Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Velp te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Velp heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Velp u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Velp of directe omgeving.

233 klanten uit Velp bevelen een bij Casius in Velp aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Velp bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: gevels isoleren/renoveren, buitengevels vrijstaande woning isoleren en voorzien van crepi, gevel renoveren, tuinafscheiding metselen, dijkwoning laten isoleren en afwerken met Crepi, keralit Gevelbekleding plaatsen, isoleren dak en muren gehele huis, pVC gevelbekleding, gevelbekleding vervangen, dakgoot veranderen en stuk gevel opmetselen, het isoleren en bekleden van de voor- en achtergevel, het isoleren en stucen van een buitengevel, gevel met Keralit laten bekleden, gevel isoleren en bekleden, overkapping isoleren en dicht maken, opnieuw voegen van alle gevels en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Velp staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Gelderland:

Helibar reparatie van scheuren in gevel

Ik heb net een huis gekocht en in één van de zijgevels zijn wat scheuren te zien die volgens een deskundige met de helibar-methode te repareren zijn. Daarvoor dus graag een prijsopgaaf. Tevens zou ik graag een advies en offerte voor spouwisolatie. Het betreft een huis van rond 1930 met, volgens de bouwtekeningen, een spouw van 5 cm.

Gevel bekleden met hout

Het betreft de achtergevel die we graag zouden willen bekleden met hout. Het project doen we samen met de buren. Het is een 2-onder-een kap woning en heeft een puntgevel. Afmetingen zijn ongeveer 5 m hoogste punt en 9 m breedste punt. We hebben nu bakstenen met op stukken cement eroverheen gesmeerd. Er zitten ook op sommige plekken scheuren in de bakstenen. We willen houten gevel bekleding, we denken aan redwood (een iets goedkopere variant) of een ander soort verduurzaamd zacht hout. Bij onze woning kan er op het dak van de uitbouw gewerkt worden, bij de buren is er geen uitbouw. Een steiger zal dan nodig zijn, maar deze is te plaatsen. Isolatie hebben we al aan de binnenzijde.

Gevel van schuur bekleden en isoleren

Ik zoek een gevel specialist. De gevelbekleding zou voor de binnenkant van een gedeelte van de schuur zijn, hiervan wordt een overkapping gemaakt en wil ik de buitenmuren eventueel isoleren en met houten gevelbekleding laten verwerken.

Kantoorpand gevel afwerken en isoleren

Het gaat om een kantoorpand wat wordt getransformeerd naar woningen waar ik de buitengevel van wil laten isoleren. Het gaat om een oppervlak van ongeveer 3000 m2. Daarna wil ik weten of er producten zijn waar de afwerking meteen op gaat zitten. Anders moet het ook afgewerkt worden. Mijn architect gaat uit van deels stucwerk en deels hout.

Scheidingsmuur metselen

Het metselen/maken van een scheidingsmuur in de tuin van ongeveer 10 vierkante meter. Goed toegankelijke plek, achterom aanwezig.

Verhogen van bestaande muur

Een tuinmuur van 15 meter lang verhogen met 40 a 50 cm. Het zijn twee enkelsteens muren tegen elkaar. Alleen ons deel dient verhoogd te worden.

Rabatdelen vervangen van schuur/garage

Ik zoek een partij die de verticale rabatdelen en het dak van mijn schuur kan vervangen. Mijn schuur is 2,5 bij 8 meter en ongeveer 2 meter hoog. De schuur bevindt zich in de tuin welk goed bereikbaar is.

Opvullen sparing schuurdeurkozijn

Opvullen van schuurdeursparing 1.00 x 2.50 meter enkel steens, (30 lagen geel, 7 lagen rood). Slopen van afvoer kozijn kan ik zelf. AL aanwezig 45 stenen geel en 21 rood.

Gevel herstellen en metselwerk rondom kozijnen vervangen

De ankers voor de bevestiging van een aantal kozijnen moeten worden vervangen. Om te voorkomen dat deze opnieuw kunnen roesten moeten deze op het binnenblad worden vastgezet (reguliere hoekankers). Om te voorkomen dat er na herstel lekkage langs kozijnen kan optreden, moet in de spouw een waterdichting worden gemaakt van/rond het kozijn op de binnenmuur. Concreet betekent dit dat je rondom elk kozijn het metselwerk moet open maken en vervangen. Aansluitend zal ook het metselwerk van beide schoorstenen moeten worden nagekeken en in ieder geval langs de bovenrand worden vervangen. De omvang van dit herstel is vanaf de grond niet te beoordelen en zal ook pas bij uitvoering duidelijk worden. De onkosten voor deze werkwijze van herstel zijn daarom moeilijk vooraf in te schatten.

Schoorsteen voegen en lood vernieuwen

De schoorsteen staat op een twee onder een kap woning en deze moet aan 3 zijden gevoegd worden. De kop moet opnieuw aangesmeerd worden en waarschijnlijk 2 nieuwe grespijpen geplaatst worden. Ook dient het lood gedeeltelijk vernieuwd worden res. 200mm en 120 mm.

