Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Groningen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Groningen heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Groningen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Groningen of directe omgeving.

2933 klanten uit Groningen bevelen een bij Casius in Groningen aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Groningen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: metselwerk voor bouwproject, buitengevel metselen, stenen tuinmuur metselen in achtertuin, gevels van vrijstaande woning renoveren, stenen schuur bouwen aan bestaande woning, steens tuinmuur metselen, buitenmuur reinigen, voegen en impregneren, buitenmuur metselen, balkonmuren opmetselen, kunststof gevelbekleding en kozijnen leveren en aanbrengen, tuinmuur metselen, metselwerk aan meerdere woningen in Amsterdam Noord, metselwerk slopen en muur metselen, schuur bouwen en schutting metselen, buitengevels zandstralen en voegen herstellen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Groningen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Groningen:

Binnen en buitenmuren voegen

Voegen van een een kleine schoorsteen en een buitenmuur van ongeveer 4 bij 1 meter. Reparatie van scheuren in muren binnen en buiten, ongeveer 10 scheuren.

Schoorstenen renoveren en impregneren

Wij willen twee schoorstenen die in het schuine pannendak staan laten renoveren en impregneren. Het dak is de 4e verdieping van dit pand. Het gaat om 10 m² oppervlakte in totaal voor 2 schoorstenen. We laten de klus hier graag even beoordelen en ontvangen daarna uw offerte.

Gezamenlijke schoorsteen renoveren

Onze gezamenlijke schoorsteen is niet meer in gebruik, maar bevat grote barsten en moet opnieuw gevoegd worden en afgedicht. Het lijkt daarnaast alsof een hoek op dit moment los zit. De schoorsteen is op ongeveer 12 mtr hoogte.

Waterdicht maken van het balkon

Ik heb een houten balkon van c.a. 3 bij 2 meter (jaren 20 appartement) en die lekt hetgeen te zien is in een hoek van de erker eronder. Het hele balkon zou opnieuw moeten worden bekleed op de bodem tot aan de opstaande randen.

Voegwerk van een schoorsteen repareren of vervangen

Ik heb lekkage op de zolder van mijn tussenwoning op de plek waar mijn schoorsteen zit. Een dakdekker vertelde mij dat de voegen van de schoorsteen niet helemaal goed meer zijn en dat wellicht de lekkage hierdoor wordt veroorzaakt, maar zeker weet ik het niet. Graag zou ik willen weten of de lekkage door het voegwerk komt of niet. Zo ja, dan zou ik graag ook een vrijblijvende offerte willen ontvangen voor het eventueel opnieuw voegen van mijn schoorsteen.

Buitenmuur voegen vervangen

Het betreft het vervangen van de voegen van een buitenmuur van een hoekwoning. Hierna dient dit geïmpregneerd te worden. De oppervlakte is ongeveer 100 m2. Er moeten ook stenen vervangen worden, omdat er vorstschade is en mogelijk bij de deur stenen vervangen.

Rij stenen terugplaatsen en voegen

Graag een rij stenen boven het raam van mijn woning terugplaatsen en voegen. Het gaat om metsel/voegwerk van ongeveer 2,5 meter en 1 steen hoog. Er zijn stenen uitgevallen. De rij boven de betonnen latei. De stenen moeten teruggezet worden en weer netjes gevoegd. De stenen zijn er nog. Graag een vrijblijvende offerte hiervoor. Met vriendelijke groet.

Betonnen dorpels plaatsen

Ik wil graag twee houten drempels/dorpels vervangen door twee betonnen drempels. Een dorpel is 1 meter en de andere 1,75 meter.

Bloembak metselen

Wij wonen in een tussenwoning uit de jaren '60 waar aan de voorzijde een 5 meter lange en 1 meter hoge aangemetselde bloembak was, die bij de woning hoort vanaf de bouw. Het metselwerk was erg slecht en wij hebben een groot deel van de buitenkant van de bloembak verwijderd en alle stenen inmiddels afgebikt. We willen de bloembak weer laten opmetselen en voegen. Er staat nog een klein stukje van de onderkant. Dat is erg stevig en hoeft misschien niet weg. We laten het graag even beoordelen en ontvangen daarna uw offerte. Metselspecie en voegmiddel moeten door de metselaar worden meegenomen.

Oude schoorsteen opnieuw opmetselen

Oude schoorsteen opnieuw opmetselen

Vijver voorzien van een muur

Betreft het metselen van een tweesteens muur om een vijver.

Bakstenen schoorstenen renoveren

Drie baksteen schoorstenen, 1 grote en 2 kleine schoorstenen, waarvan de grote op de foto, jaren '30 bovenwoning renoveren.

