Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor houten gevelbekleding zonder isolatie plaatsen:

Houten gevelbekleding zonder isolatie plaatsen

Om welk gebouw gaat het? Vrijstaande woning. Het betreft de achtergevel. Ik wil een houten of keralit gevelbekleding zonder isolatie laten plaatsen. Ook is er 1 deur aanwezig, 1 schuifpui en 3 kleine ramen. Moet onderhoudsarm/vrij zijn. Het huis is 8 bij 5 meter ongeveer.
Onze klant uit Mussel (Groningen) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten gevelbekleding zonder isolatie plaatsen uit heel Nederland:

Houten gevelbekleding met isolatie

Om welk gebouw gaat het? Halfopen woning of rijhuis Wat is de oppervlakte van de te bekleden muren? (Bij benadering)Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Een aantal kozijnen moet vervangen worden. Dit doe ik liever met onderhoudvriendelijk hout dan met kunststofkozijnen. Er moet HR++ of triple glas in. Ik ben op zoek naar een mooie, milieuvriendelijke en onderhoudsvriendelijke renovatie van de kozijnen en rabat delen.

Houten gevelbekleding zonder isolatie

Om welk gebouw gaat het? Halfopen woning of rijhuis Wat is de oppervlakte van de te bekleden muren? (Bij benadering)Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Achtergevel is gewijzigd door aan brengen Tuindeuren. Gevel wil ik nu mooi met hout een landelijk karakter geven

Houten gevelbekleding

Om welk gebouw gaat het? Vrijstaande woning Wat is de oppervlakte van de te bekleden muren? (Bij benadering) 80m2 Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken gevel voorzien van isolatie en bekleding

Houten gevelbekleding zonder isolatie plaatsen

Bekleding van achterste (lage) gedeelte van een vrijstaand Saksische boerderij (50 m2) waarin 8 lage ramen en 4 stalraampjes. Wij willen een gevelbekleding plaatsen van onderhoudsvrij thermowood.

Houten gevelbekleding zonder isolatie monteren

Betreft het deel van de gevel tussen raamkozijn en schuifdeur en rand van het dakterras. Breedte = 7 meter hoogte = ongeveer 1,5 meter. Er is reeds houten gevelbekleding aanwezig, deze is in zeer slechte staat en zal dus vervangen moeten worden. Eventueel met afvoeren, dit ligt aan de meerprijs.

Houten gevelbekleding aanbrengen

Van onze woning willen wij een halfsteense muur bekleden met isolatie en daarna met douglashout. De woning is 53 m3. Wij zoeken een complete offerte met leveren en plaatsen van materiaal.

Natuursteen of houten gevelbekleding met isolatie aanbrengen

Om welk gebouw gaat het? Vrijstaande woning Wat is de oppervlakte van de te bekleden muren? (Bij benadering) 20 m2 Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Buitenmuur moet eerst worden opgeknapt. Muur vangt veel zonlicht. Mogelijkheid overwegen om buitenmuur Met hout te bedekken i.p.v. Natuursteen. Muur ligt op eerste verdieping aan de terras zijde.

PVC gevelbekleding met isolatie aanbrengen

Het betreft een houten gevel (circa 45 m2) van een hoekhuis. Hier staat constant wind en regen op en zomers zonlicht. Het hout is aan het rotten en moet vervangen worden.

Houten gevelbekleding aan laten brengen

Betreft het vervangen van de aanwezige rabat delen van de voor en achter gevel en bakgoten van een woonhuis en aangebouwde garage door onderhoud vrije rabat delen in de kleur grijs. In totaal zo´n 95 m2. Eventueel met afvoeren van de oude delen maar dit ligt aan de meerprijs.

Houten gevelbekleding bevestigen

Welke werken wenst u uit te voeren? Gevelbekleding plaatsen Hoeveel vierkante meter of lopende meter planken wenst u? Ongeveer 100 m². De planken zijn ThermoWood Essen Rombhus 26 x 52mm. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Graag ontvangen wij een vrijblijvende offerte voor het leveren van bovenstaande gevelplanken. Indien mogelijk ontvangen we ook graag een (APARTE) offerte voor het monteren van bovenstaande hoeveelheid planken. Mocht u interesse hebben in het monteren dan zenden wij u graag het tekenwerk op zodat u hier een offerte voor kunt maken.

Partners

Partners van Casius