Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Zutphen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Zutphen heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Zutphen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Zutphen of directe omgeving.

275 klanten uit Zutphen bevelen een bij Casius in Zutphen aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Zutphen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: buitengevel schuren, woning opnieuw laten stucen of metselen, gevelbekleding vervangen, zo dun mogelijk te isoleren vanaf de buitengevel, latei en gevel repareren, buitengevel keimen, schuur gevel isoleren en bekleden, woning gevels verven, spuitkurk op woning aanbrengen, gevelrenovatie met palletstenen, het realiseren van keralit gevelbekleding, opnieuw voegen / metselen van wanden en scheuren repareren voorgevel, huis opnieuw voegen, het isoleren van de gevel en houten vloer, buitenmuur metselen aanbouw, verticale latten gevelbekleding aanbrengen op de uitbouw en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Zutphen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Gelderland:

Het vervangen van houten gevelbekleding door kunststof

Wij willen een gevelbekleding vervangen. Het gaat om 1 Zijmuur in een punt vanaf eerste etage van een vrijstaande woning. Deze is afgewerkt met hout rabatteren en willen wij vervangen door kunststof. Onderkant is ca 9 meter en dan in scherpe punt naar boven in het midden over ca 6 meter tot puntje in de nok. Er zitten 2 houten raamkozijnen in. Dit deel willen we bekleden met kunststof Rabat delen.

Tuinmuur metselen

Ik wil een tuinmuur metselen van 6 m lang en 1 meter hoog. Ik ontvang graag een offerte.

Gevel bekleden

Het is een goed houten gevel van ongeveer 12 jaar oud. Ik wil deze voorzien van kunst lei. Het liefst twee kleur stellingen, en als het mogelijk is een dunne isolatielaag tussen lei en houten gevel. Het gaat om de voorgevel met een kleine uitbouw en twee woonlagen, een achter gevel met één woonlaag met ramen en openslaande deuren en een strook van de zijgevel. Het is een rijtjeswoning aan één zijde verschoven vandaar de zijgevel strook. De oppervlakte is niet bekend. Ik ontvang graag advies.

Schoorsteen lekt

De schoorsteen lekt. Het is een opgemetseld, stenen schoorsteen die niet meer gebruikt wordt. Mijn huis is een 2 onder 1 kap. De schoorsteen wordt gedeeld en bestaat uit 2, oude, rookkanalen: 1 bij de buren en 1 bij mij. Ook bij de buren is er sprake van lekkage. Ik zou graag een diagnose willen hebben en een voorstel tot oplossing.

Vervangen van gevelbekleding en aanvullende isolatie

Graag zouden wij een vrijblijvende offerte willen ontvangen voor het vervangen van onze gevelbekleding en aanvullende isolatie. De huidige gevelbekleding is van hout en wij zouden graag een kunststof variant willen. De huidige isolatie bestaat uit glaswol. Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen 20 en 40m²

Buitenzijde isoleren en afwerken

Ik wil mijn jaren '60 woning aan de buitenzijde isoleren. De oppervlakte is 36 m2 exclusief raampartijen. Hierna overweeg ik de gevel af te laten werken met, hout, crepi of steenstrips.

Houten gevelbekleding vervangen door kunststof met houtlook

Momenteel bestaat onze gevelbekleding uit houten stroken. Deze moeten worden vervangen door kunststof stroken met hout-look. Het betreft de zijkant van de schuur, aflopend dak dus driehoek moet bekleed worden. Hoogte ca 3 meter, lengte ca 5 meter. In dezelfde muur zit ook de voordeur, schuurdeur en kozijn. Mogelijk ook deze vervangen door kunststof. Indien mogelijk graag losse offerte hiervoor. Welke oppervlakte moet bekleed worden? Minder dan 10 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Nee

Spuitkurk op de gevel zetten

Ik wil een een gevel met spuitkurk laten afwerken. De afmetingen zijn 180 m2, 125 m2 en 125 m2. Isoleren is niet nodig.

Buitenmuur voegen

Ik heb een buiten muur van ongeveer 6 vierkante meter, die wil ik graag op nieuw laten voegen, de voeg is niet meer helemaal dicht, waar door het vochtig wordt binnen.

Rookkanaal op begane grond metselen

Het rookkanaal is al aanwezig op de 1e en 2e verdieping alleen is deze op de begane grond verwijderd. Wij willen graag de open haard herstellen in de oude vorm. Het gaat om een stuk van 30 bij 60 cm.

Bestaande tuinmuur renoveren of vervangen

Het renoveren of vervangen bestaande gemetselde muur in de tuin. Graag het metselwerk beoordelen en advies geven wat er gedaan moet worden. De muur is 4 meter lang en 2 meter hoog, verderop is nog een stuk van 1 meter lengte. De tuindeur hergebruiken als de muur opnieuw gezet moet worden.

