Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor loodslabben vervangen:

Loodslabben vervangen

Loodslabben controleren en eventueel vervangen op meerdere verdiepingen o.a. bij dakkapel. Graag een reactie via de mail
Onze klant uit Groningen (Groningen) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor loodslabben vervangen uit heel Nederland:

Dak met pannen laten renoveren

Het gaat om een pannendak van 90 m2. Daar moeten de dakpannen, pan latten en dampdichte folie vervangen worden. Daarnaast deel van de loodslabben en zinkwerk vervangen en onderhoud aan twee schoorstenen, onder andere het uitslijpen voegwerk, reinigen schoorsteen, opnieuw voegen en impregneren.

Bestaand bitumendak overplakken

Het betreft het overplakken van een plat dak, 1992, zonder grind, teven een bestaande zinken goot vervangen. - 3 meter daktrim aan de voorzijde - de te vervangen goot van 9 meter, ongeveer 35 cm breed schat ik - het platte dak aan de achterzijde van ongeveer 65 m2 Het achterste deel is rondom voorzien van een daktrim. Het voorste deel, van ongeveer 810 cm, sluit aan de linkerzijde aan op de goot van de buren met een loodslabben Rechts sluit het plat dak aan op mijn pannendak, zonder goot, water hellend dak loopt op plat dak. in het dak zitten de volgende afvoeren, de plakplaten zijn volgens mij nog goed: -1 rookgasafvoer CV -2 hwa’s -een ontluchting riool -2 ontluchtingen

Nokvorstreparatie en loodslabben nokse kant vervangen

In verband met lekkage wil ik graag de nokvorsten van ons jaren '30 huis laten repareren met flexibele mortel en de loodslabben langs de schoorsteen aan de nokse kant laten vervangen.

Loodslabben vervangen bij de schoorsteen

Ik wil de loodslabben bij mijn schoorsteen laten vervangen. De meeste slabben zijn weggewaaid. De schoorsteen staat op het dak van een rijtjeshuis met 3 verdiepingen. De schoorsteen is bereikbaar via een dakkapel of u kunt eventueel een steiger opbouwen. Het gaat om meerdere loodslabben die trapsgewijs moeten worden aangebracht. Ik ontvang graag uw offerte.

Folie onder dakpannen aanbrengen

Graag zou ik een prijsindicatie willen hebben voor het plaatsen van isolerende folie over mijn dakbeschot. Oppervlakte dak is ongeveer 70 m2. Werkzaamheden: - pannen wegnemen - folie aanbrengen - nieuwe panlatten aanbrengen - oude pannen terugplaatsen, incl nokvorsten - loodslabben van twee schoorstenen vervangen waar nodig. Het dak is bereikbaar met een hoogwerker vanaf de tuin of straat.

Renovatie schoorsteen

De buitenkant van de schoorsteen is niet goed meer en moet gerenoveerd worden. Het gaat om het vervangen van de loodslabben, het vervangen van de voegen en in de bovenzijde zitten er in het beton haarscheurtjes. De schoorsteen staat op het dak van een 2 onder 1 kap woning.

Loodslabben bij schoorstenen vervangen

Op mijn woning staan 2 schoorstenen. Mijn loodslabben zijn aan vervanging toe en het voegwerk van de schoorsteen ook. Het gaat om 2 hele schoorstenen.

Gemetselde schoorsteen renoveren

Het betreft het inspecteren van een schoorsteen en opnieuw voegen/impregneren en eventueel de loodslabben vervangen. Het regenwater lekt nu een beetje langs de schoorsteen naar binnen. Schoorsteen bereikbaar via een golfplaten dak van ongeveer 16 jaar oud. Het betreft een voormalige stal die verbouwd is tot woonhuis.

Loodslab van de dakkapel vervangen of repareren

Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte voor het repareren of vervangen van de loodslabben van de dakkapel. De breedte van de kapel is ongeveer 4 meter en er zitten scheurtjes in de loodslabben.

Renoveren van een pannendak

Wij wonen in een tussenwoning van 7.60 meter diep en 5.50 meter breed met een zadeldak. Ons pannendak is dringend aan vernieuwing toe. We hebben aan de voorzijde een kleine dakkapel en achter een grote. De loodslabben moeten daar worden nagekeken en zo nodig vervangen. Dat geldt ook voor de loodslabben bij de schoorsteen. Verder willen we de schoorsteen opnieuw laten voegen. We laten de situatie hier graag even beoordelen en inmeten en ontvangen daarna graag uw gedetailleerde offerte.

Partners

Partners van Casius