Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor spouwmuur op een fundering metselen:

Spouwmuur op een fundering metselen

Betreft een aanbouw. incl . Fundering en materiaal.
Onze klant uit Stadskanaal (Groningen) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor spouwmuur op een fundering metselen uit heel Nederland:

Achterzijde woning uitbouwen

Wij willen een uitbouw realiseren in de vrije ruimte tussen de zijkant van onze woonkamer en de achterzijde van onze garage, ongeveer 3 x 3 m. Er moet een fundering worden gemaakt die aan twee zijden kan worden geankerd in onze bestaande betonfundering. Er zal tenminste op 1 hoek een heipaal moeten worden geslagen. Er moet een doorbraak worden gemaakt in de buitenmuur van de woonkamer. Daarboven moet een draagbalk worden gemaakt om de bovenliggende muur op te vangen. De bestaande achterdeur in de buitenmuur van de garage moet worden dichtgemetseld. De uitbouw wordt tegen een buitenmuur van de buren aangebouwd. Daar hoeft dus geen spouwmuur te komen, er kan worden volstaan met een halfsteens muur met een dunne isolatielaag tegen de bestaande buitenmuur. In de gevel van de uitbouw moeten openslaande deuren komen. In de bijlage een foto van te te bebouwen ruimte. De dak overstek boven de uitbouw van de buren zal worden verwijderd. Locatie is goed bereikbaar via de garage en brandgang. Inclusief afvoeren van materialen.

Garage aanbouwen aan een nieuwbouwwoning

Dit jaar is onze nieuwbouwwoning opgeleverd en we overwegen nu om daar een garage van 8 x 2.50 meter aan te laten bouwen in dezelfde gele steenkleur als onze woning. We willen een garage met fundering, spouwmuur en 2 openslaande deuren erin. We gaan graag in gesprek met een aannemer om de klus hier te bespreken en ontvangen daarna graag uw offerte. We hebben nog geen bouwtekening.

Garage verlengen

Ik heb nu een garage van 6 bij 3.50 meter. Tegen deze garage wil ik een deel bij laten metselen van 6 bij 3.50 meter. Dit gedeelte dient een plat dak te krijgen met een spouwmuur en de binnenmuur dient vuil werk te zijn. De fundering is al aanwezig.

Aanbouw aan een nieuwbouwhuis bouwen

Het betreft een aanbouw aan ons nog te bouwen nieuwbouwhuis in Muiden. Het huis heeft plaatwerk en een houten gevelbekleding (Cape Cod materiaal). Dit systeem wordt gemonteerd op een geventileerde, geïsoleerde achterconstructie en spouwmuur. Hardhouten kozijnen en aluminium dakbedekking. De totale grootte van de aanbouw is 7 meter lang en 5 meter breed. Het idee voor de uitbouw is dat het aan 1 lange kant van 7 meter zo'n 5 meter glaswerk heeft, en aan de andere lange kant van 7 meter grote glazen schuifdeuren naar de tuin heeft. De aansluiting met het huis is aan de breedte kant van 5 meter. Dit werk zal pas plaats vinden 2e helft 2018. Er zal ook een fundering gemaakt moeten worden.

Nieuwe schuur en aanbouw bouwen

Project 1: Bestaande grote schuur die op instorten staat en helemaal opnieuw opgetrokken zou moeten worden. Op de manier zoals hij nu bestaat, namelijk gemetseld met een pannendak. De nieuwe schuur zou wel een spouwmuur met isolatie moeten krijgen, evenals geïsoleerde dakplaten en voorzien van tenminste elektra. De schuur nu is ongeveer 13 breed en 7 meter diep. De schuur is meer dan 100 jaar oud, wellicht dat ook de fundering vernieuwd moet worden. Project 2: Aanbouw aan de woning die veel glas moet gaan bevatten, maar niet zoveel als bij een serre. Mogelijk voorzien van een halletje om een andere indeling en entree van de woning mogelijk te maken. Ook graag gedeeltelijk gemetseld. Ik wil graag uitbouwen met 3 meter en een breedte van 4 meter. De verschillende mogelijkheden wil ik graag bespreken me de vakman. Wellicht dat er balkon gemaakt kan worden op de aanbouw. Er zal ook een fundering gemaakt moeten worden voor de aanbouw.

Bouwen van een garage

Graag ontvang ik een offerte voor hetbouwen van een garage van 4 bij 7 meter en 2.30 meter hoog. Het zal een plat dak moeten krijgen inclusief een fundering met schroefboorpalen van 12 meter.Het gaat om een gemetselde uitvoering van de spouwmuur en een betonnen vloer. Het is nog onbekend of hier een vergunning voor nodig is.

Fundering plaatsen voor de schuur

Wij willen aan bestaande schuur een uitbouw laten plaatsen. De fundering voor deze uitbouw willen wij graag door de vakman laten aanleggen. De afmeting zal 1.25 bij 6 bij 1.25 meter zijn, u- vorm. Op de fundering zullen wij zelf een spouwmuur plaatsen en het platte dak.

Metselwerk bij een nieuwbouwwoning

Wij zijn op zoek naar een aannemersbedrijf dat voor ons de muren wilt metselen van ons nieuw te bouwen huis. De woning heeft een totale geveloppervlakte van 300 m2, dit is exclusief de ramen en deuren, dus het betreft een spouwmuur van 300 m2. De buitengevel dient gemetseld te worden met standaard gevelsteen, kleur wit met iets van een nerf, deze laten we ook nog wit keimen. Binnengevel mag met 14 cm brede bouwblokken. Graag zou ik van u een all in tarief ontvangen , indien mogelijk met de materiaal-tarieven apart gespecificeerd, voegen buitengevel graag optioneel aanbieden. Mocht u ook de fundering en betonvloer kunnen verzorgen, dan mag u ook hiervoor een offerte uitbrengen, ik zal u dan de specs mailen. Bouwperiode voorjaar/zomer 2017

Keuken aan de achterzijde uitbouwen

Ik wil graag een uitbouw aan de achterzijde (keuken) van 2.80 x 2.40 meter. Lange wand (2.80 meter) spouwmuur geïsoleerd zonder raam of deur. Korte muur (2.40 meter) goed geïsoleerd kozijn met buitendeur en raam (dubbel glas). Plat dak aansluitend op het platte garagedak. Fundering is wellicht noodzakelijk (4 of 5 palen tot een diepte van ?). Eventueel radiator voor verwarming aanbrengen. In overleg met de aannemer kunnen we onze ideeën natuurlijk aanpassen. We willen graag wat elektra aan laten leggen en de wanden laten afwerken.

Uitbreiding bungalow

Uitbreiding van bungalow met een ruimte van 4x6 meter aangebouwd tegen een bestaande schoon metselwerk muur. Hoogte bestaande bouw is 3,30 meter. Voor de helft moet deze uitbreiding worden voor zien van een spouwmuur van 3 x 2 meter. De overige delen worden met kozijnen en een deur ingevuld. Er moet tevens een fundering worden gemaakt met de afmeting 4 x 6 x 4 meter. De gele grond zit op een diepte van 0.70 meter. Op deze bouw komt een plat dak. Het metselwerk moet ook gevoegd worden.