Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit s Heerenberg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in s Heerenberg heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in s Heerenberg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in s Heerenberg of directe omgeving.


Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit s Heerenberg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: dijkwoning laten isoleren en afwerken met Crepi, rabatdelen vervangen voor keralit, gevelbekleding vervangen, dakgoot veranderen en stuk gevel opmetselen, het isoleren en bekleden van de voor- en achtergevel, het isoleren en stucen van een buitengevel, gevel met Keralit laten bekleden, gevel isoleren en bekleden, overkapping isoleren en dicht maken, opnieuw voegen van alle gevels, buitengevels isoleren en voorzien van crepi, het plaatsen van nieuwe gevelbekleding voor een rij woningen, houten gevelbekleding door keralit vervangen, schoorsteenrenovatie, gevel isoleren en afwerken met stucwerk, de gevelbekleding van een uitbouw vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in s Heerenberg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Gelderland:

Gevel isoleren en stucen

Het gaat om de zijgevel en de voorgevel op de begane grond. Wel moet er rekening gehouden worden met de elektriciteit en de radiator. En ook zijgevel 1e verdieping. Alles bij elkaar ong. 50 m². Dan nog op rest van bestaande muren een stuclaag. ongeveer 40 m².

Gevel bekleden

Ik zoek een partij die mijn gehele gevel kan bekleden. Het betreft een twee onder één kap woning en is goed bereikbaar. De totale te bekleden oppervlakte betreft 100 m2 en de huidige ondergrond bestaat uit bakstenen.

Tuinmuur metselen

Scheidingsmuur in tuin, 20 meter 180 hoog.

Achtergevel zandstralen

Graag willen wij de achtergevel zandstralen. Daar zit een witte verflaag op. Als het betaalbaar is willen we de gehele woning laten behandelen en scheuren laten repareren.

Muur als tuinafscheiding metselen

Graag ontvang ik een offerte voor het metselen van een muur als tuinafscheiding. De totale lengte zal ongeveer 25 meter worden en de hoogte tussen de 1.80 en 2 meter.

Scheur in de gevel herstellen

Volgens mij is er een breuk ontstaan in de fundering vlak na de bouw (1997) en is er een scheur ontstaan in de buitenmuur. Deze voeg is gerepareerd en is me niet opgevallen met de aankoop van het huis in 2001. Hierna is de scheur nog iets groter geworden. Nu hebben we het huis weer in de verkoop en wil ik dit laten herstellen. Het is een houtskelet woning.

Oude schoorsteen slopen en nieuwe opmetselen

De oude schoorsteen willen we graag laten verwijderen. Daarvoor moet een nieuwe komen. Huidige afmetingen schoorsteen zijn 76 bij 96 cm. Hoogste punt 95 cm hoog, laagste punt 42 cm. Lood en 2 schoorsteenpijpen moeten ook vervangen worden. Tevens hebben we bij onze achtergevel wat klein metselwerk. Betreft rechter achterkant van het huis. De schuine buitennmuur sluit niet goed aan op de dakpannen doordat de buitenmuur net te kort is opgemetseld. Vorige eigenaar had het met specie dichtgesmeerd. Dit is verouderd en inmiddels door ons verwijderd. Laatste rij stenen moet of met een halve steen worden opgemetseld of vervangen worden door een dikkere steen (stuk of 20). Verdere zijn een vijftal stenen losgeraakt van het balkon en zouden er 5 kapot gevroren stenen vervangen mogen worden.