Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor gat voor lucht afvoer in buitenmuur boren:

Gat voor lucht afvoer in buitenmuur boren

Ik wil een gat laten boren van 150 mm door de binnen- en buitenmuur (steen). Hoogte waar gat moet komen is 100 mm boven de vloer. De woning is goed bereikbaar.
Onze klant uit Wijchen (Gelderland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gat voor lucht afvoer in buitenmuur boren uit heel Nederland:

Dakdoorvoer maken

Er moet een lucht afvoer komen voor een afzuigkap. Er moet daarvoor een gat geboord worden door een plat dak. Het gaat om een bitumen dak.

Gat boren in buitenmuur voor mobiele airco 125mm

Ik wil een gat in de muur voor een doorvoer naar buiten van de warme lucht van een mobiele airco. Het is voor een appartement in de 3e woonlaag

Gat boren voor afvoer airco

Er moet een gat geboord worden voor de doorvoer van een afvoer van warme lucht van de airco in een rechte muur.

luchtwarmtepomp installatie

Ik zoek iemand die mij kan informeren en adviseren betreft een lucht warmtepomp. Toelichting betreft situatie is een gat in muur om de twee delen te verbinden (split level, binnen en buiten unit verbinden). Ik wil nadruk op verwarmen en niet zozeer het koelen van een kamer.

Gat boren in muur voor afzuigkap

Dames en heren, ik zou bij uw bedrijf graag een offerte aan willen vragen. Wij willen in de muur van onze keuken en gat laten boren om de lucht uitlaat leiding van de afzuigkap te kunnen plaatsen (nieuwbouwhuis). Het gaat om een diameter van ca. 150 mm. De werkzaamheden zouden zover mogelijk nog voor eind dit jaar (bij voorkeur in week 51) uitgevoerd worden.

Gat boren voor de afzuigkap

Dames en heren, k zou bij uw bedrijf graag een offerte aan willen vragen. Wij willen in de muur van onze keuken en gat laten boren om de lucht uitlaat leiding van de afzuigkap te kunnen plaatsen (nieuwbouwhuis). Het gaat om een diameter van circa 150 mm. De werkzaamheden zouden zover mogelijk nog voor eind dit jaar (bij voorkeur in week 51) uitgevoerd worden. Bijgevoegd vindt u ook de bouwtekeningen. Alvast bedankt voor uw antwoord.

Houtkachel installeren en inbouwen

Wij willen een Brunner inbouwhaard aanschaffen en in ons nieuwbouwhuis laten inbouwen. Het huis krijgt een rookkanaal van de eerste verdieping en er is al een gat gemaakt in de vloer voor de toevoer van lucht vanuit de kruipruimte. Wij willen dat de kachel wordt ingebouwd, zoals het bijgevoegde voorbeeld.

Rookkanaal aanleggen voor een pelletkachel

Voor een reeds aangeschafte pelletkachel ben ik op zoek naar een bedrijf dat het rookkanaal kan aanleggen. Het gat naar de schoorsteen moet worden uitgebroken in het plafond, waarna een dubbelgedraaide flexibele rvs buis doorgetrokken moet worden tot in de schoorsteen. Voor de aanvoer van lucht moet er een gat in de houten vloer gemaakt worden. Graag een offerte betreft de aanleg en materiaal kosten.

Installatietekening maken voor de keuken in een nieuwbouwwoning

Begin 2018 zal de bouw starten van onze nieuwbouwwoning, die naar verwachting in het laatste kwartaal van dat jaar zal worden opgeleverd. Ik ben op zoek naar een bedrijf dat voor mij een installatietekening met goede maatvoering kan maken voor de keuken in dat huis. Deze tekening dient als basis voor de aannemer voor de calculatie en werkvoorbereiding van de benodigde voorzieningen. De ruimtelijke opzet en maatvoering van de keuken, evenals de keukenapparatuur is wel bekend, maar we willen ons nog niet binden aan één keukenfabrikant. De keukenopstelling bestaat globaal uit een hoge (achter)wand van circa 2.50 meter breed met daarin een inbouw koelkast, vriezer, wijnkoeler en koffiemachine en een kook-schiereiland van 1,2 meter diep en 2.50 meter breed met daarin een vaatwasser en BORA inductieplaat met geïntegreerde afzuiging. De afgezogen lucht kan via een eveneens qua maatvoering te bepalen gat in de gevel (waar het schiereiland vastzit aan de buitengevel) afgevoerd worden. Verder moet er nog een voorziening worden getekend voor stopcontacten in het keukenblad en langs de binnenzijde van de buitengevel. Ervaring met BORA apparatuur is daarom een pré. Ik hoor graag wie hier op korte termijn tijd voor heeft en wat de kosten zijn. Ik kan een schets en de digitale bouwtekeningen aanleveren. eind 2018. /

Gat boren in de muur voor afzuigkap

Voor de afzuigkap wil ik graag de lucht afvoeren naar buiten. Hiervoor zou ik graag een gat van 150 mm willen laten boren door een kalkzandstenen muur met bakstenen erachter (buitenmuur) en een kalkzandstenen muur (binnen muur). Ik hoor graag van u wat hiervoor de kosten zijn en op welk termijn u dit zou kunnen realiseren? Alvast bedankt voor de terugkoppeling.