Van balkon een kamer maken

Waar nu een balkon zit, willen we een kamer maken. Het balkon is 2 x 2 meter. We willen het met een plat dak, op 2.20 meter hoog. Het sloopwerk is al gedaan en er is al een nieuwe ondervloer. Aan een zijde is er een muur opgemetseld. Aan de andere zijde is een muur van het schuine dak. De kozijnen en het glas is al aanwezig. Kunt u een richtprijs geven?

Openingen in een spouwmuur dichtmetselen

Het betreft het dichtmetselen van 3 openingen van 4 bij 4 meter. Dit gaat om een spouwmuur met rode stenen en dient de binnenmuur af te scheiden.

Latei met betonrot herstellen

De zware latei is over enkele meters afgebrokkeld tot op het ijzer, aan binnenkant. Graag willen we weten welke reparatie nodig is om dit roesten te stoppen. Ook of de latei nog stevig genoeg is voor toekomstig gebruik. Het betreft een latei op de begane grond.

Schoorsteen vervangen

Onze schoorsteen moet vervangen worden. De zijstenen beginnen af te brokkelen en binnen vertonen zich inmiddels vochtplekken. De schoorsteen staat op een pannendak, op de zolderverdieping. Er zijn holle stenen gebruikt en er is geen cementlaag op aangebracht. Daar blijft telkens vocht in staan en vriezen stuk. Bij voorkeur alles wat boven het dak uitsteekt vervangen.

Gevel-, deur- en kozijnwerk

De zijgevel is van hout (het gaat om een oude schuur). Dit is aan vervanging toe. Het gaat om 12 m2. Dan wil ik graag 2 nieuwe garagedeuren / staldeuren van hout. Er zit nog hang- en sluitwerk aan. Het gaat om twee klapdeuren. Het gaat om standaard deurmaten.

Enkelsteens muurtjes metselen

Ik wil 3 muurtjes enkelsteens laten metselen. De eerste enkelsteens muur is 357 x 350 cm. Onderin moeten klinkers komen tot 48 cm hoog (2 stenen). De muur erboven van gewone metselstenen is dan 302 cm hoog. De tweede enkelsteens muur is een klinkermuur van 470 x 48 cm. De derde enkelsteens muur is van gewone metselstenen met afmetingen 380 x 66 cm. Er is al een nieuw fundament. Het metselen kan direct beginnen. De stenen en toebehoren kan ik zelf verzorgen. Alleen de stelprofielen aanbrengen en metselen. Bij voorkeur offerte van een zzp'er.

Woonboerderij stralen en eventueel repareren

Stralen en eventueel repareren van oude vrijstaande woonboerderij.

Schoorsteen van het dak verwijderen

We hebben lekkage/veel condens aan onze schoorsteen. Koud/warm? Hij is al een keer opnieuw deels gevoegd, behandeld met speciaal spul, nieuwe loodrand alleen het probleem blijft. Hij heeft verder geen functie dus in overleg met de buren besloten hem eraf te laten halen. Dus het gaat alleen om het stuk op het dak zodat we er gewoon pannen op kunnen leggen. Er zit een asbest pijp in, wel handig om te vermelden. Graag vernemen we wat de kosten ongeveer zullen zijn. Het is een standaard schoorsteen.

Metselstenen en voegwerk repareren

In de voorgevel, aan de zijkant en bij de deur van mijn huis zitten losse stenen en wat voegwerk is eruit door ouderdom. Breedte van het huis is ongeveer 4 meter, begane grond en eerste verdieping. Veel ramen. Het huis is van 1920 dus heeft wel wat onderhoud nodig. Ik kan mogelijk een foto of foto's sturen. Wat gaat mij dit kosten, wil graag een schatting van het bedrag.

Deel van de tuinmuur herstellen

Deel van de tuinmuur is omver gedrukt door een afzettingshek. De tuinmuur moet in oude staat hersteld worden. In verband met schadeafhandeling moet er eerst een offerte opgesteld worden waarop de kosten van de herstelwerkzaamheden zijn aangegeven. Daarna is het de bedoeling dat de opdracht daadwerkelijk uitgevoerd gaat worden. De muur is ongeveer 50 cm hoog en 1.50 meter lang. Nieuwe stenen nodig.

Verwijderen van plateau rond openhaard

Er moet een plateau ongeveer 15 cm dik gegoten beton verwijderd worden en daarna afgewerkt worden met brandvrije platen op muren van de openhaard. Het puin dient afgevoerd te worden en eventueel zal het voegwerk van de schoorsteen vervangen moeten worden. De openhaard blijft wel bestaan.

verdieping op de garage

verdieping op de garage

er zijn in een rij van 12 bergingen 2 ...

er zijn in een rij van 12 bergingen 2 deuren waarvan de kozijnen vervangen moeten worden en waar het metselwerk van hersteld moet worden. Ook is het de bedoeling om van 12 bergingen de deuren te vervangen, compleet met draadglas , en van 11 nieuw hang en sluitwerk.