Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Tiel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Tiel heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Tiel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Tiel of directe omgeving.

390 klanten uit Tiel bevelen een bij Casius in Tiel aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Tiel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: leien gevelbekleding plaatsen, gevelisolatie, buitengevel stuken, red Cedar planken gevel zijkant en bovenkant voor vervangen, surfakote buitengevel verwijderen en stucen, gevel isoleren aan de buitenkant, pleisterwerk op buitengevel renoveren/vernieuwen, een voorgevel herstellen en opnieuw pleisteren, gevel optrekken achterzijde rijtjeswoning, het van buitenaf isoleren van de gevel en afstucen, werzalit vervangen voor keralit, gevelbekleding en kozijnen vervangen + aanbrengen buitenkraan, gevel renoveren, stucwerk in combinatie met knip voegen, metselwerk en voegwerk laten uitvoeren, isolatie buitenmuur en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Tiel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Gelderland:

Voorpui isoleren en stucen

Het gaat om een tussenwoning uit 1910, ik wil de voorpui laten isoleren en stucen. De voorpui is nu geschilderd en er zitten enkelen scheuren in. Het gaat om 20 m2.

Gevelbekleding vervangen

Ik zoek een gevelspecialist die mijn voorgevel kan voorzien van nieuwe bekleding. Momenteel zitten hier houten rabat delen op. Dit wil ik laten vervangen door PVC. Het betreft een kleine 20 m2 met een werkhoogte van 280 cm. Wat onder de rabat delen zit is niet bekend.

Gevel isolatie en renovatie

Gaat om achtergevel in een punt. Zitten 2 ramen en een deur in, daar moet dus een langere vensterbank komen. Ongeveer 25 m2. 8 cm XPS en stucwerk met gaas. Moet ook netjes worden afgewerkt langs de dakrand (pannen) zit een plat dak onder (aanbouw), daar kan een steiger op staan. Nok is 9 meter hoog, aanbouw 3 meter dus steiger van 6 meter nodig. Onderaan 6 meter breed.

Zijgevel van hout repareren of vervangen

Deel van de zijkant van de woning is op de 2/3e verdieping bekleedt met hout (vorm is driehoek). Hout wordt slecht, kan misschien nog gerepareerd worden? De zijgevel is ongeveer 13 m2. Omdat wij niet weten welk type hout het is of het uberhaubt wel kan worden gerepareerd laten wij graag een vakman langskomen om dit in te schatten en de opgave voor ons te maken.

Het isoleren en stucen van de buitengevel

Ik zoek een gevelspecialist die mijn gemetselde buitengevel kan isoleren en afwerken met stuc. Het gaat om ongeveer 24 m2 tot een maximum hoogte van 280 cm. In de gevels zitten 2 deuren en drie ramen. Een gevel is 269 bij 280 met deur. Andere gevel 750m bij 280. Met drie ramen en een deur.

Onderdorpel en neuslat van het raam vervangen

Het betreft het vervangen van een onderdorpel en neuslat van het raam. De onderdorpel is 4 meter lang.

Klein gevelherstel

Doordat wij de zonwering open hebben laten staan bij een regenbui, is de zonwering los gekomen en zo de muur beschadigd. Graag willen wij dit stukje van de muur laten herstellen zodat wij weer gebruik kunnen maken van de zonwering. Wat is de oppervlakte van het uit te voeren voegwerk? Minder dan 10 m²

Buitengevel isoleren en stucen

Wij willen graag de buitenmuur, westzijde, laten isoleren vanaf de buitenzijde. We hebben op dit moment last van schimmel in de slaapkamer. Dit komt door doorslaand vocht en onderaan de woning door optrekkend vocht. Uit een vochtmeting is gebleken dat de hele muur aan het verzadigen is. De oppervlakte van de muur is ongeveer 50 m2. Nadat de muur is geïsoleerd dient deze te worden gestuukt. Hier willen wij graag een offerte over willen ontvangen.

Muurtje laten metselen

Ik wil een deurkozijn plaatsen. Hiervoor zal er ongeveer 2 m2 muur gemetseld moeten worden . Dit zal moeten matchen met de muur die er al staat.

