Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Wageningen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Wageningen heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Wageningen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Wageningen of directe omgeving.

452 klanten uit Wageningen bevelen een bij Casius in Wageningen aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Wageningen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: buitengevel schuren, het isoleren en stucen van een kopgevel, het vervangen van kunsstof gevelbekleding, steenstrips op gevel aanbrengen, het realiseren van steenstrips aan uitbouw en voorgevel, gevel stucen en isoleren en kozijnen vervangen, het isoleren en bekleden van twee gevels, het opnieuw bekleden van een gevel en eventueel rolluiken plaatsen, gevelbekleding vervangen, zo dun mogelijk te isoleren vanaf de buitengevel, latei en gevel repareren, buitengevel keimen, schuur gevel isoleren en bekleden, woning gevels verven, spuitkurk op woning aanbrengen, gevelrenovatie met palletstenen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Wageningen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Gelderland:

Gevel isoleren en bekleden

Ik wil mijn gevel (98 m2) isoleren en afwerken met sierpleister (is nu baksteen). Ik ontvang graag een offerte.

Verf van muren halen

Een lage losstaande buitenmuur (afmeting 4 x 1.80 meter) en schuurmuren (afmeting 2 x 2 meter x 3 muren) zijn wit geverfd door een vorige eigenaar. Wij willen graag de originele steen weer terug zien. Wie kan ons hierbij helpen?

PIR isolatie met steenstrips plaatsen

Ik wil de buitenste steenlaag en de 4 cm isolatie die er nu zit weg laten halen en dan minste 10 cm PIR isolatie met steenstrips laten plaatsen. In de (noord)gevel zitten geen ramen. Het betreft een hoekwoning uit de jaren '80 en de oppervlakte is ongeveer 60 m2.

Gevelreiniging: gevels laten reinigen

Welke oppervlakte moet gereinigd worden? Meer dan 100 m². Is de gevel geschilderd? Nee. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Betreft buitengevel, met polystyreen isolatie en gevelstuc. Kleur wit en is op sommigen plekken vies, voornamelijk alg-aanslag.

Afscheidingsmuur op erfgrens maken

Tuinmuur als erfscheiding lengte 10 meter, hoog 1,80

Rookkanaal wegbreken en opnieuw opmetselen

Ons rookkanaal lekt op zolder. Op de eerste verdieping is er geen originele schoorsteen meer, daar zit dubbelwandige pijp. Maar vanaf de vloer van de zolder tot de nok, iets minder dan 4 meter hoog, loopt nog de oude gemetselde schoorsteen. Die is slecht van binnen en willen we weggebroken en opnieuw opgemetseld hebben want helaas is de binnendiameter van het bestaande kanaal 14 cm en daar kan dus geen 15 cm flexibele buis doorheen. Dus: wegbreken schoorsteen van vloer tot aan nok, het stuk schoorsteen op het dak is wel goed, en dan weer opnieuw opmetselen en aan laten sluiten op bestaande schoorsteen.

Tussenmuur metselen in een slaapkamer

Wij willen in een grote slaapkamer graag een tussenmuur laten metselen, zodat er 2 kamers ontstaan. Er is daar een inloopkast, en we willen daarin de achterkant een kozijn met een toegangsdeur laten plaatsen. Er is een betonnen vloer in de kamer. We laten de situatie hier graag even bekijken en opmeten en ontvangen daarna uw offerte.

Gevel met vochtproblemen impregneren

Onze achtergevel heeft vochtproblemen. Het lood is geheel vervangen maar bij zuidwesterstorm toch lekkages. Ik wil graag advies en prijsindicatie voor een gevelimpregnatie. Het gaat om ongeveer 70 m2.

Spouw van de gevel isoleren

Spouwmuur isolatie.

Buitengevels impregneren

Impregneren van de buitengevels, het zijn de voor- en zijgevel. Begane grond en eerste verdieping. Daar boven zit stucwerk. Het zijn kleine stenen. Boven loopt het metselwerk van 1 raam in een boog iets boven de verdieping uit. In totaal is het circa 75 vierkante meter, bouwjaar 1915, in 1997 is er opnieuw gevoegd.

Gevelbekleding vervangen

Ons huis heeft aan de voor- en achterzijde verticale houten planken als gevelbekleding. Deze zijn aan vervanging toe en wij zoeken een alternatief voor hout. Dus opmetselen of Keralit aanbrengen. Wij willen hiervoor vrijblijvend offertes ontvangen en kijken wat de beste optie is. Geschatte aantal vierkante meter is 20 m2 (grove schatting).

Verf op de buitenmuur verwijderen

Latex op buitenmuur moet voor maandag verwijderd zijn. Witte latex. 15 m2 hooguit

Dampdichte verflaag verwijderen

Is het mogelijk om een dampdichte verflaag (meerdere) te verwijderen zonder het stucwerk als mede onderliggende stenen te beschadigen? Het is een jaren '50 woning. Het gaat om de gehele woning, dit is een vrijstaande woning met 2 verdiepingen.

Renoveren van de gevel

Wij overwegen om onze gevel te renoveren, de voegen zijn erg slecht en de (gele) stenen zijn donker aangeslagen. Ik vermoed: 1. Uitslijpen oude voeg (veel zand dus zacht) Voeg uit de jaren '70. 2. Reinigen stenen 3. Voegen waar nodig. 4 impregneren. In de omgeving zijn er buren die ook belangstelling hebben. Ik zoek een goede kwaliteit/vakwerk tegen een scherpe prijs. Een hoekwoning met begane grond, eerste en tweede verdieping. Het gaat om ongeveer 80 m2 schat ik.

Gevel isoleren en stukadoren

Buitenwerk Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Met isolatie + Alle afwerkingen

Erfafscheiding metselen

Wij willen een erfafscheiding laten metselen in de tuin van een tussenwoning. Tuin is 5 meter breed en 13 meter lang. Vanaf het huis op allebei kanten 3 meter lengte en 2 meter hoogte. Dan op 7 meter lengte op allebei de kanten 1.2 meter hoog. De laatsten 3 meter weer 2 meter hoog en aan de achterkant ook 2 meter hoog.

Raamdorpelelementen monteren

Voor een project van 44 woningen te Wageningen de raamdorpelelementen monteren in de specie. Prefab raamdorpelelementen. Tevens een project van 11 woningen. Raamdorpelelementen zijn besteld/aanwezig. Totaal gaat het om ongeveer 440 meter.

raam dorpels leggen Prefab elementen

Voor een project in Wageningen 11 en 44 won. zoeken wij een metselaar die prefab raamelementen onder de kozijnen in de specie legt.

Voegwerk schoorsteen

Graag een offerte voor het opnieuw voegen/ renoveren van 2 schoorstenen.

Op plaats waar glas zat moet een muurtje ...

Op plaats waar glas zat moet een muurtje met isolatie geplaatst worden. Plusminus 1m breed bij 1 m hoog. Stenen, cement, isolatie en voegspul moeten aangeleverd worden door het klusbedrijf.

Verhoging bestaande aanbouw (keuken) op ...

Verhoging bestaande aanbouw (keuken) op zelfde hoogte als naastgelegen aanbouw (woonkamer) en verbinding platdak op dezelfde hoogte. Metselwerk, opbouw dak, isolatie en afwerking.

stenen tuinmuur, alle materiaal reeds ...

stenen tuinmuur, alle materiaal reeds aanwezig, fundatie is klaar