Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist of metselaar uit Groningen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten en metselaars. U komt in de provincie Groningen heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist of metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten en metselaars uit Groningen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Groningen.

156 klanten uit Groningen bevelen een bij Casius in Groningen aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een gevelspecialist of metselaar, goed èn betaalbaar, uit Groningen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een metselaar en gevelspecialist in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: kademuur metselen, gevel reinigen, renoveren en impregneren van een wooncomplex, aanbouw metselen, isoleren en voegen, kalkzandsteen binnenmuren lijmen en kimband zetten, tuinmuur metselen inclusief fundering, muur als erfafscheiding maken, buitenmuur metselen, schutting vervangen door tussenmuur, tuinmuur maken aan de zonnezijde, buitenmuur metselen, schuttingmuur metselen, vochtige buitenmuur repareren, voegwerk van een hoekwoning met garage vervangen, blokken lijmen in bedrijfspand, stralen, impregneren en voegen gevel en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist en metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in de provincie Groningen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Groningen:

dinsdag 12 december 2017

Voegrenovatie en impregneren van de gevels

Graag ontvang ik een prijsopgave voor het vernieuwen en impregneren van voegwerk aan de zuidgevels van mijn woning. De voegen zijn aangetast door algengroei. De totale oppervlakte bedraagt 47,88 m². Ik heb alle maten in de bijlage opgenomen. Het voegwerk van de schoorsteen moet nog nader worden beoordeeld en is niet in deze maat opgenomen. Ik ontvang graag uw offerte.
zondag 10 december 2017

Voegwerk aan zijmuur repareren

Het voegwerk van de zijmuur is toe aan reparatie. Nu vocht en schimmelaanslag op de binnenmuur, met name aan de bovenkant. De buitenmuur is circa 8 a 10 meter lang en ongeveer 3 meter hoog. Op bepaalde plekken moet de voeg hersteld worden. De woning heeft een plat dak en onder het dak zijn er gaten zichtbaar in het voegwerk. Graag ontvang ik een offerte.
maandag 4 december 2017

Gescheurde buitenmuur vervangen

Onze oude buitenmuur moet worden afgebroken en worden afgevoerd. Daarna moet opnieuw worden gemetseld. De stenen zijn al aanwezig.
zaterdag 2 december 2017

Schoorsteen metselen

Een nieuwe schoorsteen op het dak metselen. Deze moet ongeveer 2.25 meter hoog worden en dubbelwandig in verband met dat het voor een openhaard geschikt moet zijn. Materialen in overleg.
dinsdag 21 november 2017

Buitengevel isoleren en afwerken

Buitengevel van mijn woning isoleren. Gelieve telefonisch contact over verdere mogelijkheden betreffende het energiezuinig maken van mijn woning. Buitenwerk Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen
donderdag 2 november 2017

Schoonwerk Groninger steen

Ik wil graag 60 m2 buitengevel van Groninger steen voorzien. Het gaat om 3 muren 2 van 6 meter en 1 van 7 meter. In iedere gevel zit een deurkozijn. 6 meter rollaag. Totale hoogt 2.80 meter / 3.00 meter.
donderdag 2 november 2017

Loodslabben vervangen

Loodslabben controleren en eventueel vervangen op meerdere verdiepingen o.a. bij dakkapel. Graag een reactie via de mail
woensdag 18 oktober 2017

Gevel stralen en impregneren

Ik wil graag dat mijn gevel wordt gestraald en geïmpregneerd. Ik ga zelf de voegen verwijderen en de gevel opnieuw voegen.
zondag 15 oktober 2017

Schoorsteen metselen op wolfseinde kap

Wij willen een schoorsteen laten metselen in het wolfseinde van de kap. Grootte ongeveer 60 x 60 x 80, l x b x h. De schoorsteen zal worden gebruikt voor een houtkachel.
maandag 9 oktober 2017

Schoorstenen voegen en lood vernieuwen

Ik wil 2 schoorstenen opnieuw voegen en lood vernieuwen. Dit in verband met lekkage. Er is eventueel een foto beschikbaar. Het betreft een eengezinswoning met schuin dak en 2 verdiepingen (ongeveer 8 meter hoog).
woensdag 27 september 2017

Onderkant van een te bouwen schuurtje metselen

Ik ga een soort tuinhuis bouwen van hout, met een betonvloer en de onderste 40 cm wil ik met gemetseld hebben. Daarna verder opbouwen met hout. Het betreft 6,8 m2 en dus ruim 500 stenen. De vloer wordt dinsdag as gestort. Rekening houdend met droogtijd van het beton zou ik op 9 oktober iemand nodig hebben. Er is hulp bij opperen. De werkplek is goed bereikbaar en de klant regelt de afvoer van enig afval.
woensdag 27 september 2017

