Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor tuinmuur metselen:

Tuinmuur metselen

Scheidingsmuur in tuin, 20 meter 180 hoog.
Onze klant uit 's-Heerenberg (Gelderland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuinmuur metselen uit heel Nederland:

Stenen tuinmuur vernieuwen

Onze stenen tuinmuur welke een afscheiding vormt tussen onze tuin en gemeentegrond, dient afgebroken en opnieuw opgebouwd te worden. Muur staat op instorten (zie bijlage). Het betreft een tuinmuur van ca. 8 meter breed (volle lengte van de tuin). Gewenst is om een nieuwe stenen tuinmuur te laten bouwen met houten schuttingsdelen tussen stenen 'pilaren' over de gehele lengte en met een toeganspoort van tuin naar buiten. Totale hoogte zou ongeveer op 2,5 meter moeten uitkomen. Werkzaamheden bestaan uit afbraak van oude muur, afvoeren puin, evt fundering vernieuwen, nieuwe muur metselen. Wellicht dat enkele werkzaamheden zelf gedaan kunnen worden om kosten te drukken. Materiaal verzorging in overleg. Uitvoerdatum in overleg in periode april/mei/juni. In de bijlage een foto van gewenste resultaat. Graag ontvangen wij offertes/voorstellen van bij voorkeur lokale metselaars/klusbedrijven via EMAIL evt nadat verdere details besproken zijn (werkzaamheden/wensen/uitvoer/prijs).

Tuinmuur metselen

Het gaat hier om een tuin muur van 7 m breed en 1.9 meter hoog. Hij is los komen te staan door de storm. Hij moet weg worden gehaald en op nieuwe gemaakt worden. Het is over de gehele lengte ongeveer 7 meter. Er zit een houten schuttingdeel in 4.2 m eter en 0. 9 meter hoog dat staat op de gemetselde muur. Graag zou ik hier een offerte voor willen aanvragen.

Tuinmuur met penanten metselen

We willen een tuinmuur van 17 meter lang en 2 meter hoog. Om de 2.40 meter een penant en geplaatst op een fundering.

Tuinmuur met pilaren metselen

Ik wil graag prijsindicaties ontvangen voor het metselen van een tuinmuur met pilaren (antraciet kleur steen), voor extra stevigheid inclusief het opnieuw aanleggen van fundering. Lengte ongeveer 15 meter en hoogte 2 meter. Tijdens de storm is mijn oude muur omgevallen en deze moet ook nog opgeruimd worden. Het gaat om de achtertuin en deze heeft een achterom.

Tuinmuur met fundering laten maken

Graag een prijsindicatie voor het metselen van een tuinmuur van 6 meter lang en 2 meter hoog met kleine steunbeertjes. De prijs wil ik graag in inclusief het maken van een fundering.

Tuinmuur metselen

Een schuttingmuurtje van 1.50 meter breed en 1.80 meter hoog moet vervangen worden. Nieuwe muurtje moet 3.00 meter breed bij 2.00 meter hoog worden. Graag een complete offerte inclusief materialen.

Gemetselde tuinmuur maken

Muur aan de zijkant van de tuin metselen, van de garage naar een stenen pilaar over een lengte van 5.60 en 2 meter hoog, inclusief fundering.

Tuinmuur renoveren

Wij willen de tuinmuur voor ons huis laten renoveren. Zie foto's van de huidige staat. Hij is verouderd, verzakt en een aantal stenen zijn stuk. Ook het voegwerk is slecht. Afhankelijk van wat de mogelijkheden zijn willen we de huidige muur laten renoveren en opnieuw voegen; of het slopen en opnieuw metselen van een nieuwe muur in huidige stijl.

Tuinmuur in de achtertuin opnieuw metselen

Tijdens de zware storm is het grootste deel van de tuinmuur van de achtertuin omvergewaaid. Dit willen we laten herstellen. De afmeting van de muur is circa 5.5 meter.

Tuinmuur metselen

Ik wil een nieuwe tuinmuur laten metselen van 11 meter lang en 2 meter hoog. De oude muur moet nog worden afgevoerd die is omgewaaid tijdens de storm. De tuin heeft een achterom en is gemakkelijk bereikbaar. Moet nog contact opnemen met de verzekering.

Partners

Partners van Casius