Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor buitenmuren renoveren en schilderen:

Buitenmuren renoveren en schilderen

Ik zoek een gevelspecialist die mijn buitenmuren kan renoveren en schilderen. Het gaat om ongeveer 50 m2. De muren zijn bepleisterd en er is spouwmuurisolatie aangebracht. De bepleistering is hier en daar beschadigd en voorzien van een bobbelige deklaag van ongeveer 2 mm. Deze deklaag heb ik gedeeltelijk verwijderd met een steekmes en een hamer. Het gaat om een twee-onder-een-kap-woning welke goed bereikbaar is.
Onze klant uit Oosterbeek (Gelderland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor buitenmuren renoveren en schilderen uit heel Nederland:

Keukenruimte renoveren (strippen + nieuw opbouwen)

Het gaat om een oude keukenruimte in een jaren '30 huis, afmetingen: ca 3.60 x 2.70 meter. Een nieuwe keuken zal worden geplaatst door een keukenbedrijf (verantwoordelijkheid opdrachtgever). Voor de klus dient de hele bestaande keukenruimte te worden opgeknapt voor de nieuwe keuken, de werkzaamheden betreffen: - Oude keuken verwijderen (samen met opdrachtgever) en afvoeren in puincontainer. - Puincontainer dient geleverd te worden + afvoer naar stort na strippen keuken. - Huidige beplating op de muren, tegels en stucwerk waar nodig dient te worden verwijderd. Elektra- en ander leidingwerk dient zo min mogelijk beschadigd te worden aangezien een groot deel zal worden hergebruikt. - Bestaande tegelvloer en betonvloer (van de bouw) dienen in zijn geheel te worden verwijderd. Mogelijk zit er nog een granitovloer onder de marmere tegels. Al dit puin dient te worden afgevoerd. - De huidige betonvloer ligt 'op het zand' en dient volledig te worden verwijderd. Nieuw te plaatsen: - Zand laag afgraven. Vloer nieuw opbouwen met: XPS/PIR isolatie, betonvloer + bewapening, vloerverwarmingsleidingen, dekcementvloer. - Buitenmuren bij ramen afwerken met plaat. Hele keuken stucen. - Plafond raggelwerk + stucplaten installeren + stucen (strak en goede kwaliteit voor keukens). Opdrachtgever verzorgt: - vloertegels + leggen (door het vloertegelbedrijf) - Al het elektra- en leidingenwerk wat moet worden aangepast. - PIR-platen voor plafondisolatie - Vloerverwarmingsverdeler een aansluiting naar CV. - Al het schilderwerk

Buitenkant huis renoveren

Wij hebben aan de buitengevel last van afgebrokkelde en loszittend stucwerk op de buitenmuren van onze woning, waardoor de vocht nu in de slaapkamer komt. Ik weet alleen niet hoe groot de oppervlakte is, maar wil wel graag een indicatie weten wat de prijs kost voor de buitengevel. De loszittend stucwerk op de buitenmuren zitten op de 2e etage. We wonen op een hoekwoning waarvan de 2e en 3e etage van ons is. Ook hebben we een vochtplek (wit kalk plek) aan de andere kant van onze buitenmuur. Kan je wit kalkplek op de muren ook behandelen/verwijderen? Zie hieronder een foto van onze voorkant woning. Wij wonen in Amsterdam zuidoost. Graag zie ik u offerte tegemoet. Indien u vragen heeft, dan hoor ik het graag.

Woning renoveren

We willen in deze jaren '20 woning (oppervlakte 124 m2) een aantal energiebesparend maatregelen treffen: Dak: -Behandelen van het dak en de tegen houtboorders, waarna op de gehele zolderkap dampremmende laag aangebracht wordt en geïsoleerd wordt met isolatierollen. Verdieping: -Zijwanden verwijderen en onder de pannen dampremmende laag aanbrengen en goed isoleren. Daarna een nieuw frame maken met multiplex voor het aanbrengen van gipsplaten welke daarna gestukadoord kunnen worden. - Achterraamdelen vervangen, nieuwe loopdeur plaatsen met thermopane beglazing naar dakterras. - Gehele bovenverdieping voorzien van nieuwe radiatoren en leidingen plaatsen in badkamer voor vloerverwarming. Begane grond: - Vloer verwijderen woonkamer en keuken. Deze aanvullen en isoleren, daarna afstorten met beton en vloerverwarming aanbrengen. - Plafond verwijderen, goed isoleren en met gipsplaat afwerken. - Radiatoren plaatsen en leidingen leggen, geïsoleerd waar nodig. - Achtertuin deuren vervangen en thermopane plaatsen. - Keukenraam vervangen en thermopane plaatsen. Overig: - Plaatsen nieuwe cv-ketel. - Alle buitenmuren spouw isoleren. - Plaatsen zonnepanelen ten bate van electra.

