Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Winterswijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Winterswijk heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Winterswijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Winterswijk of directe omgeving.

76 klanten uit Winterswijk bevelen een bij Casius in Winterswijk aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Winterswijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: isoleren van muren en steenstrips monteren ivm gevelrenovatie 200m2, gevels en plat dak isoleren en afwerken, gevels renoveren, tuinmuur metselen en fundering daarvoor aanbrengen, gevel renoveren, gevelrenovatie, het renoveren en isoleren van mijn gevel met isolatieplaten, gevel isoleren, achtergevel pleisteren, gevel opnieuw voegen, het plaatsen van Cortenstaal tegen gevels, het isoleren en bekleden met crepi van buitengevels, gevel isoleren en bekleden, canexel vervangen met kunststofpanelen, twee zijgevels en voorgevel vervangen door kunststof en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Winterswijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Gelderland:

Gevel nieuwbouwwoning bekleden

Ik heb een nieuwbouwwoning en ik wil de gevel laten bekleden. Ik weet niet precies wat de afmetingen zijn van de gevel maar het is in ieder geval meer dan 100 m2, en de inhoud van de woning is 850 m3. Ik heb interesse in pleisterwerk, steen strips of sierpleister. Graag een offerte.

Latei, kozijn en raam plaatsen

Er moet een latei met raam geplaatst worden. Maat raam 64 breed en 39,5 hoog. Betreft een wc-raam van enkel glas. Mijn voorkeur voor het kozijn gaat kunststof of staal.

Isoleren buitenmuur

Gaat om een buitenmuur waarvan de spouwmuur niet na te isoleren is oppervlakte is ongeveer 37m2 en er is een deur en een wc raampje aanwezig. Moet in de kleur wit afgewerkt worden. Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen 10 en 50 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien

Houten gevelbekleding met isolatie

Welke oppervlakte moet bekleed worden? Meer dan 100 m² Wil je de muren ook isoleren? Nee In welke houtsoort(en) heb je interesse? Verduurzaamd zacht hout (thermowood, oregon, lorken... ) In welke stijl heb je interesse? Modern, landelijk, klassiek In welk materiaal heb je interesse voor de constructie? Hout Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Vrijstaande luxe woning. Carport + wangen dakkapel voorzien van deze houten delen. Opdrachtgever heeft de wens een WRC rabat toe te passen. Wij zoeken hier een alternatief materiaal op. Opdrachtgever heeft ook als wens de originele hout kleur te behouden, dus eventueel te behandelen. Wie moet de werken uitvoeren? Ik wil de werken zelf uitvoeren en wens enkel materialen met advies

Stenen muur met poeren metselen

Ik wil een stenen muur met poeren laten metselen van ongeveer 4 meter lang en 2,2 meter hoog in plaats van een schutting. Graag zou ik hier een gespecificeerde offerte van willen ontvangen. De kleur van de stenen in de muur moeten rood worden.

Scheidingsmuur tussen percelen plaatsen

Scheidingsmuur tussen percelen 60 meter lang en 1. 80 hoog

Gemetselde tuinmuur met stalen hekwerk vervangen

De bestaande scheidingsmuur met stalen hekwerk dient te worden gesloopt en een nieuwe scheidingsmuur inclusief fundering met stalen hekwerk hiervoor terugplaatsen. Het bestaande muurtje is een eensteensmuur, 0.80 meter hoog en 26.5 meter lang. Het metselwerk is een vormsteen waalformaat. Bovenop de muur dient een stalen hekwerk geplaatst te worden met een hoogte van 1.5 meter. Voor de nieuwe fundering is te denken aan een betonnen keerwandje omdat de grondslag enerzijds (parkeerterrein) 0.30 meter o.k. muur ligt en anderzijds 0.80 meter o.k. muur ligt (dus een ongelijke gronddruk). Het betreft een indicatie aanvraag.

Kleine schuur metselen

Graag willen wij weten wat de kosten zijn als wij door jullie een kleine schuur inclusief deur en raamkozijn laten metselen. De schuur zal 4.80 meter lang, 2.60 meter breed en 2 meter hoog worden. Er dient een fundering gelegd te worden. Als wij dit allemaal door jullie laten doen, hoeveel zal dit kosten? Wij horen graag van u.

Gemetselde muur als erfafscheiding

In plaats van een houten schutting ben ik benieuwd wat de kosten zijn van een gemetselde erfafscheiding. Lengte circa 18 meter, hoogte circa 2 meter. Graag een prijs incl. fundering/poeren/voegen/btw et cetera.

Zijgevel opnieuw voegen

45m2 zijgevel van mijn huis opnieuw voegen

Reparatie hek

Ons tuinhek was verankerd in een gemetselde steen, maar is door onverklaarbare wijze uit de steen geschoten en het stuk steen is ook weg. Wie kan dit repareren? Het gaat 1 plek/stuk welke weer vast gezet moet worden.

bakstenen muurtje

Ter afscheiding tussen oprit en terras wil ik een stenen muur. Maten: breedte,4mtr en 20cm. hoogte, 2mtr en10cm. daarin een opening voor een deur maat breed circa 90cm.hoogte 195cm. Een zijde muur zou dan aan gevel woning verankerd zijn. Gaarne ontvang ik offerte,bij voorbaat dank.