Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Wijchen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Wijchen heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Wijchen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Wijchen of directe omgeving.

366 klanten uit Wijchen bevelen een bij Casius in Wijchen aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Wijchen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: buitengevel schuren, woning opnieuw laten stucen of metselen, gevelbekleding vervangen, zo dun mogelijk te isoleren vanaf de buitengevel, latei en gevel repareren, buitengevel keimen, schuur gevel isoleren en bekleden, woning gevels verven, spuitkurk op woning aanbrengen, gevelrenovatie met palletstenen, het realiseren van keralit gevelbekleding, opnieuw voegen / metselen van wanden en scheuren repareren voorgevel, huis opnieuw voegen, het isoleren van de gevel en houten vloer, buitenmuur metselen aanbouw, verticale latten gevelbekleding aanbrengen op de uitbouw en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Wijchen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Gelderland:

Vervangen van lood bij aansluiting gevel / aangebouwde garage

Bij een aangebouwde garage aan zijgevel, zit lood ingemetseld in de zijmuur en is circa 7 meter lang. Reeds eerdere reparatie, doch voeg laat weer los.

Gevel opnieuw voegen

Voorzijde woning( 10 m2 ) ' balkondeel ' inclusief rollaag ' de voegen uithakken ( is al deels los) en invoegen, woning is geschakeld. Buren zijn ook toe aan vervangen van de voegen, misschien is er een gezamenlijke opdracht te realiseren.

Gevel isoleren en bekleden

Het gaat om een vrijstaande woning (bj 1972). Buiten isolatie met minimale RC-waarde 5,0 [m²K/W]. Gevelbekleding met steenstrip of verduurzaamd hout. De oppervlakte van de gevel is ongeveer 180 m2. Uitvoering in september.

Buitengevels renoveren

Onze vrijstaande woning is geschilderd, maar de verf is niet damp-open, waarschijnlijk een acrylaat dispersie, meer info is helaas niet bekend over de verf. Om de spouwmuren te kunnen laten isoleren, moet deze verf verwijderd worden. Daarna zou er een damp-open verf aangebracht moeten worden, Keimen? Tevens zijn er een paar scheuren in de buitenmuur, die ook herstelt moeten worden. En natuurlijk wil ik uiteindelijk een isolatie in de spouw. De oppervlakte van de woning is 125 m2.

Gat voor lucht afvoer in buitenmuur boren

Ik wil een gat laten boren van 150 mm door de binnen- en buitenmuur (steen). Hoogte waar gat moet komen is 100 mm boven de vloer. De woning is goed bereikbaar.

Isolatie aan aanbouw aanbrengen

Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen de 10 en 50 m². Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: het gaat om een aanbouw van 1,5 meter. We moeten proberen zo licht mogelijk te bouwen. De eigenaren van het huis wilde het liefst baksteen en binnenzijde strakke muren. Dus misschien zijn steenstrips iets met isolatie aan de buitenzijde.

Schoonmaken en impregneren woning

Graag ontvang ik een offerte voor het schoonmaken en impregneren van de gevel, bakstenen, van een geschakelde vrijstaande woning. De woning is ongeveer 6.50 meter breed, 10 meter lengte en 6 meter hoogte. De afmeting is inclusief raampartijen.

Uitbouw aan een hoekwoning

Wij willen aan de achterzijde van onze hoekwoning een uitbouw van 300 X 6,5 cm laten maken. De fundering moet tot ongeveer 60 cm onder peil worden uitgegraven. Er moeten 4 betonpalen worden geboord tot 5 meter diep. Daarna moet er bekisting, een vorstrand en ringbalken geplaatst worden. De vloer moet geïsoleerd worden, daarna moet er wapening geplaatst worden en een betonvloer gestort. De buitenmuur moet worden opgemetseld met stenen conform de buitenmuur van de woning. Binnen moeten er kalkzandsteen blokken geplaatst worden. We willen er een plat dak op met bitumen dakbedekking. We kopen zelf een schuifpui en die moet geplaatst worden. We bespreken de mogelijkheden graag in een persoonlijk gesprek en ontvangen daarna uw offerte. We willen hiermee in mei laten starten.

