Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor schoorstenen voegen en lood vernieuwen:

Schoorstenen voegen en lood vernieuwen

Ik wil 2 schoorstenen opnieuw voegen en lood vernieuwen. Dit in verband met lekkage. Er is eventueel een foto beschikbaar. Het betreft een eengezinswoning met schuin dak en 2 verdiepingen (ongeveer 8 meter hoog).
Onze klant uit Groningen (Groningen) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schoorstenen voegen en lood vernieuwen uit heel Nederland:

Schoorsteen renoveren

Wij hebben een grote vrijstaande woning uit bouwjaar 1935 gekocht. De overdracht vindt tussen nu en juni 2018 plaats. Ik ben momenteel de kosten van onderhoudswerkzaamheden aan de woning aan het berekenen. Op de woning staan 2 gemetselde schoorstenen die onderhoud nodig hebben. 1 kanaal is niet meer in gebruik, het andere wel. We willen de buitenzijde laten renoveren. De voegen moeten vervangen worden. Ik ontvang graag uw prijsopgave. Er staan foto's van de woning op Funda.

Dak met pannen laten renoveren

Het gaat om een pannendak van 90 m2. Daar moeten de dakpannen, pan latten en dampdichte folie vervangen worden. Daarnaast deel van de loodslabben en zinkwerk vervangen en onderhoud aan twee schoorstenen, onder andere het uitslijpen voegwerk, reinigen schoorsteen, opnieuw voegen en impregneren.

Voegen buitenmuur hoekhuis renoveren

Ik zoek iemand voor het opnieuw voegen van de drie gevels van een hoekhuis. De zijgevel is vrij groot, circa 8 x 6 meter. In totaal zal het iets meer dan 50 m2 aan gevels zijn. De voegen eruit en nieuwe voegen erin. Een vrij gewone voeg, denk ik. Het huis is van 1954. Mogelijk ook de gevelstenen schoonmaken, niet stralen of iets dergelijks, zonder te beschadigen. De twee schoorstenen ook opnieuw voegen, hetzelfde werk als aan de gevels. Is het mogelijk dat u het lood om de twee schoorsteen aanbrengt?

Twee halve schoorstenen opnieuw voegen

Woon in rijtjeshuis en wil de schoorstenen op het dak laten voegen want deze zijn niet goed meer. Het zijn twee schoorstenen. Via het dakraam kan de vakman het dak op.

Renovatie van twee schoorstenen

Gehele renovatie schoorstenen. Nieuwe voegen,schoonmaken,impregneren en nieuw lood.

Renoveren van meerdere schoorstenen

Het gaat hier om een collectieve vrijblijvende aanvraag voor het renoveren van 6 schoorstenen in een blok van 6 aaneengeschakelde woningen. De voegen dienen te worden vervangen, er zijn stenen stuk en het lood moet gerepareerd worden of vervangen.

Schoorstenen voegen en kop opnieuw aansmeren

De 2 schoorstenen op mijn hoekwoning dienen opnieuw gevoegd te worden en het lood gecontroleerd. Tevens moet de kop opnieuw aangesmeerd worden. De schoorstenen zijn ongeveer 80 cm en lijken een beetje lekkage te geven.

Schoorsteen voegen en impregneren

Wij hebben 2 (hoek)schoorstenen op onze woning staan waarbij de voeg op sommige plekken loslaat. Tevens hebben wij bij een kamer aan de achterkant van de woning een klein beetje vocht doorslag. Omdat de woning uit 1925 dateert is ons aangeraden om de schoorstenen opnieuw te laten impregneren (of iets in die trant). Ik heb foto's toegevoegd voor een beter beeld. Materiaal dient te worden geleverd door vakman. Ook dient bij de schoorsteen aan de achterkant van de woning de 'pijp' nog worden afgesloten (deksel erop). De woning staat op een lastige hoek (in verband met de achtertuinen / hokjes van de buren), dus de situatie bekijken voor een goede indicatie is wenselijk (in verband met de steiger et cetera).

Schoorstenen voegen en impregneren

Ik wil graag de oude voegen van mijn schoorsteen laten verwijderen, opnieuw voegen en de schoorsteen laten impregneren. Het cementwerk is verouderd en hierdoor heb ik deze zomer een paar keer een kleine lekkage gehad in mijn huis. Het gaat om ongeveer 2 m2 denk ik.

Vrijstaande woning opnieuw voegen

Zou graag een offerte van u ontvangen via email voor het opnieuw voegen (incl uitslijpen) van onze vrijstaande woning. Ps. Huidige voegen zijn zacht en brokkelig en bestaat uit wit grof (schelpjes)zand. Puntdak is hoogte van ongev 7,5m. Zijmuur hoogte 3,1m Alle 4 muren zijn vlak en goed bereikbaar met stijger. Wensen: - Totaal te voegen opp is 120 m2 - Beide dakkapellen en de schoorstenen hoeven niet! - Graag een normale licht verdiepte voeg - Graag redelijk harde voeg en kleur gebroken wit. - zie ook bijlage Reeds

Partners

Partners van Casius