Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor gevel isoleren en afwerken met crepi:

Gevel isoleren en afwerken met crepi

Ik wil de buitenmuur laten isoleren en afwerken met crepi. Het gaat om een oppervlak van ongeveer 70 m2.
Onze klant uit Nijmegen (Gelderland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gevel isoleren en afwerken met crepi uit heel Nederland:

Het van binnenuit isoleren van de gevel en steenstrips

Willen buitengevels isoleren en daarna steentrips laten plaatsen. Wij willen geen spouwmuur isolatie, maar van binnenaf laten isoleren, ongeveer 12cm dik voor een rc waarde van 5. Dit gaat om een gelijksvloerse woning. In totaal zou de gevel ongeveer 100m2 zijn.

Gevel isoleren en bekleden

Betreft isolatie van aangebouwde garage/werkruimte aan huis. Garage is opgetrokken uit steen en momenteel afgewerkt met houten gevelbekleding. Nieuwe isolatie minimale waarde 3.5 ivm subsidie SEEH. Te isoleren oppervlak ca 50 m2. Eventueel ook vernieuwen dak door Epdm ca 30 m2. Nieuwe afwerking gevelbekleding met composiet van henderson living of gelijkwaardig. Foto's en nadere info op aanvraag mogelijk. Voorkeur voor email. Uitvoeren werkzaamheden najaar 2020. Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen 50 en 100 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien

Gevel herstellen

We hebben een eengezinswoning uit 1989. In muren aan de buitengevel zitten wat scheuren in de muur (crepi). Deze willen we graag laten herstellen en we hebben hierbij advies nodig? Wat kunnen we het beste doen? Het is ongeveer 60 m2. Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen 10 en 50 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien

Isolatie advies

Voormalig schoolgebouw uit 1926. Het gaat om de zuidoostgevel van één klaslokaal op de eerste verdieping. Geen spouwmuur aanwezig. Geen ramen. Veel regen en wind. Mogelijk vochtproblemen. Wand (hxb) 6m x 3m60. De ruimte wordt in de zomer erg heet doordat de zon op de gevel staat en in de winter erg koud. NB: Het eerste contact graag per e-mail en niet per telefoon. Wat is het doel van de muurisolatie? Thermisch isoleren Hoe moet de isolatie en afwerking geplaatst worden? Geen voorkeur, graag advies van de vakman

Oude voorgevel renoveren en isoleren

Wij hebben een oud huis met een slechte voorgevel, graag willen wij een professioneel oog om de mogelijkheden van gevelrenovatie door te nemen. Het gaat om een oppervlakte van 10 a 20 m2. We willen de gevel ook meteenlaten isoleren dus graag advies van een gevelspecialist die dit allebei kan.

Buitenzijde woning isoleren

Het gaat om een woning uit 1979 die ik wil laten isoleren aan de buitenzijde. Het betreft meerdere vlakken aan voor en achterzijde van de woning. Huidige houten gevelbekleding is in slechte staat en haal ik bij voorkeur zelf eraf. De gevel-oppervlakte die opnieuw bekleed moet worden bedraagt tussen de 40 m2 en 50 m². Op de 1e verdieping bevindt zich momenteel houten gevel- bekleding die ook verwijderd moet worden.

Gevelbekleding vervangen voor duurzaam hout

Het vervangen van een bestaande gevel van hout door duurzaam hout. Het gaat om ongeveer 10 en 20 m2. De oude gevelbekleding graag afvoeren. Isoleren is niet nodig.

Het isoleren en bekleden van de achtergevel

Het werk betreft het isoleren van de buitenkant van de achtergevel inclusief het bekleden van de gevel met thermowood. Het bouwjaar van het huis is 1927. Het betreft een vrijstaande woning. Het is een gemetselde gevel, betreft de begane grond en eerste verdieping en is ongeveer 30 m2 groot.

Het isoleren en stucen van de buitengevels

Het isoleren van de buitengevel en het aanbrengen van stucwerk, wij willen daarna schilderen. Het betreft een gemetselde gevel aan de voor- en twee zijkanten van de woning. Het gaat om ongeveer 100 m2 en het betreft alleen werk aan de begane grond.

Gevel isoleren en afwerken met stucwerk

Ik wil graag een offerte voor de isolatie plus de afwerking voor mijn gevel. De bedoeling is de buitengevel isoleren en afwerken met stucwerk, het gaat ongeveer om 180 m². De gevel is gemetseld. De afwerking willen we waarschijnlijk stucwerk. Het gaat om 2 verdiepingen.

Partners

Partners van Casius