Lood- en voegwerk van schoorstenen vervangen

Ik wil graag een prijsopgave om 2 schoorstenen opnieuw te voegen en het lood te vervangen. Het is een hoekhuis van een 3 onder een kap.

Gat in de buitenmuur boren voor de afzuigkap

Ik wil het gat in de buitenmuur (beton/metselwerk) laten vergroten. Het gaat om een gat naar buiten ten behoeve van een afzuigkap. Bestaande gat heeft een doorsnede van 10 cm. Dit moet 12,5 cm worden i.v.m. nieuwe maten van de afzuigkappen. Wanneer: Zo spoedig mogelijk in overleg. Op di 20, wo 21 of do 22 oktober.

Garage dichtmetselen en kozijn plaatsen

Graag ontvang ik uw beste prijs voor het dicht metselen van onze garage en daarin een kozijn met deur te plaatsen! Wat zijn de kosten om een extra raamkozijn te maken? Afmetingen: 2.35 m breed en 2.13 m hoog Klus staat voor 26 mei tot uiterlijk 12 juni.

Gevels reinigen, voegen en impregneren

De gevels dienen te worden gereinigd, voegen vervangen en geheel geïmpregneerd. De oppervlakte is ongeveer 140 m2.

Muur met fundering metselen

Ongeveer 4 x 8 m fundering storten muurtje metselen ongeveer 7 lag en pilaar tussen dat houten schutting kan ik plaatsen Graag hoor ik van jullie wat dat ga kosten.

Gevel reinigen en hydrofoberen

Gevel van 245 m² reinigen. Stoomreinigen, anti alg en mos behandeling en hydrofoberen. Betreft de gevel rondom de woning tot een hoogte van 5 meter.

Voegen en lood van schoorstenen vernieuwen

Het schoonmaken en opnieuw voegen van 2 schoorstenen en opnieuw lood leggen. Bouwjaar 1957.

Metselwerk van tuinmuur herstellen

Graag offerte voor het herstellen van een tuin muurtje. Muurtje is ongeveer 40 cm hoog en 2 hoekstenen zijn er afgereden en kleine scheur. Het gaat om ongeveer 10 stenen die opnieuw gemetseld moeten worden. Graag een offerte voor de verzekering waarna ik het ook wil laten uitvoeren.

Scheuren repareren in gevel en voegen

Voor de achtergevel van mijn vrijstaande woning en garage heb ik iemand nodig voor het volgende: reparatie van de scheurvorming en gevel- en voegrenovatie.

Tuinmuur metselen

Tuinmuur metselen van ongeveer 3.50 meter lang en 1.80 meter hoog. Muur komt vast aan woonhuis en is ter vervanging van (deel van) houten schutting en reeds gesloopt muurtje, op grens met gemeentegrond. Precieze specificatie muur in overleg vast te stellen. Muur kan waarschijnlijk op bestaande fundering, maar dat moet ter plekke worden bekeken. Sloopwerk houten schutting kan ik zelf doen. Opdracht is inclusief materiaal.

Metselen tuinmuur

Metselen van tuinmuur, afgewisseld met planken. Circa 15 meter lang en 1.80 meter hoog. Deels helemaal dichtgemetseld en deels planken.

middenwoning

Opnieuw voegen van schoorsteen/eventueel ook bij de buren. Dit ivm lekkage.

Verbouwen van drie kamers tot twee ...

Verbouwen van drie kamers tot twee kamers door weghalen van twee (nietdragende) binnenwanden en het plaatsen van een nieuwe niet-dragende binnenwand. Tevens additioneel stucwerk.

Aan de zijkant van het huis zal een ...

Aan de zijkant van het huis zal een uitbouw moeten plaats vinden zodat er twee nieuwe kamers ontstaan hiervoor dient er voor de eerste kamer een doorgang in de buiten muur gemaat moeten worden deze zal ongeveer 4 meter breed zijn voor de tweede kamer woord een raam verwijderd en deze zal dienen als dooegang de twee nieuwe kamers zullen ongeveer elk 4 bij 5 meter worden