Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor rookkanaal op begane grond metselen:

Rookkanaal op begane grond metselen

Het rookkanaal is al aanwezig op de 1e en 2e verdieping alleen is deze op de begane grond verwijderd. Wij willen graag de open haard herstellen in de oude vorm. Het gaat om een stuk van 30 bij 60 cm.
Onze klant uit Zutphen (Gelderland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor rookkanaal op begane grond metselen uit heel Nederland:

Haard plaatsen

Tijdens de verbouwing hebben wij het bestaande rookkanaal (Gas) vanaf de 1e etage bewaard. Op de begane grond hebben wij deze verwijderd. Nu willen wij graag een houtkachel laten plaatsen

Rookkanaal voor een pelletkachel aanleggen

Aanleggen rookkanaal voor pelletkachel. Betreft een rookkanaal van begane grond naar door dak zolder. Er is sprake van drie boringen. twee door betonnen plafond, een maal door schuin dak naar buiten.

Houtkachel plaatsen en rookkanaal aanbrengen

Ik wil graag een houtkachel gemonteerd hebben. Deze komt in de woonkamer te staan, wat tevens de aanbouw van mijn huis is. Het rook kanaal moet worden aangelegd en steekt hierbij op de begane grond door het platte dak naar buiten (dak material is gips plafond, isolatie material houten dak met bitumen bedekt). De lengte van het rook kanaal is circa 3 meter vanaf de bovenkant van de houtkachel. En de aansluiting op de houtkachel is 150 mm.

Rookkanaal voor houtkachel aanleggen

Wij willen graag een houtkachel plaatsen, maar hebben nog geen rookkanaal met dakdoorvoer. Deze moet door twee betonvloeren en het dak. Hoogte begane grond en 1ste verdieping ongeveer 2,8 meter, dakhoogte ongeveer 3 meter. inclusief aftimmeren koof op 1ste etage en zolder. Afhankelijk van de offerte zou de kachel ook door de vakman geregeld kunnen worden.

Rookkanaal aanleggen

Ik wil in het bestaande rookkanaal (jaren '30 woning) een rookkanaal aanleggen voor een houtkachel, indien mogelijk. Lengte ongeveer 10 meter (drie verdiepingen). De 1e en 2e verdieping hebben nog een kanaal. Van de begane grond naar de eerste moet het kanaal opgezocht en opengemaakt worden, het plafond is dichtgemaakt. De vloeren zijn van hout. Het dak en de schoorsteen zijn via het dakterras goed bereikbaar.

Rookkanaal voor houtkachel monteren

Ik wil een rookkanaal voor een houtkachel laten aanleggen. De kachel staat op de begane grond en het rookkanaal moet naar de zolder en door het schuine dak naar buiten. De lengte is circa 8 meter en het rookkanaal moet door 2 betonnen vloeren heen. Ik wil graag weten wat de kosten zijn voor de totale montage. Ik heb een prijsopgave voor de materiaalkosten van het kanaal. De monteur mag ook de materialen leveren als deze net zo veel kosten. Ik kan zelf meehelpen bij de montage. Ben een ervaren klusser. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te bespreken en ontvang daarbij graag uw offerte.

Houtkachel aansluiten op rookkanaal

Ik wil een kleine houtkachel laten aansluiten in mijn woning op een al bestaand schoorsteenkanaal. Dat kanaal is aanwezig vanaf het plafond op de begane grond tot aan het dak. Er is ook al een opening in het plafond aanwezig. Het is een kanaal met aluminium buis dat in het verleden is gebruikt voor een gaskachel. Ik begrijp dat de buis eruit zou moeten en vervangen moet worden door een dubbelwandige rvs buis voor de houtkachel. Er is een afvoerpijp nodig van de begane grond (met koppelstuk) dat zo'n 9 meter lang is (van begane grond tot de tweede verdieping inclusief kleine zolder). Ik ontvang graag uw prijsindicatie voor deze montage. Ik stel een bezoek op prijs.

Schoorstenen slopen

Het betreft het slopen van een schoorsteen vanaf de begane grond tot en met het dak door 2 verdiepingen. Deze schoorsteen zit aan de achterkant van de woning. Het rookkanaal aan de voorzijde van de woning dient alleen op de begane grond verwijderd te worden. De woning is 120 jaar oud en heeft houten vloeren. Het puin dient te worden afgevoerd.

Schoorsteen slopen en puin afvoeren

Graag ontvang ik een offerte voor het slopen van het rookkanaal op de begane grond en eerste etage. Eventueel dient de schoorsteen ook verwijderd te worden, hier ontvang ik graag separaat een offerte voor. Het puin dient te worden afgevoerd.

Verwijderen van een schouw

Graag wil ik een offerte voor het verwijderen van 2 maal een schouw op de begane grond. Bij 1 moet het rookkanaal blijven bestaan voor een allesbrander bij de ander gaat het om een oude schouw met rookkanaal in de keuken. Het gaat om een huis uit 1950. Ik zoek een betaalbare mogelijkheid om de schouwen te verwijderen.