Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor voegwerk van een schoorsteen repareren of vervangen:

Voegwerk van een schoorsteen repareren of vervangen

Ik heb lekkage op de zolder van mijn tussenwoning op de plek waar mijn schoorsteen zit. Een dakdekker vertelde mij dat de voegen van de schoorsteen niet helemaal goed meer zijn en dat wellicht de lekkage hierdoor wordt veroorzaakt, maar zeker weet ik het niet. Graag zou ik willen weten of de lekkage door het voegwerk komt of niet. Zo ja, dan zou ik graag ook een vrijblijvende offerte willen ontvangen voor het eventueel opnieuw voegen van mijn schoorsteen.
Onze klant uit Groningen (Groningen) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor voegwerk van een schoorsteen repareren of vervangen uit heel Nederland:

Schoorsteen renoveren

Wij willen een inzethaard en daarvoor moet een flexibele rvs rookgasafvoerpijp door het kanaal worden gehaald. De buitenzijde van de schoorsteen is echter slecht. De paar bovenste stenen liggen los en het voegwerk is slecht. Graag ontvang ik een offerte om dit te herstellen zonder dat schoorsteen helemaal verwijderd en opnieuw opgemetseld wordt.

Schoorsteen renoveren

Ik wil herstelwerk laten verzorgen aan een schoorsteen die in principe niet meer gebruikt wordt. Het voegwerk moet worden opgeknapt en er moet nieuw lood worden geplaatst. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Lood vervangen rond de schoorsteen

Lood vervangen en tevens voegwerk en bitumen rondom schoorsteen controleren.

Voegwerk van schoorsteen renoveren

Ik heb een jaren '30 schoorsteen en wil hier graag het voegwerk van renoveren. Waarschijnlijk moet ook het lood worden vervangen.

Voegwerk laten vernieuwen

Wij willen ons voegwerk laten vernieuwen van onze hoekwoning inclusief de schoorsteen. De zij-, voor- en achtergevel heeft een totale oppervlakte van 76.25 m2 en is goed bereikbaar.

Schoorsteen verwijderen

We hebben, ondanks hersteld voegwerk, nog steeds last van vocht op 1e etage. Waarschijnlijk vanwege doorslaand vocht door de schoorsteen op het dak. De schoorsteen wordt niet meer gebruikt. Een optie is de schoorsteen te verwijderen. Graag een voorstel voor de aanpak, en indicatie van de kosten. De afmetingen van de schoorsteen zijn 75 cm breed x 65 cm diep x 1. 50 cm hoog. De schoorsteen zit op dak van 1e verdieping. Goed bereikbaar via dakluik.

Schoorsteen renoveren

De schoorsteen schoonmaken, het voegwerk vernieuwen en impregneren. De schoorsteen is niet heel groot, circa 50 x 50 x 30/70 cm. Hij zit net onder de nok van het pannendak op de zolderverdieping.

Buitenkant schoorsteen herstellen

De rechter buitenkant van onze schoorsteen is niet meer mooi. Voegwerk laat los en er zitten barsten/scheuren in. Graag zou ik een vrijblijvende offerte willen van de kosten om dit te repareren. De schoorsteen zit midden op het dak, makkelijk te bereiken met een ladder of via een zolderraam het dak op komen.

Voegwerk van de schoorsteen renoveren

Het gaat om een hoekwoning en het voegwerk van de schoorsteen is aan renovatie toe. Eventueel het vervangen van het lood, mocht dit nodig zijn. Ik ontvang graag een offerte van u v.w.b. deze werkzaamheden. Voor het bereiken van de schoorsteen aan de poortkant is denk ik wel een steiger nodig (nokhoogte ruim 10 meter). De werkplek is goed bereikbaar. De afvoer van het afval mag worden meegenomen in de offerte.

Voegwerk schoorsteen vervangen

Het betreft het opnieuw voegen van een schoorsteen. De oude voegen dienen te worden verwijderd en daarna opnieuw gevoegd. De schoorsteen is ongeveer 80 cm hoog en 1 meter breed. Via de zijkant kan de schoorsteen goed bereikt worden.

Partners

Partners van Casius