Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Haren te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Haren heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Haren u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Haren of directe omgeving.

261 klanten uit Haren bevelen een bij Casius in Haren aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Haren bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: dijkwoning laten isoleren en afwerken met Crepi, rabatdelen vervangen voor keralit, pVC gevelbekleding, gevelbekleding vervangen, dakgoot veranderen en stuk gevel opmetselen, het isoleren en bekleden van de voor- en achtergevel, het isoleren en stucen van een buitengevel, gevel met Keralit laten bekleden, gevel isoleren en bekleden, overkapping isoleren en dicht maken, opnieuw voegen van alle gevels, buitengevels isoleren en voorzien van crepi, het plaatsen van nieuwe gevelbekleding voor een rij woningen, houten gevelbekleding door keralit vervangen, schoorsteenrenovatie, gevel isoleren en afwerken met stucwerk en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Haren staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Groningen:

Overkapping isoleren en dicht maken

Ik heb een overkapping die aan drie zijden dicht is. De open zijde wil ik dichtmaken met houten gevelbekleding en een “onzichtbare” deur er in die voldoet aan de inbraak eisen. 3 puntsluiting e.d. De gevel dient ook goed geïsoleerd te worden. Afmeting is ongeveer 4,5 meter breed en 3 meter hoog. De muur mag mijn part met een hout skelet, zolang het maar goed geïsoleerd is.

Muren reinigen, voegen en eventueel impregneren

Ik wil graag een offerte voor het reinigen van muren en het opnieuw voegen. In totaal gaat het om circa 50 m2 en de woning is gebouwd eind jaren 70. Er zal iets van een ladder of steiger aan de pas moeten komen.

Scheuren in gevel repareren

Onze gevel vertoont scheuren. Het is gemetseld met wit steen. Graag een offerte voor het repareren van de gevel.

Gat boren in de buitenmuur

Gat boren in buitenmuur op hoogte 15 cm boven de vloer zodat er een 40 mm buis doorheen past.

Voegwerk aan zijmuur repareren

Het voegwerk van de zijmuur is toe aan reparatie. Nu vocht en schimmelaanslag op de binnenmuur, met name aan de bovenkant. De buitenmuur is circa 8 a 10 meter lang en ongeveer 3 meter hoog. Op bepaalde plekken moet de voeg hersteld worden. De woning heeft een plat dak en onder het dak zijn er gaten zichtbaar in het voegwerk. Graag ontvang ik een offerte.

Schade aan muren herstellen en opnieuw voegen

Tijdens het isoleren van de muren is schade ontstaan aan muren. In de garage zijn bijvoorbeeld stenen afgebrokkeld. We willen dit graag laten herstellen. Daarnaast willen we van het voorjaar de voegen vernieuwen, dus daar willen we ook graag een separate offerte voor aanvragen. Bedankt alvast.

Betonnen balkon renoveren

Het betreft de renovatie van een balkon ter grootte van 110 x 330 centimeter op de eerste etage (dak van erker). Het is een betonnen balkon met een stalen hekwerk. Er is sprake van betonrot en roest (zie ook bijgevoegde foto's). Belangrijk vind ik een toekomstbestendige oplossing; liever in een keer goed dan alleen wat tijdelijk lapwerk.

Schoorsteenlekkage oplossen

Wij hebben lekkage naar binnen toe van de schoorsteen, althans daar gaan we vanuit gezien de plek waar het water langs komt als het heftig regent. De schoorsteen dateert uit de jaren 50 en moet zeker opnieuw gevoegd worden maar misschien is er meer aan de hand. Wij hadden graag van u geweten wat een eventuele oorzaak zou kunnen zijn en of u het kunt verhelpen en per wanneer? Het liefst zo snel mogelijk maar dat horen we dan graag van u,

