Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist of metselaar uit Groningen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten en metselaars. U komt in de provincie Groningen heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist of metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten en metselaars uit Groningen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Groningen.

172 klanten uit Groningen bevelen een bij Casius in Groningen aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een gevelspecialist of metselaar, goed èn betaalbaar, uit Groningen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een metselaar en gevelspecialist in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: buitengevel schuren, woning opnieuw laten stucen of metselen, gevelbekleding vervangen, zo dun mogelijk te isoleren vanaf de buitengevel, latei en gevel repareren, buitengevel keimen, schuur gevel isoleren en bekleden, woning gevels verven, spuitkurk op woning aanbrengen, gevelrenovatie met palletstenen, het realiseren van keralit gevelbekleding, opnieuw voegen / metselen van wanden en scheuren repareren voorgevel, huis opnieuw voegen, het isoleren van de gevel en houten vloer, buitenmuur metselen aanbouw, verticale latten gevelbekleding aanbrengen op de uitbouw en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist en metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in de provincie Groningen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Groningen:

maandag 16 maart 2020

Voorgevel en zijgevels laten voegen (knipvoeg)

Indien u geïnteresseerd bent zouden graag wij een offerte willen ontvangen om ons huis (bouwjaar 1883) opnieuw te laten voegen (knipvoeg). Het betreft de zijgevels en de voorgevel met een totaal oppervlak ± 58 m². Er is aardbevingsschade vastgesteld en als reparatieadvies moet op diverse plaatsen de voeg hersteld worden. Aangezien de voegen al aardig op leeftijd zijn heb ik besloten dan alles maar in 1x grondig aan te pakken. Het adviesrapport heb ik als hardcopy beschikbaar. Wellicht is het mogelijk om vooraf de herstelwerkzaamheden een gevelreiniging uit te voeren. Dit zou ik graag als optie meegenomen willen hebben. Graag verneem ik van u.
woensdag 11 maart 2020

Het opfrissen / verven van onze gevel

Ons huis is nu wit geschilderd. Het schilderwerk wordt lelijk. Het is voor ons de keuze of laten schilderen of laten spuiten met spuitkurk. Het oppervlakte van ongeveer 100m2. Het gaat om anderhalve verdieping, ik nodig u graag uit om de situatie te bekijken en een offerte op te stellen voor beide opties.
dinsdag 10 maart 2020

Gevelbekleding vervangen en isolatie plaatsen

Oude gevelbekleding vervangen voor nieuwe, inclusief isolatie, vocht scherm. Gaat om ongeveer 10 M2 aan voorzijde en 7 M2 meter aan achter zijde. Oude gevelbekleding bestaat uit metalen golfplaten, deze moeten vervangen worden voor kunststof panelen, of in ieder geval onderhoudsvrije panelen. Ik wil graag advies over het soort isolatiemateriaal. Er zit nu een soort tempex achter. Het gaat om de bovenste verdieping, om en tussen de ramen heen. Een steiger is achter goed te plaatsen, ik heb allen geen achterom. Voren is er een verhoging met een paar treden, dus daar moet even gekeken worden wat er mogelijk is.
maandag 2 maart 2020

Muur bloembak vernieuwen

Ik heb een bloembak aan de voorkant van mijn gevel. Deze bloembak is 4,5 meter lang en 0,5 meter hoog. Dus grofweg 2,5 m2. Het onderste deel van de bloembak heeft een rode steen en blijft bestaan. De daarop gemetselde gele stenen (zie foto) wil ik vervangen door een grijze waterbestendige steen. Op de bovenkant van het muurtje moet een platte tegel worden gemetseld (lengte 4,5 meter) van een iets donker grijzende kleur. Ook de vensterbank tegel ( lengte 4 meter) moet vervangen worden door een tegel van de iets donker grijzende kleur.
zaterdag 29 februari 2020

Herstel voegwerk laten uitvoeren

Voor een oppervlakte van ongeveer 6 m2 is het voegwerk slecht. Dit wil ik graag laten herstellen door een metselaar.
woensdag 26 februari 2020

Gevel zandstralen of impregneren

2 onder 1 kap 1972 eventueel zandstralen en impregneren , is ongeveer 100 m2. Wat is de oppervlakte van het uit te voeren voegwerk? Tussen 50 en 100 m²
dinsdag 25 februari 2020

Lood schoorsteen vervangen en eventueel opnieuw voegen schoorsteen

Graag rondom de schoorsteen nieuw lood en evt nieuw invoegen van de hele schoorsteen. Vrijstaande woning
maandag 24 februari 2020

Reinigen van de voorgevel

Voorgevel van de woning en van de garage is vervuild door waarschijnlijk weersinvloeden Zuid-West zijde. Muur ongeveer 15 jaar oud. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 50m2 verspreid over twee verdiepingen.
donderdag 20 februari 2020

Gevelbekleding plaatsen

Verwijderen oude gevel en plaatsen nieuwe gevel van kunststof, ongeveer 17m2. Tevens een kunstof kozijn plaatsen van 1 x 1,6 meter waarvan het raam open kan.
vrijdag 31 januari 2020

