Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor voegwerk van een schoorsteen repareren of vervangen:

Voegwerk van een schoorsteen repareren of vervangen

Ik heb lekkage op de zolder van mijn tussenwoning op de plek waar mijn schoorsteen zit. Een dakdekker vertelde mij dat de voegen van de schoorsteen niet helemaal goed meer zijn en dat wellicht de lekkage hierdoor wordt veroorzaakt, maar zeker weet ik het niet. Graag zou ik willen weten of de lekkage door het voegwerk komt of niet. Zo ja, dan zou ik graag ook een vrijblijvende offerte willen ontvangen voor het eventueel opnieuw voegen van mijn schoorsteen.
Onze klant uit Groningen (Groningen) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor voegwerk van een schoorsteen repareren of vervangen uit heel Nederland:

Voegwerk schoorsteen vervangen

Het opnieuw voegen van een schoorsteen

Onderhoud aan voegwerk en metselwerk

Ik heb een appartement met twee verdiepingen. Vooral aan de achtergevel zijn op sommige plaatsen de voegen in de gevel niet sluitend meer of bijna helemaal verdwenen, en er zijn op verschillende plekken metalen delen in de gevel gedraaid waardoor stenen zijn gebarsten. Aan de voorgevel ontbreken ook een paar voegen. Ook het metselwerk aan de schoorsteen wil ik laten controleren. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te laten beoordelen. Ik ontvang daarna graag uw plan van aanpak en een offerte.

Gezamenlijke schoorsteen renoveren

Op het dak een schoorsteen samen met buurman (die moet ook de opdracht mee accepteren) renoveren. De schoorsteen lekt bij mijn zolderbalken. Het is vochtig op zolder en de schoorsteen is in slechte staat wat betreft voegwerk et cetera. Hij moet dus volledig gerenoveerd worden.

Schoorsteen, nokvorsten en gevel renoveren

Ik ben op zoek naar een bouwbedrijf/metselaar voor renovatie van mijn schoorsteen. Moet mogelijk (deels) opnieuw opgemetseld worden + bovenplaat vervangen. Daarnaast moet een aantal nokvorsten worden vervangen. En zit er een scheur in de achtergevel en worden er stenen naar buiten gedrukt. Ook voegwerk in gevel moet worden vervangen. Mogelijk ook de gevel impregneren. Waarschijnlijk, vanwege kosten, niet allemaal in één keer, dus ik wil graag aparte offertes ontvangen per klus. Graag contact opnemen om situatie ter plekke te bekijken. Ongezien offerte uitbrengen lijkt mij niet veel zin hebben.

Schoorsteen renoveren

Onze schoorsteen lekt, het voegwerk is dringend aan vervanging toe. Ook de afwerking rondom de luchtkokers is niet meer goed. De kokers zijn afgesmeerd met, denk ik, cement. De schoorsteen is nog geen 1 x 1 meter, ook geen meter hoog. Op een plat dak.

Schoorsteen renoveren

Ik wil het voegwerk en de bovenkant van de schoorsteen repareren. Ik heb te maken met 2 schoorstenen. Ook moet een dakpan vernieuwd worden. De dakpan heb ik al. Het zit op de 2e verdieping.

Voegwerk vervangen van de schoorsteen

Ik woon in een rijtjeswoning en hoorde onlangs van een loodgieter die op het dak aan het werk was, dat het voegwerk van mijn schoorsteen erg slecht is. Ik wil daarom graag een offerte ontvangen voor het vervangen van het voegwerk. Er is nog geen sprake van lekkage.

Voegwerk schoorsteen renoveren

Renovatie voegwerk schoorsteen.

Nokvorst repareren en voegwerk van schoorsteen vervangen

Uit de technische keuring van de woning die wij aangekocht hebben, kwam het volgende naar voren: Aan de achterzijde van ons huis 2 hoog zijn de nokvorsten, en voor zover zichtbaar, nog met een cement-achtige mortel bevestigd. Hier is veroudering, verzanding van de mortel en afgebroken nokvorsten waargenomen. De nokvorsten dienen te bevestigd te worden met Flexim. Tevens erosie aan het voegwerk van de schoorsteen. Het voegwerk van de schoorsteen vervangen. Foto's en het rapport kan ik u toesturen. Met vriendelijke groet.

Schoorsteen renoveren

Het betreft een complete renovatie van de schoorsteen van een hoekwoning. Deze is goed bereikbaar. Het voegwerk dient te worden vervangen, uithakken en niet slijpen, het lood vervangen, de schoorsteen schoonmaken en afdichten met een afdekplaat.

Partners

Partners van Casius