Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor canexel vervangen door kunststof bij chalet:

Canexel vervangen door kunststof bij chalet

Ik heb net een chalet gekocht. Echter is er op sommige plekken rot in het hout. Mijn vraag is als ik het laat vervangen door kunststof wat het mij gaat kosten, als ik het uit laat besteden. Het chalet is 70 m². Ik weet niet of alles vervangen moet worden, of dat de huidige rotte plekken behandeld kunnen worden. Ik zou graag iemand naar de rotte plekken laten kijken en dit laten beoordelen, graag een eerlijk antwoord. Als het vernieuwd moet worden graag de oude planken afvoeren.
Onze klant uit Voorthuizen (Gelderland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor canexel vervangen door kunststof bij chalet uit heel Nederland:

Chalet gevel reparatie

Wij hebben een chalet met canexel bekleding die aan 1 korte en 1 lange kant verrot is. Het chalet heeft een afmeting van 14x4m. Dubbel groot raam aan de korte kant en schuifpui, deur en 2 kleine ramen aan de lange kant. Uit de bouwkundige keuring blijkt dat die gevelbekleding vervangen moet worden.

kozijnen en gevelbekleding vervangen chalet

Wij willen onze houten kozijnen, voordeur en tuindeuren laten vervangen door kunststof kozijnen. Bovendien willen wij de canexel gevelbekleding laten vervangen door kunststof. Eveneens de boeiboorden laten vervangen door kunststof.

Canexel vervangen door kunststof bij chalet

Ik wil de gevelbekleding laten vervangen van mijn chalet. Zie foto's van het chalet. Het canexel willen we laten vervangen door kunststof gevelbekleding. Inclusief de huidige bekleding verwijderen en afvoeren.

Canexel vervangen door kunststof bij chalet

Ik wil de gevelbekleding laten vervangen van mijn chalet. Het chalet heeft een afmeting van 760 x 670 cm en het canexel willen we laten vervangen door kunststof gevelbekleding. Inclusief de huidige bekleding verwijderen en afvoeren.

Chalet zwarte achterwand met canexel repareren

Op de achterwand van onze Arcabo chalet zitten rotte plekken. Er zit canexcel op. De planken zijn zwart. Kan dit ook gerepareerd worden ipv vervangen?

Gevelbekleding vernieuwen van chalet

Ik wil de huidige gevelbekleding (canexel) laten vervangen. Chalet maat met buitenafmetingen zijn 11 m bij 4,20 meter. - verwijderen van bestaande bekleding (canexel?) - herbekleden met behoud van bestaande deur en ramen Te bekijken welk materiaal te gebruiken => vereiste onderhoudsvriendelijk en duurzaam. Eventueel ter plaatse afspreken om de mogelijkheden te bekijken. Werken idealiter nog uit te voeren vóór de zomer.

Canexel vervangen door kunststof van chalet

Ik wil mijn huidige canexel panelen (chalet op park in Ermelo ) geheel laten vervangen. Door kunststof panelen. Gelezen werd dat panelen merk Duafort een goed alternatief zijn, daar dit qua maatvoering gelijk is aan de huidige panelen. Afmeting 10.30 bij 3.75 mtr. Uitvoering werk in overleg ( geen haast) wel 2020.

Dakpanplaten plaatsen op zadeldak met bitumen

We willen graag het bitumen dak van ons L- vormige chalet van ca. 60 m2 laten vernieuwen met dakpanplaten. Het bestaande dak is constructief goed. De goten zijn wel slecht en moeten opgeknapt worden met bijvoorbeeld EPDM. De oversteek van het dak is slecht aan de onderzijde en zal deels vervangen moeten worden. Dit is nu voorzien van Canexel. Bezichtiging vooraf is mogelijk

Gevelbekleding van Canexel vervangen door alternatief of kunststof

Ik zoek een gevelspecialist die de gevelbekleding van mijn woning kan vervangen. Sommige delen van onze Arcabo Charleston (van 9 bij 4.3 bij 2.4 m hoog tot goot) zijn aan de lange achterzijde rot en willen we laten vervangen. Ik gok 12 tot 20 delen. Dus een groot deel van de delen van de zijde a 9 bij 2.4 meter minus twee kleine ramen. Ze rotten voornamelijk onder de aansluitingen van gootdeel naar gootdeel. Daar moet dus ook iets aan gebeuren. Het mag door B-keuzedelen of kleurverschil, want het chalet gaan we erna volledig schilderen.

Canexel vervangen met kunststofpanelen

De Canexelpanelen van mijn chalet moeten vervangen worden. Hier en daar rot. Ik zou dit graag willen vervangen met kunststof panelen (bijvoorbeeld Eurotexx dubbele rabat). Het gaat om een Chalet van 60 m2.

Partners

Partners van Casius