Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor scheidingsmuur metselen:

Scheidingsmuur metselen

Het metselen/maken van een scheidingsmuur in de tuin van ongeveer 10 vierkante meter. Goed toegankelijke plek, achterom aanwezig.
Onze klant uit Velp (Gelderland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor scheidingsmuur metselen uit heel Nederland:

Metselen van een scheidingsmuur in de tuin

Ik zoek een metselaar die in mijn tuin een muur kan metselen ten behoeve van een afscheiding. De muur moet ongeveer 1 meter hoog en 18 meter lang worden. Er moet waarschijnlijk een degelijke fundering voor de muur gemaakt worden. De rest bespreek ik graag met de metselaar.

Scheidingsmuur met kolommen metselen

In de achtertuin die goed te bereiken is wil ik graag een scheidingsmuur van 20 meter lengte laten metselen. Er zal om de 5 meter een kolom gemetseld moeten worden.

Tuinmuur metselen

Scheidingsmuur in tuin, 20 meter 180 hoog.

Scheidingsmuur en tuinmuur maken

Ik wil graag een scheidingsmuurtje voor de uitbouw, haaks op achtergevel en tuinmuur voor verlaagd terras van 3 x 5 meter laten metselen. Tot slot de deurpost voor de helft dichtmetselen.

Scheidingsmuur metselen

Een stenen schutting metselen met kolommen van 10 meter lang en 2 meter hoog

Muur op balkon repareren / opnieuw metselen

Op het balkon is er een scheidingsmuur waarbij er een scheur zit van boven naar beneden. De muur is ongeveer 1.80 meter hoog en 1.20 meter breed. De muur helt ook op de hoek over. Graag laat ik de vakman de muur beoordelen en deze repareren of vernieuwen.

Tuinmuur op laten metselen

De scheidingsmuur tussen onze tuin en die van de buren moet aan de bovenkant afgewerkt worden met 2 rijen stenen en ook zogenaamde rollaag. Aan de linkerkant is de muur goed afgewerkt en het linker gedeelte van de muur niet.

Metselen van een balkonmuur

Herstel van een scheidingsmuur op een balkon. Doordat deze muur is verzadigd is aan de binnenzijde van het appartement schimmel ontstaan. Het euvel is al oud en er moet nu een goede oplossing voor komen. Op de balkonrand is een bevestiging voor een hwa. Misschien kan die ook aangepast worden? Graag maak ik een afspraak met u om dit verder te bespreken.

Fundatie voor een tuinkamer maken

Wij willen een tuinkamer laten plaatsen van 8 meter breed en 4 meter diep. Één zijde, 4 meter, de achterwand, 8 meter, en een scheidingsmuur in het midden van de achterwand, 3,5 meter. Graag zouden wij een offerte ontvangen voor alleen de fundatie en een offerte voor de fundatie en het metselen met blokken van de wanden. De wanden zullen 2.30 meter hoog gaan worden.

Scheidingsmuur met de buren metselen

Het betreft het maken van een tuinmuur, halfsteens met rollaag met 1 steunbeer. De muur moet 2 meter hoog worden en 3.50 meter lang, inclusief fundering. Wij kunnen zelf uitgraven tot een halve meter diep. Er staat nu geen afscheiding. Het is wel aardig als de steen past bij de bestaande bouw.

Partners

Partners van Casius