Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor schoorstenen voegen en lood vernieuwen:

Schoorstenen voegen en lood vernieuwen

Ik wil 2 schoorstenen opnieuw voegen en lood vernieuwen. Dit in verband met lekkage. Er is eventueel een foto beschikbaar. Het betreft een eengezinswoning met schuin dak en 2 verdiepingen (ongeveer 8 meter hoog).
Onze klant uit Groningen (Groningen) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schoorstenen voegen en lood vernieuwen uit heel Nederland:

Renovatie van twee schoorstenen

Gehele renovatie schoorstenen. Nieuwe voegen,schoonmaken,impregneren en nieuw lood.

Renoveren van meerdere schoorstenen

Het gaat hier om een collectieve vrijblijvende aanvraag voor het renoveren van 6 schoorstenen in een blok van 6 aaneengeschakelde woningen. De voegen dienen te worden vervangen, er zijn stenen stuk en het lood moet gerepareerd worden of vervangen.

Schoorstenen voegen en kop opnieuw aansmeren

De 2 schoorstenen op mijn hoekwoning dienen opnieuw gevoegd te worden en het lood gecontroleerd. Tevens moet de kop opnieuw aangesmeerd worden. De schoorstenen zijn ongeveer 80 cm en lijken een beetje lekkage te geven.

Schoorsteen voegen en impregneren

Wij hebben 2 (hoek)schoorstenen op onze woning staan waarbij de voeg op sommige plekken loslaat. Tevens hebben wij bij een kamer aan de achterkant van de woning een klein beetje vocht doorslag. Omdat de woning uit 1925 dateert is ons aangeraden om de schoorstenen opnieuw te laten impregneren (of iets in die trant). Ik heb foto's toegevoegd voor een beter beeld. Materiaal dient te worden geleverd door vakman. Ook dient bij de schoorsteen aan de achterkant van de woning de 'pijp' nog worden afgesloten (deksel erop). De woning staat op een lastige hoek (in verband met de achtertuinen / hokjes van de buren), dus de situatie bekijken voor een goede indicatie is wenselijk (in verband met de steiger et cetera).

Schoorstenen voegen en impregneren

Ik wil graag de oude voegen van mijn schoorsteen laten verwijderen, opnieuw voegen en de schoorsteen laten impregneren. Het cementwerk is verouderd en hierdoor heb ik deze zomer een paar keer een kleine lekkage gehad in mijn huis. Het gaat om ongeveer 2 m2 denk ik.

Vrijstaande woning opnieuw voegen

Zou graag een offerte van u ontvangen via email voor het opnieuw voegen (incl uitslijpen) van onze vrijstaande woning. Ps. Huidige voegen zijn zacht en brokkelig en bestaat uit wit grof (schelpjes)zand. Puntdak is hoogte van ongev 7,5m. Zijmuur hoogte 3,1m Alle 4 muren zijn vlak en goed bereikbaar met stijger. Wensen: - Totaal te voegen opp is 120 m2 - Beide dakkapellen en de schoorstenen hoeven niet! - Graag een normale licht verdiepte voeg - Graag redelijk harde voeg en kleur gebroken wit. - zie ook bijlage Reeds

Nieuwe dakpannen op het dak aanbrengen

Het betreft een tussenwoning met aan de achterzijde een dakkapel. Het volgende moet gedaan worden: * Het vervangen van de dakpannen en nokvorsten; * Het vervangen van de panlatten en tengels; * Het aanbrengen van een dampopen folie; * Het aanbrengen van een geventileerde ondernok; * Het aanbrengen van een vogelschoot; * Het opnieuw voegen van de schoorstenen. De woning is zo'n 5 meter breed en ongeveer 9 meter. Op zolder kun je gewoon staan.

Metselwerk schoorstenen bovendaks inspecteren

Er vindt vochtdoorslag/-lekkage plaats bij 1 van de 3 kanalen van 1 schoorsteen. Beide schoorstenen moeten ook geïmpregneerd worden. (voegen, bovenafwerklaag)

Schoorstenen renoveren

Schoorsteen uithakken en voegen en eventueel lood vervangen, muurtje van schuurtjes opnieuw voegen, waterdorpels opnieuw voegen. En wat andere aanverwante werkzaamheden. Betreft eventueel een gezamenlijk project van 10 eengezinswoningen.

Dakonderhoud en -renovatie

- Gebreken afdichten nokvorsten van huis (zie bijlage); - Bemossing/vervuiling dakpannen verwijderen van huis (zie bijlage); - Voor 2 schoorstenen dienen een paar gebreken aan het lood / zinkwerk en aansluitingen met dak gerepareerd te worden; - Voor 2 schoorstenen dient het voegwerk te worden vernieuwd. Hierna het voeg-/metselwerk hydrofoberen / impregneren (zie bijlage); - Op een paar plekken zit een steen in de gevel los. Graag deze losse stenen opnieuw voegen; - In het dakbeschot van de garage is (hout)rot aanwezig. De oorzaak hiervan is een (oude) lekkage die het houtwerk (langdurig) heeft aangetast; dit probleem oplossen. Had graag een gedetailleerde offerte. Beoogde week voor dit werk is week van 17 juli 2017.

Partners

Partners van Casius