Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Hoogezand te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Hoogezand heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Hoogezand u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Hoogezand of directe omgeving.

104 klanten uit Hoogezand bevelen een bij Casius in Hoogezand aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Hoogezand bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: gevellekkage herstellen (meetverslag lekdetectie aanwezig), gevelrenovatie of vernieuwen, inclusief isoleren, buitengevels van oude boerderijwoning isoleren, gevel opnieuw bekleden en isoleren, gevel isoleren van buitenaf en afwerken met stucwerk, het behandelen met spuitkurk van de gevels van een nieuwbouwwoning, gevel renovatie, advies en uitvoeren van moderne gevelbekleding, buiten gevels opnieuw voegen en evt impregneren, gevelbekleding van een loods en bedrijfspand, isolatieplaten stucen, voegen van de voorgevel herstellen en mogelijk impregneren, buitengevel isoleren, buitenmuur isolatie, het renoveren en bekleden van een gemetselde gevel en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Hoogezand staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Groningen:

Gevel met cement bepleisteren en spouwmuur isolatie aanbrengen

Ik zou graag cement bepleistering willen aanbrengen in kleur antraciet op mijn gevel. Het gaat om de afmetingen 8 x 2,30 m en 4 x 2,30 m. De ondergrond zijn nu bakstenen. Ook zouden we graag spouwmuur korrel isolatie willen hebben, het gaat om ongeveer 20 m2.

Voegwerk van de terrasmuur herstellen

Voegwerk van terrasmuur en afscheiding van de afrit moeten worden afgekapt en opnieuw worden gevoegd. Het gaat om ongeveer 12 meter muur.

Huis met aardbevingsschade opnieuw voegen

Buitenzijde van het huis rondom opnieuw voegen wegens bevingschade.

Steenstrips op de gevel aan laten brengen

Om welk gebouw gaat het? Vrijstaande woning Wat is de oppervlakte van de te bekleden muren (Bij benadering)? 7 m2. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Gevel van een unit met steenstrips bekleden.

Schoorsteen renoveren of prefab vervangen

2 halve schoorstenen renoveren of prefab wat gaat me dat kosten ? Gaarne per email bericht ben deze week moeilijk bereikbaar

Opnieuw voegen van het woonhuis

We willen graag het huis (standaard rijtjes woning) beide gevels opnieuw (wit) laten voegen.

Solatube in de gevel of het dak monteren

Graag willen wij in de keuken een Solatube laten monteren met een doorsnee van 25 cm. De oppervlakte van de keuken is ongeveer 9 m2. De solatube kan of op het platte dak of in de gevel gemonteerd worden.

Reparatie aan twee schoorstenen

Wij hebben onze vrijstaande woning te koop staan en willen nu een kleine reparatie aan de twee schoorstenen laten verzorgen. Er zijn enkele loden loketten losgeraakt en enkele stenen kapot. Wij ontvangen hiervoor graag een offerte.

Nieuwe voorgevel laten maken

Wij willen een nieuwe voorgevel plaatsen aan de bestaande woning de voorgevel is 10 meter breed

Metselwerk opnieuw invoegen

Opnieuw invoegen metselwerk van de woning. Aantal m2 is onbekend. Een huis van 1978. Op verschillende plekken is het voegwerk eruit. Dat willen we laten herstellen. Het zijn meerdere gevels van het huis en de gevel van de garage. Even nakijken of er meer slechte plekken zijn.

Gevel voegen en reinigen

Reiniging voorgevel voegen en stenen, ongeveer 10 m2

Gevel renoveren

Ik wil herstelwerkzaamheden laten uitvoeren aan mijn huis. Er zitten namelijk verschillende scheuren in de gevel van onze woning. Het is een 2 onder 1 kap woning. Graag maak ik een afspraak zodat u kan komen kijken hoe deze scheuren hersteld kunnen worden.

Muur met vochtdoorslag impregneren

We hebben in onze serre een stuk muur waar vocht door heen slaat en we denken zelf dat impregneren een oplossing zou kunnen zijn.

Gevelrenovatie/Voegrenovatie

"Reinigen, opnieuw voegen en impregneren van tussenwoning. Alles incl. schoorsteen en schuurtje ongv. 45m2."

Reinigen achtergevel woning

Het reinigen van de achtergevel van mijn woning. Betreft een gemetselde gevel van twee bouwlagen hoog, bouwjaar 1974.

Schoorsteen renoveren

Het verwijderen en afvoeren van een gedeelte van de oude schoorsteen, waterdicht maken, metselwerk en voegwerk. 0,10 m3 metselzand, 2. stuks enci metselcement, 125 stuks gevelsteen rood/oranje, 1 stuk Aquablocker, 1 stuk huur steigermateriaal, 1 stuk afvoeren materialen + arbeidsloon. De schoorsteen lekt bij de buren. Een van de buren zag stenen losliggen, 5 lagen. Het dak bevindt zich op de derde verdieping, het is een puntdak. Graag willen wij een offerte ontvangen.

Buitenmuur pleisteren of nieuwe bakstenen

Bakstenen vervangen cq pleisterwerk aanbrengen vanaf de grond tot 30 cm hoogte rondom de hele woning. Of vervangen van de stenen of pleisteren. Graag advies hierover. Het is een twee-onder-een-kap woning met een aangebouwde garage. Precieze aantal meters weet ik niet.

Muurtje

In de tuin moet een muurtje komen van 1 meter hoogte. en een klein torentje op de hoek.

opnieuw invoegen van buiten muren voor ...

opnieuw invoegen van buiten muren voor en achter.+nieuwe daklood schuurtje.2 offertes een keer graag voor compleet en gedeeltelijkopnieuw invoegen.