Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor voegwerk gevels woning 1890:

Voegwerk gevels woning 1890

Wij staan aan de vooravond van de aankoop van een woning uit 1890, waarvan het voegwerk van de buitengevels aan vervanging toe is. Het betreft een woning met een inhoud van 600 m3 en een woonoppervlak van 200 m2. Graag zouden wij namen van gevelwerk-bedrijven in de regio Tiel krijgen, zodat wij offertes kunnen opvragen.
Onze klant uit Wadenoijen (Gelderland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor voegwerk gevels woning 1890 uit heel Nederland:

Appartementencomplex hydrofoberen

Het hydrofoberen overeenkomstig opgave BDA rapport 19-G-0216 d.d. 21 jan. 2020. Een alternatieve werkwijze hydrofoberen mits onderbouwd kan aangeboden worden. Het betreft alle gevels met uitzondering van de geveldelen die in beschermd balkongebied liggen. De gevels zijn voor het laatst behandeld in 2009, herstel voegwerk en hydrofoberen heeft toen plaats gevonden. Het kan zijn dat voor het hydrofoberen hier en daar wat klein gevelherstel nodig is. Afmeting complex hxdxb = 28 x 25 x 25 mtr. Het rapport BDA wordt u gezien de bestandgrootte separaat toegezonden. Aan de genoemde lekkage 9e etage zuidgevel hoeft geen aandacht geschonken te worden. De offerte zouden we gaarne voor 25 mrt. a.s. ontvangen.

Voegwerk gevels van drie woningen

Wij willen onze achtergevel samen met de buren opnieuw laten voegen. Het betreft 3 woningen op een rij. De geschatte vierkante meter is 18 per woning, maar dit is compleet met raamwerk.

Stralen/impregneren van meerdere gevels en voorzien van (knip)voegwerk

Er zijn meerdere mensen in onze straat die hun voorgevel (van het huis) willen laten stralen, impregneren en weer opnieuw laten voorzien van knipvoegen. Graag prijsopgave voor 3 huizen, 5 huizen en 7 huizen. Ik schat de oppervlakte van een gevel op ongeveer 6 x 6 meter.

Het reinigen van gevels, voegwerk herstellen, uitslijpen en renoveren

Voorgevel en 2 zijgevels reinigen (niet stralen) en voegwerk waar nodig herstellen middels uitslijpen en nieuwe snijvoeg aanbrengen. Enkele stenen opnieuw plaatsen/herstellen. Achtergevel en stukje zijgevel stucwerk (kan door 3e partij). Oppervlakte voorgevel circa 27 m2 2 zijgevels circa 30 m2. Het gaat om een woning van 6 meter hoog, voor de steiger opbouw zal er even met de gemeente overlegd moeten worden. Het liefst zoek ik een vakman die mij kan adviseren over de impregnatie en de situatie ter plekke komt inschatten

Metselwerk herstellen

Ik zoek iemand voor het repareren van 3 verticale spanningsscheuren in de gevels. Verwijderen van gebarsten gevel stenen en plaatsen nieuwe stenen + bijbehorend voegwerk. Voorgevel ongeveer 5 stenen vervangen. Zijgevel ongeveer 5 stenen vervangen. Achtergevel ongeveer 5 stenen vervangen. Deels hergebruik stenen waar mogelijk (gebarstte op plaats gebroken halve steen). Deels nieuwe stenen (welke in bezit). Alles op BG

Voegen gevel herstellen

Wij willen het voegwerk van enkele gevels (ca. 55 m2) laten uithakken en (na reiniging) opnieuw laten voegen.

Herstellen van de voorgevel en achtergevel

Het betreft het herstellen van de voorgevel en achtergevel en tevens het impregneren van de gevels. Op de achtergevel dient voor het aanvang van het werk nog een zonnescherm te worden gedemonteerd en na afloop weer te worden terug geplaatst. Het gaat om 50 m2. Wat is de oppervlakte van het uit te voeren voegwerk? Tussen 10 en 50 m²

Gevels renoveren

Het werk is als volgt: Achterzijde. Muren onder het balkon zijn voorzien van muurverf, deze dient verwijderd te worden. Dit is circa 10 m2. Na reinigen het beschadigde voegwerk herstellen. Een aantal bakstenen, zijn kapot en moet worden vervangen. Hemelwaterafvoer van balkon lekt, bocht vervangen, verdwijnt in metselwerk, Onderzijde van het balkon vertoont schade, betonrot? Beton zakt ligt door, scheuren in het midden en aan beide zijde bij de oplegging. Voorzijde Reinigen van gevel, restanten muurverf en herstel van voegwerk. Eerder is geprobeerd dit met stoom reinigen te verwijderen, wat niet geheel gelukt is. Dit zal ongeveer 5 m2 zijn.

Gevel renovatie

Ik wil voor alle gevels van mijn woning met een oppervlakte meer dan 100m2 nieuw voegwerk laten realiseren, inclusief reinigen en impregneren.

Divers gevelwerk van bestaande villa

Ik heb een bestaande villa in Beek daar moeten de voegen worden uitgeslepen en de gevels licht gestraald. Daarna de gevels voorzien van witte knipvoegen. Er is een steiger (lahyer) aanwezig. U dient wel enkele consoles mee te brengen en enkele steigerroosters. Het werk moet ongeveer eind augustus/begin september 2019 worden uitgevoerd. Ik kan u de aanzichten van de woning doormailen als u mij uw mailadres doorgeeft. Graag een prijs inclusief voegmateriaal- uitzaagwerk- straalwerk. Wat is de oppervlakte van het uit te voeren voegwerk? Meer dan 100 m²

Partners

Partners van Casius