Borstwering vervangen

Ik wil de niet geïsoleerde borstwering onder de kozijnen van een portiekflat laten vervangen door een geïsoleerde variant (mogelijk regelwerk met isolatie en een damwandprofielplaat). Het betreft een aluminium damwandprofiel van 2700 mm x 930 mm. Op het gebouw bevinden zich in totaal 30 panelen,op de eerste tweede en derde verdieping.

Ventilatieroosters plaatsen en voegwerk gevels nalopen

In het bouwkundig rapport kwam naar voren dat er in ons nieuwe huis geen kruipluik aanwezig is, daardoor was inspectie van de kruipruimte niet mogelijk. Aan de achterzijde is 1 stuks vloerventilatie en aan de voorzijde geen. Het advies: Aan de voorzijde 2 stuks renovatieroosters in laten boren (tenzij de vloer gestort is d.m.v. schuimbeton) voor ventilatie onder de vloer. Daarnaast kregen we het advies om de zijgevels na te lopen op loszittend voegwerk, deze aanhelen of vervangen daarna impregneren. De andere gevel bekleden met een materiaal dat geschikt is voor gevelbekleding.

Lekkage en doorslaand vocht repareren

Lekkage schoorsteen en doorslaand vocht repareren: - opsporen en verhelpen lekkage bij de schoorsteen (de schoorsteen mag eventueel dicht gemaakt worden) - verhelpen doorslaan vocht bij een halfsteens muur van de dakkapel De schoorsteen staat op de zijkant van het dak op de tweede verdieping. De bereikbaarheid is goed. De dakkapel zit aan dezelfde kant van het dak.

Gaten in de schoorsteen dichten

Via het lood dat bij de schoorsteen zit komen de vogels binnen. Graag laten wij deze gelijk repareren daar de krimp scheurt.

Schoorsteen aan de bovenzijde repareren

Bovenzijde van de schoorsteen is een gemetselde kap. Deze is geheel vergaan met als gevolg vocht in de schoorsteen. Ik zou er graag een kunstof kap op hebben

Holonite muurafdekker leveren en plaatsen

Hierbij het verzoek voor levering en plaatsing van Holonite muurafdekker. Type i.o.m. de vakman te bepalen. Voorstel: type TD-170 (indien mogelijk kitloze aansluiting). Plaatsing op 1/2 steens balustrade. Totale lengte ca. 85 m. In totaal zijn de volgende balkons af te dekken: 4x 10 m lengte; 4x 5m lengte; 2x 4m lengte; 14x 1,2m lengte (tussenmuurtjes, eindmuurtjes, etc.). Offerte geheel vrijblijvend op te stellen.

Voegwerk vervangen

Wij zijn onlangs verhuisd naar onze net gekochte woning. We hebben in het aankooptraject een bouwkundig inspectierapport laten opmaken. Daarbij werd vastgesteld dat aan de voorzijde van de woning bij de opstap naar de voordeur sprake is van loszittend en verdwenen voegwerk. Het advies is om het loszittende voegwerk te verwijderen en deze opstap opnieuw in te voegen. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Ventilatieroosters in de gevel plaatsen

Wij zijn onlangs verhuisd naar onze net gekochte woning. We hebben in het aankooptraject een bouwkundig inspectierapport laten opmaken. Daarbij werd vastgesteld dat er onvoldoende ventilatie is in de kruipruimte, waardoor deze erg vochtig is. Het advies is om in de voor- en achtergevel 3 ventilatieroosters te laten plaatsen. We ontvangen hiervoor graag een offerte.

Schuur aan laten passen

Wij willen de schuur wat kleiner hebben. De schuur is gebouwd met stenen muur. en is nu ongeveer 11 m2 groot. Er zal ongeveer 30 cm verwijderd moeten worden en in de nieuwe muur dient er een grotere deuropening geplaatst te worden. Graag maken wij een afspraak met de vakman om de mogelijkheden te bespreken en advies te ontvangen.

Graffiti van de garagedeur verwijderen

Schoonmaken van de deur

Afvoer naar buiten aanleggen

Ik wil mijn afvoerpijp van de afzuigkap naar buiten laten brengen. Door een spouwmuur met aan de binnenkant beton en buiten een gemetselde gevel. Vanuit de keuken naar buiten. Wat zou dat kosten?

Voegen en verbindingen van het balkon herstellen

Het voegwerk en verbinding van de tegelrijen aan de boven- en de binnenkant van het balkon repareren. Een en scheur aan de binnenkant van de gemetselde balkonmuur (gewit) graag duurzaam herstellen. Het balkon is 4 x 1.50 meter. Zie afbeeldingen.

Renovatie van een schoorsteen

Wij hebben een bakstenen schoorsteen van 4.40 meter hoog. Deze staat op een balkon, 2e verdieping en vertoont scheuren en slecht voegwerk. Daarnaast is de schoorsteen niet stabiel meer maar wordt wel gebruikt voor het afvoeren van de rookgassen van de ketel. Graag ontvangen wij een offerte voor het renoveren van de schoorsteen.