Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor schoorsteenkanaal metselen:

Schoorsteenkanaal metselen

Ik heb een vrijstaande woning met 3 woonlagen. De vloeren zijn van beton en hout. Ik zou graag een rookkanaal laten aanleggen met een schoorsteen, Kunt u mij adviseren of het rookkanaal het beste via het dak of van de zijgevel aangelegd kan worden.
Onze klant uit Wadenoijen (Gelderland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schoorsteenkanaal metselen uit heel Nederland:

Metselen van een schoorsteen

Hoekwoning uit 1930. Ik wil graag voor een schoorsteen die is weggehaald (15 jaar geleden) in verband met de aanschaf van een gaskachel (open systeem), weten wat het kost als we deze opnieuw laten opbouwen. Het schoorsteenkanaal in huis is nog aanwezig. Ik heb nog een foto van de oorspronkelijke situatie. Op verzoek kan ik deze mailen. Het betreft schoorsteen van enkele meters hoog aan de schuine kap (zijkant huis).

Schoorsteen langs het huis metselen

We willen een houtkachel in huis laten plaatsen. De woning is van 2000 en heeft geen rookkanalen, waardoor we het rookkanaal via de buitenmuur omhoog willen laten lopen. De hoogte is ongeveer 7 meter tot aan de nok. Omdat een gemetselde schoorsteen er mooier uitziet dan een RVS kanaal langs de gevel, wil ik graag weten wat de kosten zijn van het metselen van een schoorsteenkanaal. Bereikbaarheid is prima op eigen terrein tot 3 meter van de gevel. Naar boven toe lopen er geen ramenin de weg. Ik vraag we alleen af of je dit netjes kunt verwerken in de aansluiting met het dak, aangezien de schoorsteen boven de nok uit moet komen. Op de foto dient de schoorsteen links van het raam te worden gemetseld. Graag ontvang ik ook foto's van door u aangemetselde schoorstenen als referentie en beeldvorming.

verbouwing woonkamer / keuken

Verwijderen van schoorsteenkanaal in woonkamer. Verwijderen van alluminium pui ( 2.5 x 2.5 ). Maken van een raam in keuken (ongeveer 1.5 x 1.5 ). Dicht metselen bestaande deur Aanbrengen gipsplaten plafond ( 7 X 4 ). Ongeveer 150 vierkante meter stuukwerk aanbrengen.