Schoorsteenreparatie

- opnieuw voegen van schoorsteen, in overleg oude voegen eruit. - nokpannen van 10 meter lengte reinigen, mosaanslag verwijderen - stalen schoorsteenkap eventueel vernieuwen, nakijken want die is 40 jaar oud Graag zo spoedig mogelijk uitvoeren.

Gevels herstellen

We willen graag een offerte voor het herstel van scheuren in de voegen. Zowel in de voor- als zijgevel zitten er scheuren die oplopen tot anderhalve meter lengte. De hoek die beide zijden verbindt, is aan het verzakken. Daarvoor zoeken wij een mogelijkheid om de fundering te verstevigen. Het is de punt waar de kelder onder het huis zit.

Schoorsteenrenovatie

Dak is 4 jaar geleden vernieuwd, maar het blijft lekken langs de schoorsteen. Heb er al een kapitaal in geinvesteerd, maar met de verkeerde wind en veel water blijft het terugkomen. De voegen moeten worden uitgekrabt en nieuw lood geplaatst. Schoorsteen is grofweg 80x80cm en staat midden op het dak.

12m2 halfsteensmuur metselen

Het gaat om het metselen van een buitenzijmuur. Halfsteens 12m2. 4 X 2 meter vierkant. 4 X 1 meter punt. Betreft ook het leveren van de stenen.

Renoveren schoorsteen

De voegen zijn voor een groot deel afgebrokkeld en moeten uitgefreesd worden en hersteld. Enkele bovenste stenen zitten los. Bovenkant moet tevens afgesmeerd worden. Impregneren wordt zelf gedaan. Er behoeft geen steiger geplaatst te worden. Het dak is gemakkelijk toegankelijk via een plat dak. Afmeting schoorsteen ca. 80 x 160 cm (bxl). Hoogte loopt op van 60 naar 120 cm. Loketten moeten opnieuw geplaatst worden. Ongeveer de helft van de voegen zijn nog ok.

douche

deurkozijn verwijderen/opening dichtmetselen/stucadoren/gedeeltelijk betegelen van nieuwe ruimte. 15x15 tegels dacht ik.

muurtje opzetten

muurtje van glazen bouwstenen opzetten (afmeting ong.2.55x2.60)

tuinschutting metselen van 5 a 6 pilaren ...

tuinschutting metselen van 5 a 6 pilaren waartussen de schuttingen worden geplaatst. over een lengte van 9 meter ook 20/30 cm hoog rand

Beste heer, mevrouw Ik ben op zoek ...

Beste heer, mevrouw Ik ben op zoek naar een bedrijf die boven mijn kozijnen op de eerste verdieping een zodanige constructie kan maken, waardoor de muur boven het kozijn niet meer op de kozijnen steunt maar zelfdragend is. Het zou dan om de volgende werkzaamheden gaan: -maken van een constructie boven raampartij (overspanning is ongeveer 3,5 meter, er zou in het midden een steun kunnen worden gemaakt) Dit twee maal. Dus de voorkant en de achterkant van het huis. -het plaatsen van twee kozijnen (kozijnen zijn aanwezig) -e.v.t leveren van het glas (6x) Kozijn zijn van meranti, al aanwezig. Dubbel glas. Het liefst zoek ik iemand die dit op korte termijn zou kunnen doen. Vriendelijke groeten, Johnny

Gaarne vrijblijvende offerte voor het ...

Gaarne vrijblijvende offerte voor het renoveren van een dubbel rookkanaal in vooroorlogse woning waarbij een schouw opnieuw moet worden opgemetseld (is nu gaskachel afvoer).

Betreft het funderen en bouwen van een ...

Betreft het funderen en bouwen van een erfscheiding, ca 17 mtr lang, wij denken aan een combinatie van een gemetselde muur met hardhouten panelen. Tevens overwegen wij een schuur/studio te laten bouwen van ca 25 m2, 1 verdieping. Dit zou moeten gebeuren op een braakliggend terrein.

Kleine uitbouw: schuttingmuur slopen en ...

Kleine uitbouw: schuttingmuur slopen en daar een schuin aflopend spouwmuurtje metselen(aan de andere kant staat die muur al, in B2 blokken). Vloer van +/- 10 m2 storten met verwarmings buizen daarin verwerkt. En er moet nog een waterleiding en electra naar de tuin (onder die vloer?). Eventueel nog fundering?

Het betreft het opmetselen van een ...

Het betreft het opmetselen van een bestaande dragende binnenmuur tot de nok van het dak. De huidige muur staat vanaf de kelder t/m de eerste verdieping. De muur moet dus op zolder doorgetrokken worden tot de nok waarbij deze ook een dragende functie krijgt voor de dakconstructie wat nu nog een houten spant is. De hele bedoeling is dat de spant straks kan komen te vervallen. In deze muur moeten twee deuren komen en de weerskanten van de muur moet dus schuin worden ivm het dak. Daarnaast dient er nog een muur te komen van 4mtr lang en 2,50 mtr hoog die haaks op de eerste muur komt te staan welke ook het dak gaat dragen. Hierin hoeven geen deuren te komen. De bedoeling is dat de muren worden afgewerkt met pleisterwerk. Dus het hoeft geen schoon metselwerk te worden.