Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Stadskanaal te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Stadskanaal heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Stadskanaal u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Stadskanaal of directe omgeving.

83 klanten uit Stadskanaal bevelen een bij Casius in Stadskanaal aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 9,1/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Stadskanaal bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: appartementen metselen, nieuwbouw buitengevel metselen, metselwerk 100 meter bedrijfspand nieuw, muren isoleren, huis van buiten stucen met isolatie, klampmuur vervangen door nieuwe gevel met isolatie, metselwerk bouw loods, buitengevel van vrijstaande woning bekleden, gevel bekleden met hardhout of zink, buitengevel isolatie aanbrengen en afwerken met steenstrips, gevel spachtelputzen, buitengevel isoleren, gevel volledig verbouwen, boerderijgevels stuken, buitenmuren isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Stadskanaal staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Groningen:

Buitenmuur voor een aanbouw metselen

Aan het bestaande pand van mijn woning wil ik een hoek naar binnen dichtgemaakt hebben. Deze is 9 bij 3 meter en 3 meter hoog. Daar moet ook de fundering worden aangelegd. Eventueel moet er ook nog andere werkzaamheden gedaan worden zoals een gat in de muur maken voor entree en water/elektra leidingen, maar dat weet ik nog niet.

Raamdorpelstenen vervangen

Het gaat om 3 raamdorpels waarvan de stenen opnieuw moeten worden ingelegd en moeten worden ingevoegd. Dit gaat om 1 grote raamdorpel van circa 210 cm en 2 raamdorpels van circa 120 en 155 cm breed.

Balkonmuren opmetselen

4 stuks balkonmuren nieuw op metselen, hoogte 4 en 6 meter stenen en specie wordt op de steiger geleverd door ons, liefst een metselaar incl profielen stellen / mag ook in dagprijs. Totaal aantal stenen 2300 incl tussen muren. collega vakman

Gevels van een bungalow opmetselen

Het betreft het metselen van de buitenmuren van een bungalow. Het betreft de buitenwanden (schoon metselwerk). Het gaat om 15 bij 10 meter breed en 4 meter hoog.

Lekkage langs schoorsteen verhelpen

Ik wil graag een lekkage langs de schoorsteen verhelpen. Bij hevige regenval lekt het, waarschijnlijk, langs de schoorsteen. Ik denk dat de loodslabben aan vervanging toe zijn.

Buitenmuur metselen

Graag ontvangen wij een indicatie voor het metselen van een buitenmuur van ongeveer 100 m2.

Kunststof gevel reinigen

Kunstof gevel

Voegen uitslijpen in de gevel en opnieuw voegen

Het betreft het uitslijpen van de voegen van de woning. Daarna zal alles weer keurig ingevoegd moeten worden. De oppervlakte is 150 m2.

Gevel laten impregneren

Circa 45 m2 gevel impregneren. Dit is een zijgevel en deze is maximaal 6 meter hoog. Er is genoeg ruimte voor het plaatsen van een steiger.

Scheuren in de gevel repareren

Het repareren van de buitengevel (scheuren in de muur). Een scheur loopt van onder naar boven, iets van 10 meter. Huis heeft 20 a 25 jaar geleden nieuwe buitengevels gekregen. Bakstenen gevel met gewone (platte?) voeg. Begane grond, eerste en tweede verdieping.

Buitengevel impregneren

Het betreft ongeveer 50 m2, een zijgevel impregneren. Gevel van een woning die is gebouwd in 1987. Gewone bakstenen gevel, geen speciale voeg. Alleen de onderkant iets vuil. Graag uw offerte voor het impregneren.

muur

tuinmuur

Er wordt een gashaard verplaatst, het ...

Er wordt een gashaard verplaatst, het gat van de afvoerpijp moet dichtgemetseld en gevoegd worden

Aanbouw van bijkeuken, badkamer en ...

Aanbouw van bijkeuken, badkamer en slaapkamer en muur om het bestaande huis . Betreft dus metselwerk, funderingswerkzaamheden, plat dak, afbouw van binnen etc.

het metselen van een muurtje met acht ...

het metselen van een muurtje met acht stiepen waarvan er al vier staan en er tussen een muurtje van 40cm hoog

Voor een zitkuil (tuin) bij het water ...

Voor een zitkuil (tuin) bij het water zoeken we een metselaar die op een betonnen ondervloer een steensmuur metselt van 1,20 hoog. Voor stenen, etc. wordt gezorgd. Ook meehelpen behoort tot de mogelijkheden. Het gaat hierbij om een standaardformaat metselstenen.

bestaande buitenmuur met 1kozijn van 1.5 ...

bestaande buitenmuur met 1kozijn van 1.5 *2.5 m vervangen door 2 kozijnen van 1.5 *1 m en de buitenmuur opmetselen met een andere kleur /model maar wel bijpassende steen. invoegen en ook isoleren.