Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Zetten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Zetten heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Zetten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Zetten of directe omgeving.

71 klanten uit Zetten bevelen een bij Casius in Zetten aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Zetten bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: kantoorpand gevel afwerken en isoleren, woning nieuwbouw metselen, gevels isoleren, zolder renoveren en een latei repareren en vervangen, gevels stucen en isoleren, het isoleren en bekleden van de buitengevels, gevelbekleding aanbrengen, buitengevel voorzien van crepi, spuitkurk aanbrengen, buitengevel van oud huis isoleren en glad stucen, asbest leien vervangen, zijgevel isoleren, voegen vervangen, spuitkurk op nieuwbouw woning, metselen tuinmuur en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Zetten staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Gelderland:

Muurtje laten metselen

Ik wil graag een muurtje laten metselen van 5 a 6 stenen hoog en ongeveer 20 meter lang kleur antraciet.

Tuinmuur plaatsen

2.30 meter hoog bij 3 meter lang

Schoorsteen repareren

Onze schoorsteen is toe aan renovatie. Wie kan ons helpen. De schoorsteen laat los op het lood-gedeelte en diverse bakstenen zijn gescheurd. De schoorsteen is goed bereikbaar. Het dak is voorzien van dakleer en niet al te steil. Graag advies.

Voegen in een schoorsteen herstellen

Het gaat om het herstellen/opnieuw voegen van de schoorsteen. De schoorsteen staan aan de zijkant van het dak en is goed bereikbaar.

Nietdragende buitenmuur voor een ...

Nietdragende buitenmuur voor een nieuwbouw houtskeletbouw woning. Het betreft een woning (10x12m) met bijgebouw (8x7m), verbonden door een portaal (L-vorm). Houtskelet staat al. Overige info: - Handvorm stenen waaldikformaat in twee kleuren: rood (voeg lichtgrijs) en antraciet (voeg antraciet). - Totale netto muuroppervlakte 320 m2. Hiervan zijn de oppervlaktes voor de 3 buitendeuren en 29 ramen afgetrokken. - Boven en onder de ramen op de eerste verdieping komt een hardstenen spekband en hardstenen raamdorpels. - Materiaal zoals stenen, hardsteen en stalen lateien reeds aanwezig. - Aanvang werk: in overleg - Ook steiger en voegwerk. Materialen aanwezig.