht waar op de buitenmuren stucwerk fijn korrel zit. Is nog nooit geschilderd. De gevel is erg vervuild en dient geïmpregneerd/ geschilderd te worden. De geschatte oppervlakte is 120 m2. Graag zouden wij offertes richtprijzen willen ontvangen.

Buitengevels schoonmaken, voegen, repareren en impregneren

Buitengevel voor & achter opnieuw schoonmaken,scheuren repareren, voegen, impregneren. Desnoods in 2 delen: eerst voorkant, dan achterkant Meer pics op verzoek (kan ik niet meesturen).

Buitengevel zandstralen, opnieuw voegen en impregneren

Ik wil graag een prijsindicatie voor het zandstralen, voegen en impregneren van de buitengevel aan beide zijden van mijn woning. De voorkant is 15 m2 en de achterkant 17,4 m2. Ook zou ik graag weten wat de prijs is als ik het hele rijtje meekrijg. Het gaat dan om 7 gelijke woningen. De hoekwoningen hebben natuurlijk ook beide een zijmuur, van ongeveer 80 m2 per stuk. Ook hiervoor hoor ik graag een richtprijs.

Buitengevel voor reinigen, knipvoegen en impregneren

Buitengevel aan de voorkant reinigen, voegen vervangen, knipvoeg en impregneren. Huis bouwjaar 1920. Ik denk 4 meter hoog en 5 meter breed. Er zit een voordeur in en een groot raam. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto gratis voor de deur kwijt. De afvoer van het afval mag worden meegenomen in de offerte.

Stucwerk van de buitengevel verwijderen en impregneren

Van een tussenwoning met drie etages (begane, eerste en zolder) laat aan de achterkant van het pand het stucwerk los. Mogelijk vochtprobleem. Ik wil het stucwerk laten verwijderen en mogelijk (in overleg) opnieuw aanbrengen. Muur wil ik laten impregneren tegen vocht. Gaat om de buitenmuur van de uitbouw (keuken) en omhoog tot dakrand. De werkplek is goed bereikbaar.

Zijmuurtje pleisteren van de buitengevel

Ik heb een stukje buitenstucwerk dat gerenoveerd moet worden. De stuclaag laat los en er slaat enigszins vocht door naar binnen langs een ventilatiepijp. Ik laat de oude stuclaag graag verwijderen, de ondergrond impregneren en nieuw pleisterwerk aanbrengen. Het gaat om 5 m² op een zijmuurtje op de 1e verdieping. Er is ruimte voor een steiger. Ik ontvang graag uw offerte.

Buitengevel zandstralen en renoveren

Zandstralen, impregneren en voegen van de buitengevel. 75m2, gebaseerd op een reeds ontvangen offerte, waarvoor is opgemeten.

Gevel van een hoekwoning reinigen en impregneren

Ik laat momenteel mijn hoekwoning opknappen en er aan de achterzijde een aanbouw maken. Op 9 september wordt daarvoor aan de achterzijde de gevel geopend. De voegen zijn inmiddels verwijderd uit de hele buitengevel. De metselstenen zijn aan de voor- en achtergevel flink vervuild, op de zijgevel bijna niet. Ik wil de gevels laten reinigen en impregneren voordat er nieuw voegwerk in komt. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te laten beoordelen. Ik laat mij graag adviseren over de reinigingstechniek. Het gaat om in elk geval 2 delen van 5,5 x 3 meter en misschien ook om de zijgevel. Ik ontvang graag uw offerte.

Buitengevel stralen, voegen en impregneren

Ik wil de gemetselde achtergevel van onze tussenwoning graag laten stralen, de voegen laten vervangen en de gevel daarna laten impregneren. We hebben een gevel van 6 meter breed met daarin een glazen pui van 4 meter breed. Boven de pui loopt een stuk metselwerk van 4,5 x 6 meter tot aan het dakterras en daar zitten ook enkele ramen in. Het gaat dus totaal om ongeveer 25 m². Wij willen de klus hier laten beoordelen en ontvangen daarna graag uw offerte.

Partners

Partners van Casius