Betonnen muren metselen

We willen betonnen muren laten metselen. Het gaat om 180 m2. Graag ontvang ik een offerte.
donderdag 30 januari 2020

Muur inkorten en bredere poort plaatsen

Ik wil mijn ligfiets , die een grotere draai heeft dan een gewone fiets naar binnen kunnen rijden. Daarvoor moet een muurtje ingekort worden zodat er een bredere deur in kan komen. 60 cm ongeveer inkorten .
maandag 27 januari 2020

Metselwerk

Ik hen scheuren in mijn pand. Hier moeten de oude stenen weggehaald worden en dan moet het opnieuw opgemetseld worden (oppervlak ongeveer 1,5 m2) daarnaast moet er ook een deur dichtgemetseld (2 m2) worden. de stenen en het metselwerk moeten wel passen bij de stijl van het huis Deur kan met oude stenen die ik heb liggen worden dichtgemetseld, voor de scheur aan de zijkant moeten nieuwe stenen worden geleverd.
dinsdag 21 januari 2020

Gevel reinigen en opnieuw laten voegen

We willen de gevel laten reinigen en eventueel opnieuw laten voegen. Het gaat om de voorkant van de woning met een oppervlak van plusminus 20m2. Het betreft een woning van ruim 100 jaar oud waarvan de bakstenen ook zo oud zullen zijn. De stenen zijn grauw. De voeg is vrij smal en niet zo goed zichtbaar. Het gaat om één verdieping op de begane grond.
maandag 20 januari 2020

Gevel renoveren

Ik wil mijn buitenmuren isoleren. De buiten muren zijn wit geverfd en dat vinden wij jammer vandaar dat we er steenstrips op willen hebben. Het gaat om 125 m2 gevel. Graag ontvang ik een offerte.
zaterdag 4 januari 2020

Buitenmuur isolatie

Het gaat om een jaren 60 woning. Vrijstaand. Het is bepleisterd en kan zodoende waarschijnlijk geen spouw isolatie maar willen wel graag isoleren en daarom moet het met buitenisolatie. Het gaat om 100 m2. Graag ontvang ik een offerte.
zondag 29 december 2019

Buitengevels van oude boerderijwoning isoleren

Ik wil de buitenkant laten isoleren van mijn oude boerderij woning, en afwerken met hout. De oppervlakte bedraagt al gauw 100 m2. Ik beschik niet over spouwmuren.
woensdag 25 december 2019

Buitenmuren vervangen

Betreft twee muren. Achterzijde van het huis. Deze buitenmuren moeten gesloopt worden, binnenmuur moet blijven staan. Zal gaan om ongeveer 30 m2.
maandag 23 december 2019

Woning isoleren

In deze woning op de begane grond met een aanbouw aan de achterzijde dient de muur geïsoleerd te worden en mogelijk ook de vloeren. Het betreft een karakteristieke woning, waarbij de originele uitstraling gerespecteerd moet worden. Het gaat om 75 m2.
zaterdag 21 december 2019

Gevel isoleren

Ik zou graag meer info willen om mijn gevel van mijn woning te laten isoleren. De gevel is tussen de 80 en 100 m2 en is van metselwerk. Graag ontvang ik een offerte.
zaterdag 21 december 2019

Gevel renoveren

Ik wil de gevels isoleren en bekleden met steenstrips. Betreft 2 zijgevels van een 'doorzonwoning'. Muurlengte zijgevel is 8 meter en de nokhoogte is 7 meter. Totale oppervlakte om te bekleden is ca. 135 m2.
maandag 16 december 2019

Gevel isoleren en afwerken met crepi

Het zijn oude muren (steens) slecht metselwerk tevens met isolatie maar kan niet teveel isolatie. Daarna wil ik het af laten werken met crepi. De muur is ongeveer 20 bij 2,5 meter. Graag ontvang ik een offerte.
woensdag 4 december 2019

Alle buitenmuren isoleren en afwerken

Alle buitenmuren aan buitenzijde tot aan dakgoot buitenom isoleren en afwerken. (vrijstaand huis) Speciale aandacht voor overgang naar dak. Evt ook vloerisolatie. Het is een huis van ongeveer 78m2, over het type isolatie laten wij ons graag adviseren door een vakman. Wat al wel vaststaat is dat wij de afwerken met pleisterwerk willen zien.
zaterdag 23 november 2019

Gevel bekleden

Ik zoek een mooie oplossing voor mijn gevel, ik denk aan steenstrips. Het is nu baksteen. Het gaat om 100 m2. Graag ontvang ik een offerte.
maandag 4 november 2019

Metselwerk

Ik wil graag 4 steunberen (van 2,5 meter hoog) laten metselen ter ondersteuning van oude smederij. Graag een offerte.
donderdag 3 oktober 2019

Gevelbekleding vervangen

Gevels boven zijn nu voorzien van redceder deze moeten vervangen worden door kunststof delen en ook 10 nieuwe kunststof kozijnen , overal kunt u een rolsteiger plaatsen. Het gaat om 100 m2.

Partners

Partners van Casius