Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Weurt te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Weurt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Weurt u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Weurt of directe omgeving.


Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Weurt bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: isoleren van muren en steenstrips monteren ivm gevelrenovatie 200m2, scheur in de gevel herstellen, incl vervangen vervangen kapotte stenen en herstellen knipvoegen., gevel stucen, gevel isoleren en bekleden, gevels en plat dak isoleren en afwerken, gevels renoveren, tuinmuur metselen en fundering daarvoor aanbrengen, gevel renoveren, gevelrenovatie, het renoveren en isoleren van mijn gevel met isolatieplaten, gevel isoleren, achtergevel pleisteren, gevel isoleren en bekleden, canexel vervangen met kunststofpanelen, twee zijgevels en voorgevel vervangen door kunststof en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Weurt staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Gelderland:

Metselwerk bij een aanbouw

Wij gaan een uitbouw plaatsen en zijn opzoek naar metselaar voor de binnen- en buiten muren. De uitbouw zal totaal 40 m2 groot gaan worden. Er zijn al tekeningen gemaakt en de materialen zijn aanwezig.

Voeg- en herstelwerk aan gevel

Het gaat om een gevel aan de westzijde, drie etages hoog met een afgeplatte punt. Totaal ca 8 meter hoog. Garage staat voor een deel vast aan huis aan deze westzijde. Eerder in 1992 is al reparatie uitgevoerd maar met name in het bovenste deel vallen de voegen eruit. Graag vrijblijvend en in overleg een offerte.

Voegen vervangen en gevel impregneren

Wij hebben een hoekwoning met op de 1e verdieping een balkon. Wij willen daar de oude voegen in de buitengevel laten verwijderen en nieuwe voegen laten plaatsen. Na het drogen van de voegen willen wij de hele buitenmuur laten impregneren, in totaal ongeveer 25 m². Dit is vanaf het balkon goed bereikbaar. Wij willen de situatie hier even laten beoordelen en ontvangen daarna graag een offerte.