Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Muntendam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Muntendam heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Muntendam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Muntendam of directe omgeving.

63 klanten uit Muntendam bevelen een bij Casius in Muntendam aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Muntendam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: gevellekkage herstellen (meetverslag lekdetectie aanwezig), gevelrenovatie of vernieuwen, inclusief isoleren, buitengevels van oude boerderijwoning isoleren, gevel opnieuw bekleden en isoleren, gevel isoleren van buitenaf en afwerken met stucwerk, het behandelen met spuitkurk van de gevels van een nieuwbouwwoning, gevel renovatie, advies en uitvoeren van moderne gevelbekleding, buiten gevels opnieuw voegen en evt impregneren, gevelbekleding van een loods en bedrijfspand, isolatieplaten stucen, voegen van de voorgevel herstellen en mogelijk impregneren, buitengevel isoleren, buitenmuur isolatie, het renoveren en bekleden van een gemetselde gevel en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Muntendam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Groningen:

Achtergevel opnieuw bekleden

Omdat wij op niet al te lange termijn ons huis te koop willen gaan aanbieden en wij ons bewust zijn van de zwakke punten die een vlotte verkoop kunnen bemoeilijken, zijn wij op zoek naar een bedrijf dat onze achtergevel voor een vriendelijke prijs opnieuw zou kunnen bekleden. Achtergevel van ons huis ziet er niet direct slecht uit maar vertoont wat zwakke plekken. Graag willen wij een kunststof of houten bekleding en het gaat in dit geval om een oppervlakte van ca 20 m2 met daarin 3 ramen (dus uiteindelijk, qua materiaal <20 m2). Wij kijken met veel belangstelling uit naar uw offerte.

Zijgevel bekleden met kunsstof

Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Zijgevel te bekleden met kunststof. Ik schat zo'n 25 vierkante meter. Mogelijk nog verder isoleren. Anders even via Google Maps kijken voor de oppervlakte.

Nieuw voegwerk aanbrengen

Oude voegen verwijderen en nieuwe voegen aanbrengen. (Oude voeg graag met afzuiging verwijderen i.v.m. troep). Het betreft ongeveer 100 m² van een vrijstaande woning.

Gevelreiniging

Voor- en achterpuntgevel van werseliet reinigen. Afmeting: breed 5.80 meter en hoog 5.0 meter.

Het gaat om het aanbouwen van een ...

Het gaat om het aanbouwen van een bijkeuken. Aan de garage en het huis vast. Dus het gaat om 2 muren. Ik denk 3 / 3,5 meter lang en 2 / 2,5 meter breed. De steen kleur is geel/zand. Bouwjaar huis is 1997. Met een deur en raam. Ook aanleg elektrisch en waterafvoer.