Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor voorpui isoleren en stucen:

Voorpui isoleren en stucen

Het gaat om een tussenwoning uit 1910, ik wil de voorpui laten isoleren en stucen. De voorpui is nu geschilderd en er zitten enkelen scheuren in. Het gaat om 20 m2.
Onze klant uit Tiel (Gelderland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor voorpui isoleren en stucen uit heel Nederland:

Verbouwing garage

Isoleren en verbouwen garage t.b.v. inrichting praktijkruimte. De afmeting van de gehele garage is buitenmuurs 8 bij 3 meter. De praktijkruimte moet 2,50 bij 3 meter worden en de wachtruimte 2 bij 3 meter. Het overige gedeelte blijft garage voor fietsen e.d. Dit houdt in dat er twee muren gemaakt moeten worden waarvan één met deur en één zonder deur. Daarnaast moet de garagedeur worden verwijderd en moet er een nieuwe voorpui in (met deur en raam). Ook moeten wanden, plafond en vloer geïsoleerd worden, eventueel moet er verwarming aangelegd worden, maar misschien is hier ook een andere oplossing voor.

Voorgevel, ramen, dakkapel en dakisolatie

1. Vervangen van houtwerk van de ramen en voordeur in voorpui door kunststof en HR++ beglazing, inclusief aanbrengen betere isolatie in spouw 2. Dakreparatie bij schoorsteen van buren 3. Vergunningsvrij plaatsen van dakkapel aan achterzijde 4. Dakramen (2) plaatsen aan voorzijde 5. Isoleren van het dak Graag binnen de periode van het lager BTW tarief afronden.