Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Voorthuizen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Voorthuizen heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Voorthuizen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Voorthuizen of directe omgeving.

102 klanten uit Voorthuizen bevelen een bij Casius in Voorthuizen aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 9,2/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Voorthuizen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: gevels isoleren/renoveren, buitengevels vrijstaande woning isoleren en voorzien van crepi, gevel renoveren, tuinafscheiding metselen, dijkwoning laten isoleren en afwerken met Crepi, keralit Gevelbekleding plaatsen, isoleren dak en muren gehele huis, pVC gevelbekleding, gevelbekleding vervangen, dakgoot veranderen en stuk gevel opmetselen, het isoleren en bekleden van de voor- en achtergevel, het isoleren en stucen van een buitengevel, gevel met Keralit laten bekleden, gevel isoleren en bekleden, overkapping isoleren en dicht maken, opnieuw voegen van alle gevels en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Voorthuizen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Gelderland:

Canexel vervangen door kunststof bij chalet

Ik wil de gevelbekleding laten vervangen van mijn chalet. Zie foto's van het chalet. Het canexel willen we laten vervangen door kunststof gevelbekleding. Inclusief de huidige bekleding verwijderen en afvoeren.

Canexel vervangen door kunststof bij chalet

Ik heb net een chalet gekocht. Echter is er op sommige plekken rot in het hout. Mijn vraag is als ik het laat vervangen door kunststof wat het mij gaat kosten, als ik het uit laat besteden. Het chalet is 70 m². Ik weet niet of alles vervangen moet worden, of dat de huidige rotte plekken behandeld kunnen worden. Ik zou graag iemand naar de rotte plekken laten kijken en dit laten beoordelen, graag een eerlijk antwoord. Als het vernieuwd moet worden graag de oude planken afvoeren.

Canexel van chalet vervangen door kunststof

Vervangen van de Canexel, betreffende 60 vierkante meter rondom een chalet. Deze bevindt zich op vakantiepark de Zeumersehof.

Voegwerk van de schoorsteen vernieuwen

De voegen van de schoorsteen zijn zeer slecht. Graag laat ik de schoorsteen opnieuw voegen. Het betreft alleen het gedeelte op het dak. Het is een schoorsteen van een 2-onder-1-kap woning.

Kunststof gevelbekleding plaatsen

Merk Nijbo Bouwjaar 1991 Modeljaar 1991 Materiaal Hout Maten en gewichten Totale lengte 1200 cm Breedte 370 cm Hoogte ca tussen de 250 en 300 cm Wat zou het kosten inclusief kunststof schroten en montage om dit chalet te bekleden met kunststof? Met vriendelijke groet, Mirjam

Voegwerk

Voegwerk vervangen en vernieuwen incl. impregneren voegwerk. Aantal m2 ca 80-90. Betreft een woonhuis met voorgevel BG en 1e etage met raamkozijnen/deur. Zijgevel is BG grond, 1e etage en 2e etage (puntdak) hierin zitten geen kozijen/deuren. Het is een geschakelde woning, geen ramen aan zijgevel.