Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Zevenaar te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Zevenaar heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Zevenaar u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Zevenaar of directe omgeving.

269 klanten uit Zevenaar bevelen een bij Casius in Zevenaar aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Zevenaar bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: buitengevel schuren, woning opnieuw laten stucen of metselen, het isoleren en bekleden van twee gevels, het opnieuw bekleden van een gevel en eventueel rolluiken plaatsen, gevelbekleding vervangen, zo dun mogelijk te isoleren vanaf de buitengevel, latei en gevel repareren, buitengevel keimen, schuur gevel isoleren en bekleden, woning gevels verven, spuitkurk op woning aanbrengen, gevelrenovatie met palletstenen, het realiseren van keralit gevelbekleding, opnieuw voegen / metselen van wanden en scheuren repareren voorgevel, huis opnieuw voegen, het isoleren van de gevel en houten vloer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Zevenaar staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Gelderland:

Muur voegen

Rond de 9m2 muur heeft steen strips gekregen, deze wil ik graag gevoegd zien door iemand die hier beter in is dan ik. Voegspecie al aanwezig.

Herstel van balkon

Ons balkon is door de vorige eigenaar aan de onderkant aan gesmeerd naar boven toe. Aan de bovenkant van het balkon is nu een kleine rand waardoor het water op het balkon blijft staan. Graag zou ik een offerte ontvangen met een voorstel hoe dit op een voordelige manier te kunnen oplossen. Maat van balkon is ongeveer 1 meter bij 3 meter.

Beluchting/ventilatiegat door beton blok (200mm)

De vorige bewoner heeft de huiskamer een meter verlengd waardoor een beluchting gat van het souterrain is geblokkeerd door het blok beton wat ze hebben gegoten. Ik wil weer een lucht toevoer hebben voor beneden en daarvoor zal (gokje) door 1 meter normaal beton schuin geboord dienen te worden om bij het oude kanaal te komen of om een nieuw kanaal uitgang te maken.

Tuinmuur metselen

Muur tussen 2 tuinen. Stond eerst een schutting maar deze is omgewaaid willen er nu een muur tussen plaatsen 3,80 breed hoogte 2,20.

Tuinafscheiding metselen

Graag ontvang ik na een huisbezoek een offerte voor het metselen en gedeeltelijk stuken van een tuinmuur. De tuinmuur moet helemaal nieuw gemaakt worden, er staan nu nog struiken. In de tuinmuur zou ik graag houten balken willen integreren voor een veranda. Foto in de bijlage is puur ter illustratie, maar geeft wel een idee van wat ik zou willen. Het gaat om 12 meter.

Garage oprit met muur laten metselen

Ik wil mijn garage oprit die nu voorzien is van coniferen vervangen dmv een gemetselde muur grenzend aan voorzijde garage. De afmeting die ik dan wil hebben is van een lengte van 5 meter en hoogte van 2 meter 30. Graag hier een offerte van deze klus.

Gevel impregneren en opnieuw voegen

Ik zoek een partij die de witte stenen bij mijn woning opnieuw kan voegen en impregneren. Het werk moet zowel aan de voor- als achterzijde van de woning plaatsvinden. Het gaat om ongeveer 20 m2 en de woning is goed bereikbaar.

Buitengevel laten impregneren

We zoeken een partij voor het impregneren van mbi(betonsteen). Het betreft de buitengevel aan de voor-, achter- en zijkant. De woning is goed bereikbaar.

Stralen van een gevel

Woonhuis, betreft een bungalow, deze wordt na het stralen gestukadoord. Oppervlakte is circa 75 m2 en de huidige ondergrond is verf. De stukadoor komt 6 augustus, dus graag voor die tijd wil ik de klus gedaan hebben.

Voegen van schoorsteen vernieuwen

De voegen van de schoorsteen op onze vrijstaande woning dienen te worden uitgehakt en daarna opnieuw gevoegd. De schoorsteen is ongeveer 1 meter hoog en goed bereikbaar. Tevens dienen er ook nieuwe loodslabben geplaatst te worden. Er is op dit moment lekkage aanwezig. Indien mogelijk laten wij de werkzaamheden graag op korte termijn uitvoeren.

