Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor voegwerk van buitenmuren vervangen:

Voegwerk van buitenmuren vervangen

Ik wil een groot pand van 20 bij 10 meter opnieuw laten voegen omdat het voegwerk slecht is. Eventueel zandstralen en ander werk.
Onze klant uit Usquert (Groningen) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor voegwerk van buitenmuren vervangen uit heel Nederland:

Gevel zandstralen en voegwerk herstellen

Muren zandstralen en voegwerk herstellen 40 m2/ Gemetselde buitenmuren.

Voegwerk in buitenmuren herstellen

Graag ontvang ik een offerte voor het repareren van 2 buitenmuren voegwerk. Het gaat om een huis uit 1958. De voegen aan de weerskant zien er slecht uit. De maten weten we niet precies, krijgen het huis pas per 1 mei, maar het gaat ongeveer om 60 m2.

Aanbouw metselen, isoleren en voegen

Wij gaan een aanbouw realiseren naast de woning. De aanbouw komt tegen de huidige woning. 6m lang en 4,8m breed. Nieuwe zijgevel wordt volledig gemetseld. Voorgevel deels gemetseld vanwege een raam. Achtergevel wordt beperkt gemetseld vanwege kozijnen en deuren. In totaal circa 35 m2 metselwerk. Zowel binnen als buitenmuren. Tussen de muren isolatie. Ook voegwerk. Wij zien graag offertes met en zonder materiaal. Wij kunnen ook de materialen regelen. Als de prijs bevalt willen wij ook 2 schuttingen van 7 meter lang en 2 meter hoog laten metselen. De opdracht vindt plaats in Eindhoven. Het betreft een hoekwoning en is eenvoudig te bereiken.

Buitenmuren metselen van aanbouw

Voor een uitbouw laten wij een prefab uitbouw bouwen van kingspan platen deze moeten worden voorzien van een buitenmuur van baksteen en afhankelijk van de prijs moet dit in kruisverband of halfsteens zijn met een een knip en of snijvoeg. Graag ontvangen wij een offerte voor het metselwerk circa 80 m2 in een steen die bij de bestaande bouw past en voor voegwerk.

Voegen in buitenmuren vernieuwen

Het betreft het voegwerk van on ze woning, 2 onder 1 kap. Het voegwerk is oud en her en der brokkelig. De totale oppervlakte is ongeveer 130 m2.

Voegen in buitenmuren vervangen

Voegen in de buitenmuren vervangen. Oud voegwerk eruit, nieuw erin. Het betreft 43 m2.

Buitenstucwerk op een hoekwoning

Wij wonen in een hoekwoning in een blok van 4 woningen, waar het voegwerk van de buitenmuren slecht is. Ik overweeg nu om de buitenmuren glad te laten stuken met buitenstuc. Het gaat om ongeveer 150 m². Ik wil graag een afspraak maken om de muren hier te beoordelen en ontvang daarna graag uw offerte.

Herstellen voegwerk van buitenmuren vrijstaand huis

Het voegwerk daar waar nodig opnieuw uitvoeren/herstellen in de juiste cementkleur. Ook zitten er een paar scheuren in de muur die hersteld moeten worden. Het betreft een vrijstaand huis bouwjaar 1951. De inhoud van het huis is ongeveer 450 m2.

Keimen buitenmuren van vrijstaande woning

Het betreft het keimen van onze gehele vrijstaande woning, welke in januari 2017 is opgeleverd. De muren zijn schoon en voegwerk in orde. Wij hebben bakstenen, welke geschikt zijn voor het keimen. De oppervlakte betreft ongeveer 200 m2.

Voegwerk in de buitengevel vernieuwen

Wij hebben een twee-onder-een-kapwoning uit bouwjaar 1948, waar het voegwerk van de buitenmuren hier en daar slecht is. We laten het voegwerk graag beoordelen en ontvangen daarna uw offerte voor het vernieuwen van ongeveer 88 m² voegwerk met een platte voeg. Omdat we ook de spouw willen laten isoleren, moet het werk even worden afgestemd met andere partijen.

Partners

Partners van Casius