Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Nunspeet te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Nunspeet heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Nunspeet u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Nunspeet of directe omgeving.

76 klanten uit Nunspeet bevelen een bij Casius in Nunspeet aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Nunspeet bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: het isoleren en en stucen van de buitengevels van een boerderij, woonstichting bekleden met kunststof panelen, isoleren woning uit 1935 en afwerken in of crepi of steenstrips, herstel voorgevel, gestucte gevels voorzien van kunststof gevelbekleding, gevelbekleding vervangen, het isoleren en bekleden van alle buitengevels, het isoleren, stucen en schilderen van de buiten gevels, gevel isoleren, gevel renovatie, 250 m2 cementeren van buitgevel en 2 bijgebouwen, gevel opnieuw bekleden, isoleren van de woning, gevelbekleding vervangen, isolatie plaatsen in spouwmuur en 50-100 m2 gevel isoleren en stucen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Nunspeet staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Gelderland:

Gevel isoleren en bekleden

Vrijstaande woning met een te isoleren oppervlakte van de muren van ongeveer 125 m². We willen na isolatie de muren afwerkt hebben met crepi/stuc of houten of kunststof planken.

Voeg- en metselwerk van schoorstenen herstellen

Ik heb 2 schoorstenen, hier wil ik graag metselwerk en voegwerk laten laten herstellen. Op het oog lijken de schoorstenen om te kunnen vallen.

Gevel reinigen, voegen en impregneren

Het reinigen van de gevel, renoveren van de voegen en de gevel impregneren. Het is een tussenwoning en het zal in totaal ongeveer 20 vierkante meter zijn. De gehele voorgevel en achtergevel moeten gedaan worden, deze gevels hebben totaal 2 verdiepingen.

Gevel reinigen

Reiniging van gevel, 60 m2. Met water of zand of een combi daarvan middels (zand)stralen. Begane grond, eerste verdieping en zolder van een hoekhuis. Voor-, achter- en zijkant van het huis. Voornamelijk de zijgevel is wat vervuild. Optioneel ook daarna impregneren.

Voegen van de schoorsteen vervangen

Schoorsteen moet volgens de dakdekker opnieuw gevoegd i.v.m. doorslaan/natte binnenmuur van de schoorsteen. Eventueel ook impregneren. Graag offerte.

Nieuw tuinmuur met schermen

Nieuw tuinmuur met schermen. Muur van 6 meter, 50 cm hoogte, van schuurmuur tot huismuur, voorzien van 3 poeren met hardhouten palen en daartussen hardhouten schermen van Klasse 1 hout. Aan een zijde bevind zich een plantenbak van 40cm hoog, deze moet blijven bestaan. Moet opnieuw gemetseld worden en nieuwe schermen plaatsen. Alle materialen ook leveren.

plaatsen scheidingsmuur in tuin met ...

plaatsen scheidingsmuur in tuin met buren. moet tussen 2 muren ingeplaatst worden (huis en schuur).