Tuinmuur bij een aflopend talud metselen

Het betreft het metselen van een aflopende talud muur zodat het ophoogzand ingesloten blijft. Eventueel fundering nodig. Muurtje van bestaande betonklinkers maken. 4 meter lang en 26 cm hoog breedte is 20 cm

Rechte tuinmuur metselen

Een rechte muur van 5.6 meter lang 2 meter hoog. Er is nog geen fundering gemaakt, maar dat kan ik zelf verzorgen. Ik zoek vuilwerkstenen, dik formaat. Kunt u die mee leveren?

Betonrenovatie bij het balkon

Ten gevolge van een klimop is de onderkant van het het balkon op diverse plaatsen kapot gegaan. Het balkon is ongeveer 4.50 x 1.80 meter. De klimop is nu deels weggehaald, als het meezit is hij komend weekend helemaal weg. Ik wil zo snel mogelijk weten of het balkon nog veilig is.

Gevelbetimmering vervangen

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten vervangen van de huidige houten gevelbekleding. De bestaande gevelbekledingen wil ik laten vervangen voor 6 mm. bruine compact plaat. 1) Voorgevel 2e verdieping: 6.60 x 0.53 meter. 2) Achtergevel 2e verdieping: 2.00 x 0.40 meter. 3) Balkon: 1.40 x 0.77 meter. 4) Balkon: 2.32 x 0.38 meter. + 2.27 x 0.43 m. + 2.41 x 0.24 meter. Bestaande gevelbekledingen vervangen met 6 mm. Bruine compact plaat

Reparatie schoorsteen vanwege regenwater-doorslag op zolderkamer

Onze schoorsteen laat regenwater door. In 2007 is hier al wat aan gedaan met kunstlood en het opmetselen van een metseldakje op de schoorsteen. Maar het euvel blijft. De schoorsteen is gedeeld met de buren.

Schoorsteen opnieuw ommantelen

Nieuwe ommanteling aanbrengen om de schoorsteen. Controle bestaande loodafdekking / pannen. Bestaande kanalen (2) zijn niet meer in gebruik. Het gaat om een gemetselde schoorsteen. Ik overweeg ook het gehele dak te vervangen, de pannen. Met sneldekpannen. Het gaat om een huis uit 1975. Het gaat om een dak van 10 meter breed.

Tuinafscheiding metselen

Ik wil graag een offerte aanvragen voor het metselen van een tuinafscheiding van 6. 5 m lang en 1. 8 m hoog, inclusief fundatie, stenen en afvoer materiaal oude houten schutting.

Gemetselde bakstenen tuinmuur plaatsen

Wij ontvangen graag een offerte voor een gemetselde bakstenen tuinmuur van 6 meter lang en 2 meter hoog inclusief fundatie, 4 poeren, stenen en arbeidsloon. Er staan nu coniferen.

Tuinmuur bouwen in de tuin

Tuinmuur 6 meter breed en twee meter hoog

Buitenmuren rondom impregneren

Buiten muren rondom impregneren.

Gevel van compleet huis reinigen en impregneren

Compleet huis reinigen en impregneren en tevens de rolluiken.

Woonhuis impregneren

Het betreft het impregneren van de woning, oppervlakte is 32 m2. Tevens willen wij 4 roosters in de gevel laten plaatsen, waarvan twee voor twee achter.

Schoorsteen en eventueel gevel renoveren

Het gaat om een complete renovatie. Het is een verouderde lang ongebruikte houthaard. Er dient een nieuwe luchtafvoer pijp geplaatst te worden. Ook moet de schouw opnieuw opgebouwd worden. De schouw is namelijk erg verouderd en erg aanwezig in de kamer. Wij willen graag een smalle strakke schouw. Tevens zoeken wij nog vakmensen voor een gevelrenovatie mochten we dit kunnen combineren zou mooi zijn. Het gaat dan om de voor en achtergevel waarbij net boven de ramen op de begane grond scheuren en dergelijke zitten die moeten worden hersteld.

Schoorsteen voegen en impregneren

Opnieuw voegen en impregneren van de schoorsteen. Deze is 1,2 meter hoog.

Schoorsteenrenovatie

Onze schoorsteen moet opnieuw gevoegd worden, geimpregneerd en nieuw lood. Misschien zandstralen. Het gaat om een schoorsteen van maximaal 4 m2. Schoorsteen van een tussenwoning. Op de tweede verdieping, bereikbaar via het pannendak. En de schoorsteen van de buren komt er misschien bij, zij hebben een hoekhuis.