Schoorsteen renoveren of prefab vervangen

2 halve schoorstenen renoveren of prefab wat gaat me dat kosten ? Gaarne per email bericht ben deze week moeilijk bereikbaar
maandag 25 september 2017

Gat boren in buitenmuur

Ik wil graag in de keuken en in de badkamer 2 gaten in de muur laten boren van 150 mm voor de afzuiging. Op 2 verdiepingen. Afzuiging door buitengevel. Afwerking en materiaal in eigen beheer.
donderdag 21 september 2017

Raamdorpelstenen vervangen

Het gaat om 3 raamdorpels waarvan de stenen opnieuw moeten worden ingelegd en moeten worden ingevoegd. Dit gaat om 1 grote raamdorpel van circa 210 cm en 2 raamdorpels van circa 120 en 155 cm breed.
woensdag 13 september 2017

Balkonmuren opmetselen

4 stuks balkonmuren nieuw op metselen, hoogte 4 en 6 meter stenen en specie wordt op de steiger geleverd door ons, liefst een metselaar incl profielen stellen / mag ook in dagprijs. Totaal aantal stenen 2300 incl tussen muren. collega vakman
zondag 3 september 2017

Voegen en lood van de schoorsteen repareren

De schoorsteen moet opnieuw gevoegd worden en het lood moet gerepareerd worden. De schoorsteen is ongeveer 1 x 1 x 1 meter. Het huis is ongeveer 10 meter.
donderdag 31 augustus 2017

Paardenstal voegen

Graag ontvang ik van u een prijs voor het voegen van onze paardenstal
vrijdag 25 augustus 2017

Schoorsteen opnieuw metselen

Onze schoorsteen is aan het renovatie toe. De lengte van de schoorsteen is ongeveer 3.50 meter hoog en dient te worden verwijderd en daarna opnieuw opgebouwd met de bestaande stenen indien mogelijk. De flexibele buis dient wel te worden behouden. De vrijstaande woning is goed bereikbaar.
donderdag 24 augustus 2017

Binnen en buitenmuren voegen

Voegen van een een kleine schoorsteen en een buitenmuur van ongeveer 4 bij 1 meter. Reparatie van scheuren in muren binnen en buiten, ongeveer 10 scheuren.
vrijdag 18 augustus 2017

Voegwerk

Voor en achtergevel. Rijtjeswoning. Oude voeg weghalen opnieuw voegen cirka 50 60 vierkante meter.
dinsdag 8 augustus 2017

Schoorstenen renoveren en impregneren

Wij willen twee schoorstenen die in het schuine pannendak staan laten renoveren en impregneren. Het dak is de 4e verdieping van dit pand. Het gaat om 10 m² oppervlakte in totaal voor 2 schoorstenen. We laten de klus hier graag even beoordelen en ontvangen daarna uw offerte.
vrijdag 28 juli 2017

Gezamenlijke schoorsteen renoveren

Onze gezamenlijke schoorsteen is niet meer in gebruik, maar bevat grote barsten en moet opnieuw gevoegd worden en afgedicht. Het lijkt daarnaast alsof een hoek op dit moment los zit. De schoorsteen is op ongeveer 12 mtr hoogte.
woensdag 26 juli 2017

Dichten van kattenluik in muurtje

Ik heb een kattenluikje in de muur van mijn 'bijkeuken' dat ik graag gedicht wil hebben. De muur bestaat uit drie lagen, namelijk een stenen, een houten en een gips laag (vanaf buiten gezien in die volgorde). Het gat is ongeveer 25 cm hoog, 20 cm breed en 25 cm diep. Ik heb hier nog een aantal bakstenen liggen die overeenkomen met de stenen van de muur.
dinsdag 25 juli 2017

Vrijstaande woning opnieuw voegen

Zou graag een offerte van u ontvangen via email voor het opnieuw voegen (incl uitslijpen) van onze vrijstaande woning. Ps. Huidige voegen zijn zacht en brokkelig en bestaat uit wit grof (schelpjes)zand. Puntdak is hoogte van ongev 7,5m. Zijmuur hoogte 3,1m Alle 4 muren zijn vlak en goed bereikbaar met stijger. Wensen: - Totaal te voegen opp is 120 m2 - Beide dakkapellen en de schoorstenen hoeven niet! - Graag een normale licht verdiepte voeg - Graag redelijk harde voeg en kleur gebroken wit. - zie ook bijlage Reeds
vrijdag 21 juli 2017

Waterdicht maken van het balkon

Ik heb een houten balkon van c.a. 3 bij 2 meter (jaren 20 appartement) en die lekt hetgeen te zien is in een hoek van de erker eronder. Het hele balkon zou opnieuw moeten worden bekleed op de bodem tot aan de opstaande randen.

Partners

Partners van Casius