Rabatdelen vervangen voor kunststof

Wanden buitenzijde bekleden met kunststof (11m2). Rabat graag volledige prijs inclusief isolatie materiaal (Isover) en plaatsen.

Schutting metselen

Schutting metselen in de achtertuin. 7 meter lang en 1. 80 meter hoog. Met de meest simpele steen

Geveldelen van Keralit aanbrengen

Ik wil graag mijn houten boeiborden laten vervangen voor boeiborden van Keralit. De boeidelen van mijn hoekwoning is ongeveer 12 meter lang.

150 mm afvoer voor de afzuigkap maken

Ik heb al een gat geboord in de kalkzandsteen binnenmuur. De buitenmuur is van hout. Opdracht: gat in houtwerk zagen 150 mm doorsnee, flexibele pijp monteren en rooster monteren op buitenwand. Mijn appartement is gelegen op de tweede verdieping. Naast mijn appartement is een schoolplein met een fietsenschuur wat de hellinghoek lastig maakt.

Werzalit vervangen op de gevel

Graag een offerte: Werzalit is aan de achterzijde (zuidkant) van ons woonhuis los aan het gaan. Geen kennis van het feit of het huidige Werzalit vervangen dient te worden of dat het hergebruikt kan worden. Zo niet, graag in offerte opnemen oude Werzalit delen verwijderen, nieuwe delen plaatsen, eventueel nieuw vochtwerende folie aanbrengen, arbeidsloon en materiaalkosten. Alleen een vakman die weet hoe je moet omgaan met Werzalit. Indien nodig kunnen wij u foto's aanleveren. Het gaat om ongeveer 100 meter Werzalit. Kleine schets gemaakt van de achtergevel.

Gevelrenovatie boven voor het raam

Renovatie boven voor raam

Gat boren en afvoerslang airco monteren

Afvoerslang voor mobiele airco graag door slaapkamer muur monteren. Slang is 125 mm diameter. Er moet een gat geboord worden door de buitenmuur en dat moet aan de buitenzijde afgewerkt worden met een rooster. Wie wil deze klus uitvoeren en wat zijn de kosten?

Tuinmuur funderen, metselen en afwerken

Het funderen, metselen en afwerken van een schuine muur. Metselsteen Geba handvorm 149 crème wit. Voor het grootste gedeelte voegwerk aan een kant. Lengte muur globaal 3.25 meter, hoogte aflopend van 3 meter naar ongeveer 2.5 meter. Bovenop de muur afdekking voor water inloop plaatsen.

Schutting en metselwerk repareren

Door de stevige wind is de schutting eraf geblazen inclusief de stenen muur die tussen de 3 schuttingen zaten. In de bijlage is een foto toegevoegd om te laten zien, dat er nu een laag muurtje tussen de 2 achtertuinen zit, waardoor je bijna 1 gehele achtertuin hebt met de buren, wat niet de bedoeling is. Ik wil graag dat het in oude staat hersteld gaat worden, het is al aangemeld bij de verzekering. Alle materialen moeten ook geleverd worden.

Gevel schoonmaken en impregneren

Graag een offerte voor het schoonmaken en impregneren van de gevel van onze woning. Het gaat om drie zijden van het huis. Crèmekleurige en zwarte stenen. Zwart: 2x een deel van 6x8 meter. Creme: 2x een deel van 3x5 en 1x deel van 12x8 en 1x deel van 12x4 meter. Graag eerst een indicatie van kosten per mail.

Buitenmuren hoekhuis impregneren

Hoekhuis buitenmuren impregneren.

Voegen van zijgevel laten renoveren

Voegen vernieuwen zijkant woning.

Schoorsteen voegen

Het betreft het voegen van de schoorsteen.

Schoorstenen renoveren

4 of 5 schoorstenen in 2 panden van nieuwe voegen voorzien

Voegwerk van schoorsteen herstellen

Het betreft het herstellen van het voegwerk van 4 of 5 schoorstenen.

Voegen renoveren en aanbrengen nieuw lood

Schoorstenen renoveren. Voegen renovatie en nieuw lood aanbrengen. Graag een offerte.