Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor impregneren van de buitengevel:

Impregneren van de buitengevel

Impregneren gemetselde buitengevel ivm regenzijde woning. Deze gevel is met regen altijd erg vochtig en de metselstenen nemen erg veel vocht op. Oppervlakte gevel is 60 m2
Onze klant uit Veendam (Groningen) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor impregneren van de buitengevel uit heel Nederland:

Gevel laten bekleden

Alleenstaande woning uit 1970, vloer en spouw zijn al geïsoleerd. Echter de buitengevel stenen zijn erg lelijk en te poreus. Laten teveel water toe en knappen hierdoor in de wintermaanden. Opnieuw voegen en impregneren was helaas geen optie, ivm de voegen te hard om eruit te bikken en de stenen zijn te hol, waardoor ze te makkelijk knappen. Wil dus geheel rondom het huis alle gevels laten behandelen, incl. Additionele isolatie. Met steenstrips of pleisterwerk, is nog vrij om te kiezen. Gaat hierom om de kwaliteit en prijs, als de prijs in ons budget valt dan willen we dit binnen 6 maanden laten doen. Anders begin Welke oppervlakte moet bekleed worden? 150 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien

Buitengevel laten impregneren

We zoeken een partij voor het impregneren van mbi(betonsteen). Het betreft de buitengevel aan de voor-, achter- en zijkant. De woning is goed bereikbaar.

Divers onderhoud om de nieuwe woning

Met ingang van 2 augustus 2018 krijgen wij de sleutel van onze nieuwe woning. Op basis van een bouwkundig rapport zou ik graag een offerte willen aanvragen voor de volgende werkzaamheden, alsmede een richtlijn voor het mogelijk aanvangen van deze (indien mogelijk in de week van 6 augustus 2018): - Vloerbalken vervangen en vloerbeschot aanhelen/herstellen, als gevolg van vocht in de gemetselde fundering; - Funderingsmuren behandelen met een schimmel afdodend middel + aanbrengen vochtregulerende bodemafsluiter; - Binnenmuren injecteren, inclusief kelder in verband met optrekkend vocht, waarvan de uitkomst van de vochtmeting te hoog is. Of een totaal herstelplan indien nodig. - Vervangen van dakpannen met gebreken en/of breuken van het hoofd dak van de woning. Eventueel het impregneren van de buitengevels aan voor- en zijkant (achterzijde wordt in de nabije toekomst uitgebouwd). - Voegen herstellen van de buitengevel.

Buitengevel algenvrij maken en impregneren

Ik heb een gespackte licht gele buitengevel, die nu gedeeltelijk groen uitgeslagen is. Graag van algenvrij maken en eventueel tegen algen vorming impregneren. Het oppervlak is tussen de 50 en 100 m2.

Gevel isoleren

Het gaat om een dubbelsteense muur. De buitengevel dient geïsoleerd te worden. Deze is 30 m2. Er zitten twee raamkozijnen en een deurkozijn in. Eventueel ook impregneren.

Buitengevel voegen repareren en eventueel impregneren

Gedeeltelijk de voegen vervangen. Kan dat? Het een geborstelde voeg. Het gaat om de gevel op de eerste verdieping van de woning. Er kan een steiger geplaatst worden. Eventueel daarna impregneren. Op deze gevel staat veel wind en regen. Circa 30 m2.

Buitengevel schilderen en impregneren

Wij hebben een woning gekocht waar op de buitenmuren stucwerk fijn korrel zit. Is nog nooit geschilderd. De gevel is erg vervuild en dient geïmpregneerd/ geschilderd te worden. De geschatte oppervlakte is 120 m2. Graag zouden wij offertes richtprijzen willen ontvangen.

Buitengevels schoonmaken, voegen, repareren en impregneren

Buitengevel voor & achter opnieuw schoonmaken,scheuren repareren, voegen, impregneren. Desnoods in 2 delen: eerst voorkant, dan achterkant Meer pics op verzoek (kan ik niet meesturen).

Buitengevel zandstralen, opnieuw voegen en impregneren

Ik wil graag een prijsindicatie voor het zandstralen, voegen en impregneren van de buitengevel aan beide zijden van mijn woning. De voorkant is 15 m2 en de achterkant 17,4 m2. Ook zou ik graag weten wat de prijs is als ik het hele rijtje meekrijg. Het gaat dan om 7 gelijke woningen. De hoekwoningen hebben natuurlijk ook beide een zijmuur, van ongeveer 80 m2 per stuk. Ook hiervoor hoor ik graag een richtprijs.

Buitengevel voor reinigen, knipvoegen en impregneren

Buitengevel aan de voorkant reinigen, voegen vervangen, knipvoeg en impregneren. Huis bouwjaar 1920. Ik denk 4 meter hoog en 5 meter breed. Er zit een voordeur in en een groot raam. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto gratis voor de deur kwijt. De afvoer van het afval mag worden meegenomen in de offerte.

Partners

Partners van Casius