Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor gevel bekleden:

Gevel bekleden

Het betreft een vrijstaande woning met een geveloppervlakte van circa 160 m2 de gevel is deels steens en deels spouwmuur, bouwjaar van de woning circa 1930. Alle gevels zijn goed bereikbaar.
Onze klant uit Wadenoijen (Gelderland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gevel bekleden uit heel Nederland:

Het opnieuw bekleden van een gevel en eventueel rolluiken plaatsen

Ik zoek een gevelspecialist die onze bestaande houten gevelbekleding kan vervangen door PVC bekleding. Ik zou het graag hetzelfde willen als bij de buren. Daarnaast zouden we ook graag rolluik(en) geplaatst willen hebben. Het betreft 45 m2 aan gevelbekleding.

Gevel bekleden

Huidige houten gevelbekleding aan zonzijde van ons landhuis in saksische stijl is zo te zien aan vervanging toe. Het huis is gebouwd plm 1979/80 en geschilderd in de kleur van de hardhouten kozijnen en deuren. Oppervlakte is ongeveer 75 a 100 m2. Oud materiaal graag verwijderen, afvoeren is niet nodig Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien In welke houtsoort(en) heb je interesse? Hardhout (ceder, padouk, eik, iroko,...)

Schuur gevel isoleren en bekleden, woning gevels verven

Een klein woonhuis met een schuur eraan vast. Bij de schuur zelf willen wij de gevel isoleren en bekleden, de schuur zelf is ongeveer 100m2. Schuur gaat om ongeveer 1.5 verdiepingen. Dit is een metselwerk woning waar wij de gevel geverfd willen hebben. Dit gaat om twee gevels, ongeveer 50m2. De woning is twee verdiepingen.

Gevel bekleden met leisteen

Ik heb een gedeelte zijgevel. De ruimte tussen de twee geveldelen is afgetimmerd ( tot aan de nok , waar ook 2 twee ramen zitten ) met Rabat delen die verzonken ( spiegel ) liggen. I.v.m het onderhoud wil ik deze ( duurzaam ) laten bekleden met Leisteen. Daar in mijn omgeving huizen staan de ook bekleed zijn met leisteen zal dit zeker een gepaste en mooie uitstraling brengen.

Stenen buitengevel bekleden met steentrips

Ik wil mijn stenen buitengevel laten bekleden met steentrips. Het is aan de buitenkant voor gevel van een tussen pand. Het heeft 3 boven ramen, onderraam, en 2 deuren. De bovenkant is wit geverfd en de onderkant is afgesmeerd. De locatie is goed toegankelijk om het uit te voeren. Het is 36 meter met ramen er bij.

Nieuwe opbouw bekleden gevel met natuurlei

Nieuwe opbouw bekleden met natuurlei. Product Lei Vitoria 57 lever ikzelf. 73 m2. Situatie is niet gecompliceerd, de bekleding moet tegen een vlakke gevelwand geplaatst worden en er staan steigers. Wij moeten wachten tot gemeente de tekeningen goedkeurt, dit zal zo rond de 3 tot 4 maanden zijn, voordat wij kunnen beginnen.

Het isoleren van de gevel en houten vloer

In verband met beschadiging en vochtproblemen met de buitenmuur, willen we deze graag opnieuw laten bekleden, aangezien het ook een koud (oud) huisje is lijkt ons isolatie plus opnieuw pleisteren de beste oplossing. Het gaat om twee woonlagen, ongeveer 50 m2. Daarnaast willen wij 30 m2 aan houten vloeren isoloren om aanspraak te kunnen maken op de subsidieregelingen.

Dakopbouw realiseren

Het betreft een aanvraag voor het opbouwen van een dakopbouw identiek aan de opbouw van de buren. Het is een jaren 20 rijtjeshuis waarbij het grootste deel van de huizen al een vergelijkbare opbouw heeft geplaatst. De opbouw is in totaal 28 m2. Eén van de twee buren heeft een identieke opbouw, waarbij de muur al deels op ons dak is geplaatst, deze muur kan dus gebruikt worden. De opbouw heeft aan de voorkant een schuin dak wat daarna tot de achterzijde plat doorloopt (zie tekeningen). Er dient ook een trap, water en elektra aangelegd te worden. Er zijn reeds tekeningen in ons bezit van de opbouw van een van de buren. We zijn bezig met het aanvragen van een vergunning. We willen graag weten wat de kosten zijn voor zowel een complete als een casco oplevering. Er hoeven 3 gevels gemetseld te worden, wel moet de vierde van binnen nog geïsoleerd en afgewerkt worden. We willen 2 Franse balkons en 2 Velux dakramen en misschien een lichtkoepel. De achter gevel willen we gemetseld houden, de andere gevels weten we nog niet zeker hoe we dat willen bekleden. Graag kom ik met u in contact indien u interesse heeft.

Gevel bekleden met keralit

Ik wil mijn gevel met keralit laten bekleden. De lengte is 900 cm en hoogte ongeveer 8 meter. Het gaat om ongeveer 45 m2 van de gevel. Graag zouden we een vakman langs willen hebben die eerst de gevel komt beoordelen.

Gevel renovatie

We willen onze garage van buitenaf isoleren. De garage is 10 meter bij 4 meter. De hoogte is 2.40 meter en tot in de punt 4.40 meter. We willen de zijgevel met houten gevelbekleding bekleden en de voor en achtergevel stukadoren.

Partners

Partners van Casius