Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor voegwerk van een schoorsteen repareren of vervangen:

Voegwerk van een schoorsteen repareren of vervangen

Ik heb lekkage op de zolder van mijn tussenwoning op de plek waar mijn schoorsteen zit. Een dakdekker vertelde mij dat de voegen van de schoorsteen niet helemaal goed meer zijn en dat wellicht de lekkage hierdoor wordt veroorzaakt, maar zeker weet ik het niet. Graag zou ik willen weten of de lekkage door het voegwerk komt of niet. Zo ja, dan zou ik graag ook een vrijblijvende offerte willen ontvangen voor het eventueel opnieuw voegen van mijn schoorsteen.
Onze klant uit Groningen (Groningen) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor voegwerk van een schoorsteen repareren of vervangen uit heel Nederland:

Schoorsteen weghalen of herstellen

Wij hebben een jaren '30 tussenwoning gekocht en gaan over een week verhuizen. Er is een bouwkundig inspectierapport opgemaakt bij de aankoop. Daarin staan diverse gebreken aan de schoorsteen benoemd aan o.a. het voegwerk en de loodaansluitingen. Het betreft een schoorsteen op de nok die gedeeld is met de buren. Wij willen graag advies en een prijsopgave voor ofwel het slopen van ons deel van de schoorsteen ofwel voor herstelwerk.

Schoorsteen verwijderen of herstellen

Wij hebben een jaren '30 tussenwoning gekocht en gaan over een week verhuizen. Er is een bouwkundig inspectierapport opgemaakt bij de aankoop. Daarin staan diverse gebreken aan de schoorsteen benoemd aan o.a. het voegwerk en de loodaansluitingen. Het betreft een schoorsteen op de nok die gedeeld is met de buren. Wij willen graag advies en een prijsopgave voor ofwel het slopen van ons deel van de schoorsteen ofwel voor herstelwerk.

Lekkende schoorsteen renoveren

Ik tob al ruim een jaar over mijn lekkende schoorsteen. Ik dacht in eerste instantie om hem helemaal te verwijderen, maar het blijkt dat de buurman beneden het rookkanaal nog gebruikt. Ik heb er een aantal lagen van laten afhalen, toen is er een beetje prutswerk verricht met de bovenkant. Ik heb de schoorsteen laten stuken en impregneren. Ook heb ik de bovenkant nog een keer af laten dichten omdat, volgens een lekdetectieonderzoek á 400 euro. Het erop leek dat er van de bovenkant water in de schoorsteen liep. De plekken in de woonkamer worden groter als het geregend heeft dus het moet van het dak ergens komen. Het hele platte dak is inmiddels ook vernieuwd. Ik vraag mij af of het stucwerk wel houdt als het voegwerk eigenlijk niet goed is. Dus als er onder het stucwerk slechte voegen zitten, zou het dan toch kunnen doorlekken, ondanks meerdere malen impregneren? Zou het dan lonen om de stuc te verwijderen en eerste de voegen te renoveren? Hoe dan ook, ik heb deskundig advies nodig! De schoorsteen staat op een plat dak en is goed bereikbaar.

Voegen in de gevel vervangen

Huisje uit 1920 met oud, ongelijk voegwerk. Gevel circa 6 meter lang, met 1 deur en 1 raam, en bestaat uit slechts 1 verdieping, de begane grond, en de schoorsteen op het dak. Ik heb geen idee wat voor soort voeg het is. In totaal circa 18 m2. Graag zou ik een prijsindicatie krijgen, om aan de hand daarvan te bepalen op welke termijn deze werkzaamheden zullen worden uitgevoerd.

Pannen vervangen en nokvorsten aanbrengen

Ik wil de pannen vervangen en nokvorsten aanbrengen bij mijn dak. Het betreft ongeveer 8 vierkante meter. Pannen zijn aanwezig, gebruikte Oudhollandse pannen. Vorsten monteren met ruiterrol, vorsten en ruiterrol niet aanwezig. Ook moet er gekeken worden naar het voegwerk van de schoorsteen, want deze zou eventueel opnieuw gevoegd moeten worden. Ook zou eventueel het lood van de schoorsteen vervangen moeten worden.

Voegwerk bij een woonhuis

Ik wil graag mijn schoorsteen opnieuw gevoegd. Het huis heeft een plat dak en de schoorsteen zit op de 1e etage, en dus makkelijk te bereiken.

Schoorsteenrenovatie

Ik heb lekkage bij mijn schoorsteen met oude stenen en voegen. Het lekt zowel aan de onderkant van de pijp als aan de bovenkant van de schouw. Bij bij het plafond zitten er vochtplekken in het stucwerk. Graag zou ik de schoorsteen willen laten renoveren, het voegwerk laten herstellen en een nieuwe regenkap laten plaatsen. Misschien is het handig als u de klus hier even komt bekijken. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Bitumineuze dakbedekking renoveren

De bitumineuze dakbedekking van het hoofddak dient te worden vernieuwd of er zal een nieuwe laag overheen gelegd moeten worden. De oppervlakte is ongeveer 40 m2 en eventueel dient er isolatie toegevoegd te worden. Verder is er bij de schoorsteen het voegwerk niet helemaal goed meer en dient ook het loodwerk nagekeken te worden en daar waar nodig hersteld.

Voegwerk van schoorsteen vernieuwen

Schoorsteen op mijn dakterras van plusminus 2.50 bij 0.70 bij 0.55 meter. Plus 1 of 2 losse voegen op balkon (tweede etage). Het is een schoorsteen van 6 kanalen.

Voegwerk van een tweekapper renoveren

Wij hebben een twee-onder-een-kapwoning gekocht uit bouwjaar 1966. Bij de bouwkundige keuring bleek dat het voegwerk van de gevel en de schoorsteen moet worden hersteld. Wij komen graag op korte termijn in contact net bedrijven om de klus hier te beoordelen en ons advies en een offerte aan te bieden. We maken graag een afspraak op maandag 8 mei of snel daarna.

Partners

Partners van Casius