Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor gevel herstelwerkzaamheden:

Gevel herstelwerkzaamheden

Voegwerk (3 a 4 losse stenen) en eventueel ook een trapsgewijze scheur in de voorgevel herstellen, mogelijk door injecteren en verlijmen van het metselwerk van een nieuw kozijn. Ook een scheur in de achtergevel herstellen door middel van injecteren en verlijmen. De vraag is of het nodig is om te herstellen en zo ja hoeveel dit dan gaan kosten. Er zit ook een verticale scheur in de binnenmuur, ik weet niet of u dit ook doet?
Onze klant uit Groningen (Groningen) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gevel herstelwerkzaamheden uit heel Nederland:

Gevel deels herstellen

Voor een klein deel van de achtergevel moet herstelwerkzaamheden uitgevoerd worden. Het zal gaan om ongeveer 4 m2. Het gaat om metselwerk. De voeg moet gerepareerd worden. Het gaat om de begane grond en een stukje op de 1e verdieping.

Gevel, voegen en balkons herstellen

Ik zoek een partij voor herstelwerkzaamheden aan de gevel, voegen en twee balkons. De woning is goed bereikbaar.

Herstelwerkzaamheden aan kozijnen en gevel

Verschillende herstelwerkzaamheden die uitgevoerd moeten worden: Schuur: 2 gevelplaten vervangen en stukje kozijn herstellen Huis: achterzijde lat boven tuindeuren vernieuwen en kozijn raam eerste verdieping kleine reparatie Huis: voorzijde gevelplaten boven 2e verdieping vervangen Zie foto's voor impressie.

Herstelwerkzaamheden gevel

De gevels van een oude woning met een stenen muur heeft daarop steentjes. Deze steentjes laten los en dienen te worden verwijderd. Hierna zal de gevel hersteld moeten worden en wil ik er steenstrips op laten plaatsen. De woning is ongeveer 4 meter breed en heeft 2 woonlagen. Graag maken wij een afspraak om advies te ontvangen.

Betonnen latei in de gevel repareren

Bij de betonnen latei naast mijn kozijn is een stuk afgebroken waardoor er binnen een lekkage is ontstaan. De beschadiging is 30 cm breed en 10 cm hoog. Ik woon op 4 hoog en voor herstelwerkzaamheden is een hoogwerker noodzakelijk.

Pleisterwerk aan VvE-gevel

Ik ben op zoek naar een aannemer voor het restaureren van het pleisterwerk aan de buitenkant van ons appartementencomplex te Utrecht. In het voor- of najaar van 2018 willen we dit laten restaureren. Graag zou ik u willen vragen om een uitgebreide offerte op te stellen voor het uitvoeren van deze herstelwerkzaamheden. Het pleisterwerk vertoont op meerdere plaatsen technische schade zoals scheuren, afwezige en onthechte sierpleister, beschadigingen, en dergelijken (zie bijgevoegde foto's ter indicatie). De totale oppervlakte van het pleisterwerk bedraagt 387 m2, verdeeld over de voor- (254 m2), linkerkop- (39 m2) en rechterkopgevel (94 m2), zie bijgevoegde situatietekening.

Herstelwerkzaamheden aan gestucte buitengevel

Van onze gestuukte gevel heeft in de nok, voorgevel huis,achterkant van de topgevel, het stukwerk losgelaten. Ook is er bolling op gedeelte van stukwerk op de grond. Dit stukwerk moet vervangen worden. Buitenwerk Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Pleisterwerk

Timmer-, renovatie- en sloopwerk in een koopwoning

In een net aangekochte woning dienen de volgende werkzaamheden worden uitgevoerd (zie bijlagen voor gedetailleerde beschrijvingen): 1. Slaapkamer vertimmeren tot twee kinderkamers; 2. Herstelwerkzaamheden gevel en schoorsteen; 3. Slopen en afwerken aangebouwde stenen berging. De woning wordt op 20 maart opgeleverd.

Funderingsherstel uitvoeren

Wegens knallende muren aan één kant van de tussenwoning met een paar kleine zichtbare scheuren aan de gevel, dient onderzoek gedaan te worden naar een mogelijke funderingsprobleem. Stel dat er herstelwerkzaamheden verricht moet worden aan de fundering wat zullen de kosten ongeveer zijn? Het gaat om een woning van 1951 gefundeerd op staal. Als het hard regent loopt de kruipruimte soms vol met water. Ik wil alleen weten wat de te verwachten kosten kunnen zijn.

Houtwerk buitengevel renoveren

Ik zou graag een offerte willen opvragen voor herstelwerkzaamheden voor houten gevel voor een mogelijke koophuis. Het betreft houten gevelbalk boven de raamkozijnen (kunststof) waarbij verf afbladert. Tevens betreft het herstelwerkzaamheden voor houten dakgoot. De balken zijn ongeveer 5 meter breed. De staat (houtrot en dergelijke) is onbekend. Graag een ruime schatting van de kosten.