Verwijderen glaswol en opnieuw isoleren en voegen gevels

Wij hebben een twee-onder-een-kapwoning uit bouwjaar 1974. Wij zitten hier in een voormalig poldergebied waar het grondwaterpeil erg hoog is. In de kruipruimte stond steeds veel water. Inmiddels pomp ik dit dagelijks met een dompelpomp weg. Mijn spouwmuren zijn geïsoleerd met glaswol maar dit wordt in de herfst en winter vochtig door vochtdoorslag door de buitenmuren. De isolatiewaarde is daardoor weg. Wij willen door een aannemer het glaswol laten verwijderen en de spouwmuren opnieuw hoogwaardig laten isoleren. Om opnieuw vochtdoorslag door de buitenmuren te voorkomen moeten de huidige voegen verwijderd en vernieuwd worden en daarna worden geïmpregneerd. De oppervlakte van de achtergevel is 23 m², van de voorgevel 26 m² en van de zijgevel 60 m². Ik maak graag een afspraak om de situatie hier te bespreken.

Zijmuur opnieuw voegen

Ik wil graag van een zijmuur van een woning (2 onder 1 kap) de voegen uit laten slijpen/bikken en opnieuw laten invoegen. Het gaat om ongeveer 55 m2 ( een woning van 8 meter lang met twee verdiepingen en een puntdak).

Boeiborden opknappen en schilderen

Het betreft het opknappen en schilderen van geprofileerde en overhangende dakgoten met boeiborden van ongeveer 40 cm breed, lengte 12 meter.

Schoorsteen renoveren

Wil mijn schoorsteen laten renoveren. De schoorsteen lekt een beetje. Bovenop is het beton gescheurd.

Opnieuw voegen van een spouwmuur

Het opnieuw voegen van een spouwmuur van 39m2. Optioneel tevens stralen.

Hardstenen dorpel vervangen

Ik wil graag bij onze voordeur de hardstenen dorpel vervangen omdat deze doormidden ligt. De lengte is 102 cm, breed 12 cm en hoog 5 cm bovengronds. De dorpel loopt wat taps toe. Graag een offerte hiervoor.

Schoorsteen renoveren en herstellen

Moet opnieuw gevoegd en beton boven op moet vervangen worden een kleine schoorsteen

Deklaag en voegen van schoorsteen vervangen

Bovenkant schoorsteen door scheuren vocht ingekomen en moet worden vervangen. Enkele stenen met breuk moeten worden vervangen. Het betreft een vrijstaande woning.

Schoorstenen repareren

We willen 2 of 3 schoorstenen (opbouw) laten nakijken en repareren. De schoorsteen die we delen met de buren moet op zijn minst gevoegd worden en er moet wat metselwerk hersteld worden. De andere twee nakijken en benodigde herstelwerkzaamheden uitvoeren. Graag bellen/mailen en langskomen voor een offerte.

Schoorsteen voegen

Zoeken een bedrijf die onze schoorsteen kan voegen. Voegen zitten er al niet meer in. Schoorsteen is 1 meter hoog en ongeveer 40 cm breed. Schoonmaken en nieuwe voegen aanbrengen.

Balkonrenovatie

De vloer van het balkon dient gerestaureerd/gerenoveerd te worden en waterdicht te maken en goede afvoer van overtollig water weer mogelijk maken. De oude coating dient verwijderd te worden en een nieuwe geplaatst. Wanneer men aan de onderkant van het balkon kijkt zijn er bruine sporen zichtbaar wat wellicht betonrot is. Graag zouden wij dit beoordeeld hebben en indien noodzakelijk gerenoveerd.

Herstelwerkzaamheden buitenmuren, circa ...

Herstelwerkzaamheden buitenmuren, circa 120 m2, voegrenovatie, gesneden voegen. Graag 's avonds bellen of via mail voor prijsindicatie. Daarna eventueel een gedetailleerde opgave.

Herstelwerkzaamheden buitenmuren, circa ...

Herstelwerkzaamheden buitenmuren, circa 120 m2, voegrenovatie, gesneden voegen. Graag 's avonds bellen of via mail voor prijsindicatie. Daarna eventueel een gedetailleerde opgave.

er brokkelen steeds stukken steen van ...

er brokkelen steeds stukken steen van onze schoorsteen af. De buren kampen met hetzelfde probleem. We zijn benieuwd naar mogelijkheden en kosten van renovatie. Wie kan ons informeren en helpen?