Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor scheuren gevel repareren:

scheuren gevel repareren

door bouwschade zijn er enkele scheuren in de voor-/zijgevel ontstaan. Deze moeten middels ankers gerepareerd worden
Onze klant uit Groningen (Groningen) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor scheuren gevel repareren uit heel Nederland:

Gevel opnieuw stucen met isolatiemogelijkheden

Wij willen onze gestucte gevel opnieuw stucen met het liefst isolatie mogelijkheden. Nu zijn er scheuren aanwezig en deze dienen weg gewerkt te worden. Het gaat om ongeveer 50 m2. Er zit nu soort granol op. Het gaat aan de voorkant om 2 verdiepingen. Aan de zijkant twijfelen we dat willen doen, maar als we het doen dan zouden we daar mogelijk hout willen. Als we dit niet doen dan worden de vierkante meters ook minder. We hebben nu geen isolatie (huis uit 1905). Vanaf juli zouden we graag willen starten.

Gevelscheuren herstellen

Graag offerte voor het repareren van 4 scheuren op verschillende plaatsen in het voegwerk van de gevel van ons huis. Het betreft een jaren 30 huis, vrijstaand, dat iets verzakt (niet onderheid). Een deel is reeds eerder gerepareerd (meer dan 19 jaar geleden) maar is weer losgeraakt/gescheurd. Zie toegevoegde foto's: 1 scheur zit aan de voorkant onder het erkerraam (provisorisch gerepareerd met peur) 3 scheuren rondom wc raam

Scheuren buitenmuur repareren

Ik wil drie scheuren in de voorgevel op de eerste verdieping laten repareren. Alle drie de sheuren zijn ongeveer 50 cm: 1) Tussen de twee ramen 2) Rechts naast het raam vanaf de zijnkant, direct boven balkon muur. 3) Rechts tegen het dak op de hoek, bovenste rij stenen. Gevel (stenen en voegwerk) zijn gekleurd in donkerrood. Voegwerk alleen is onvoldoende (scheur loopt door tot in de spouwmuur).

Helibar reparatie van scheuren in gevel

Ik heb net een huis gekocht en in één van de zijgevels zijn wat scheuren te zien die volgens een deskundige met de helibar-methode te repareren zijn. Daarvoor dus graag een prijsopgaaf. Tevens zou ik graag een advies en offerte voor spouwisolatie. Het betreft een huis van rond 1930 met, volgens de bouwtekeningen, een spouw van 5 cm.

verbouwing nieuw huis

Op 31-07-2020 krijgen wij de sleutel van ons nieuwe huis. In dit huis moeten enkele klussen gebeuren: - afwerking van sierlijsten, - het verwijderen van een haard en schouw, terugplaatsen houtkachel, - het herstellen van scheuren in de gevel en het deels opnieuw metselen van een deel van de buitenmuur, - het plaatsen van een plafond, - stucadoren, - het plaatsen van 4 dakramen. In de bijlage een rapport van de technische keuring. Hierin zijn een deel van de hierboven genoemde werkzaamheden te vinden.

Stucen buitenmuren

Ik heb een woning gekocht van rond 1915. Heeft diverse scheuren, kapotte stenen en oud voegwerk. Dit blijkt behoorlijk duur te zijn om te restaureren. Ik ben benieuwd naar de optie om de gevels te stucen bij de huidige staat van de gevel. Het gaat om 75 m2.

Gevel bekleden met hout

Het betreft de achtergevel die we graag zouden willen bekleden met hout. Het project doen we samen met de buren. Het is een 2-onder-een kap woning en heeft een puntgevel. Afmetingen zijn ongeveer 5 m hoogste punt en 9 m breedste punt. We hebben nu bakstenen met op stukken cement eroverheen gesmeerd. Er zitten ook op sommige plekken scheuren in de bakstenen. We willen houten gevel bekleding, we denken aan redwood (een iets goedkopere variant) of een ander soort verduurzaamd zacht hout. Bij onze woning kan er op het dak van de uitbouw gewerkt worden, bij de buren is er geen uitbouw. Een steiger zal dan nodig zijn, maar deze is te plaatsen. Isolatie hebben we al aan de binnenzijde.

Reparatie verticale scheur in gevel, lengte ca 5-7 mtr

Ik ben op zoek naar iemand voor de reparatie van een verticale scheur in de achtergevel die vanuit de zij gevel begint. Het is 5 - 7 meter. Er zitten 2 oudere scheuren die gedicht zijn Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Latei en gevel repareren

Wij hebben 2 stalen lateien aan buitenkant gevel waar roestvorming zichtbaar is, deze dienen behandeld/gerepareerd te worden, verder hebben we een aantal scheuren in de voegen in de gevel welke gerepareerd dienen te worden en zal ook een enkele steen vervangen moeten worden. De gevel is 20 x 5 meter. Graag een offerte voor deze werkzaamheden.

Vast zetten voorzet gevel en opnieuw stuken

Door de harde storm van afgelopen weken is de voorzetgevel los komen te zitten. deze zal opnieuw vastgezet dienen te worden. De scheuren die zijn ontstaan dienen opnieuw gestuct te worden. Het is de zijgevel van het huis gelegen op het zuidwesten. Het bovenste deel zit nu los en beweegt!

Partners

Partners van Casius