Stucwerk verwijderen van een bakstenen muur

Ik ga dit huis compleet renoveren. Ik wil graag het stuck van de binnenmuren verwijderen die grenzen aan de buren links en rechts (incl. trappenhal). Het stuckwerk op de dragende muur in het midden van huis en de buitenmuren (voor & achter) moet blijven zitten. Het afval moet ook door jullie opgeruimd en afgevoerd worden. Het eindresultaat zijn zuivere / stofvrije muren, waarvan de bakstenen goed zichtbaar zijn en de voegen een 0,5 tot 1 cm zijn weggehaald, zodat de bakstenen goed zichtbaar zijn. Oppervlakte ongeveer 13 x 24 meter.

Gevel renoveren

Graag wil ik een offerte voor het reinigen/stralen van mijn buitenmuren en tevens opnieuw voegen en impregneren. Het gaat om een tussenwoning uit de jaren '60. De pure gevel is ongeveer 37 m2 groot. Separaat zou ik graag willen weten wat de kosten zijn voor het behandelen van de gevel van mijn schuur. Dit is ongeveer 13 m2.

Buitenstucwerk op een dertiger jaren woning

Ik ben mijn jaren '30 woning aan het renoveren. Als ik volgend voorjaar alle kozijnen heb vervangen, wil ik de gemetselde buitenmuren laten stuken met Spachtelputz op kleur. Het gaat om ongeveer 300 m². Ik wil dit rond mei 2018 laten verzorgen. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en wil uw gedetailleerde offerte ontvangen.

Gevels van een hoekwoning isoleren en renoveren

Ik wil alle gemetselde buitenmuren van mijn hoekwoning laten afbreken. Daarna wil ik er isolatiemateriaal laten aanbrengen en vervolgens de gevels met nieuwe stenen laten opmetselen. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en inmeten en ontvang daarna uw plan van aanpak en offerte.

Buitengevel stralen, stucen en afwerken

Wij wonen in een oude woning van 1 woonlaag met een zadeldak. De gemetselde buitenmuren hebben een laag buitenstuc. In het verleden heb ik dit laten renoveren door het oude stucwerk eraf te laten stralen en er daarna nieuw stucwerk op te laten plaatsen. Helaas moet deze klus worden overgedaan. Ik wil graag bedrijven uitnodigen die ervaring hebben met het op de juiste wijze stralen van de buitenmuren. De muren moeten goed voorbereid worden voor het aanbrengen van stucwerk (Spachtelputz). Het gaat om ongeveer 80 m². Ik maak graag even een afspraak om het werk hier te bespreken. Ik ontvang daarna graag uw offerte voor het stralen, het stuken en het afwerken van de muren.

Stucen en optioneel isoleren van een buitengevel

Wij zijn onze jaren '70 villa aan het renoveren. Wij overwegen om ofwel de spouwmuren te laten isoleren, ofwel de gemetselde buitenmuren te laten isoleren en daarna te laten stuken. Het gaat om ongeveer 70 m² metselwerk op de begane grond. We ontvangen graag een offerte met daarin aparte posten voor de isolatie en het stucwerk aan de buitenzijde. Het werk kan tussen 3 en 9 maanden vanaf nu worden uitgevoerd. We stellen een bezoek op prijs.

Gevel van een hoekwoning renoveren

Wij hebben een hoekwoning, een eengezinswoning uit bouwjaar 1951, waarvan het voegwerk in de buitenmuren slecht is en gerenoveerd moet worden. Ook willen we alle gevels laten impregneren. Het gaat om in totaal ongeveer 60 m². Wij laten de muren graag even beoordelen en ontvangen daarna uw offerte.